Şimdi Ara

.:::Mazda Almayı Düşünenler:::. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün beyaz bir 6 gördüm yakışmıştı renk..
  • Mazda 6 Dynamic'te Bose ses sitemi opsiyonu mümkün mü? (Dynamic + almadan)
  • bence imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yonga

Mazda 6 Dynamic'te Bose ses sitemi opsiyonu mümkün mü? (Dynamic + almadan)

Maalesef.
  • Arkadaşlar ;

Mazda 2 1,5 Otomatik Vites araç için ön sipariş almaya başladık bilginiz olsun.
  • arkadaşlar merhaba mazda3 vesilesi ile foruma üye oldum,
    sevgili bayi arkadaşa bir sorum var
    mazda 3 de hıza duyarlı direksiyon olmadığı için (opel ve vw de var) yüksek hızlarda yolda kararlı gitmediği ve gezindiği, direksiyon çok yumuşak olduğundan yine yüksek hızlarda küçük dokunuşların tehlike yarattığı söyleniyor, fikri bilgisi olan var mı, şu an corsa dizelim var ve hız 100 ü geçince direksiyon sertleşerek kararlı ve güven veren bir şürüş sağlıyor
    bir de ben mazda 3 touring a\t almayı planlıyorum bu araç rampada ve sollamada yeterli performans veremeyip verdiğim paraya ağlatır mı
    görüşlerinizi bekliyorum
  • sempatik arkadaş, mazda 6 2.0 Exclusive AT için ciddi alıcı olduğum nedeniyle en son verilen fiyat 55.000 TL. acaba sizde en son fiyat nedir? selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: allising28

arkadaşlar merhaba mazda3 vesilesi ile foruma üye oldum,
    sevgili bayi arkadaşa bir sorum var
    mazda 3 de hıza duyarlı direksiyon olmadığı için (opel ve vw de var) yüksek hızlarda yolda kararlı gitmediği ve gezindiği, direksiyon çok yumuşak olduğundan yine yüksek hızlarda küçük dokunuşların tehlike yarattığı söyleniyor, fikri bilgisi olan var mı, şu an corsa dizelim var ve hız 100 ü geçince direksiyon sertleşerek kararlı ve güven veren bir şürüş sağlıyor
    bir de ben mazda 3 touring a\t almayı planlıyorum bu araç rampada ve sollamada yeterli performans veremeyip verdiğim paraya ağlatır mı
    görüşlerinizi bekliyorum

En güzel cevabı aracı test ettiğiniz zaman alırsınız..Başkalarının söylemlerine göre hareket etmemenizi öneririm. Test etmek isterseniz yardımcı olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sgokd

sempatik arkadaş, mazda 6 2.0 Exclusive AT için ciddi alıcı olduğum nedeniyle en son verilen fiyat 55.000 TL. acaba sizde en son fiyat nedir? selamlar...

55.000.-TL güzel fiyat. Size bu fiyatı veren bayiden aracınızı almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 26 Şubat 2009; 9:17:03 >
  • herkese merhaba,

ben de touring sedan otomatik beyaz bir mazda 3 almayı düşünüyorum, kendi arabamı da takasa vermek istiyorum, bir de "sempatik" nickli arkadaştan fiyat almak istiyorum, aracım 2006 model hyundai accent era 1.4 Select Otomatik 47000 kmde ve değişeni, boyası yok metalik mavi renk tertemiz bir araba, acaba ne kadar fark ietersiniz, eğer iyi bir fiyat verirseniz direk geleyim yanınıza, benim arabam için istediğim fiyat 19000 tl bu arada.
  • mazda2 1.5 otomatik fiyatı belli oldumu yada nekadar tahmini olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilim77

mazda2 1.5 otomatik fiyatı belli oldumu yada nekadar tahmini olacak

Donanımına göre 30-32 arası olacak. Şu anda 29.900'den önsipariş alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 26 Şubat 2009; 22:47:28 >
  • Mazda genel olarak ılgılendıgımız bır arac ancak cok yol yaptıgımızdan ancak dısel arac tercıh etme sansımız mevcut. Bu acıdan benım merak ettıgım husus Mazda2 ye dısel motor ne zaman gelecek ve fıyatlar ne olacak ? Bırde yenı mazda 3 sanırım hazıran ayında turkıye de olacak motor seceneklerınde dısel de mevcut ama aldıgım bır duyuma gore dısel motorun ancak 2009 sonuna yetısecegı ongoruluyormus dogrulugu var mıdır?

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 4 Mart 2009; 13:39:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: relicks

Mazda genel olarak ılgılendıgımız bır arac ancak cok yol yaptıgımızdan ancak dısel arac tercıh etme sansımız mevcut. Bu acıdan benım merak ettıgım husus Mazda2 ye dısel motor ne zaman gelecek ve fıyatlar ne olacak ? Bırde yenı mazda 3 sanırım hazıran ayında turkıye de olacak motor seceneklerınde dısel de mevcut ama aldıgım bır duyuma gore dısel motorun ancak 2009 sonuna yetısecegı ongoruluyormus dogrulugu var mıdır?

Saygılarımla,

Mazda 2'de dizel gelmeyecek. Mazda 3 dizel gelecek ama Türkiyeye tam olarak ne zaman geleceği ise henüz belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: relicks

Mazda genel olarak ılgılendıgımız bır arac ancak cok yol yaptıgımızdan ancak dısel arac tercıh etme sansımız mevcut. Bu acıdan benım merak ettıgım husus Mazda2 ye dısel motor ne zaman gelecek ve fıyatlar ne olacak ? Bırde yenı mazda 3 sanırım hazıran ayında turkıye de olacak motor seceneklerınde dısel de mevcut ama aldıgım bır duyuma gore dısel motorun ancak 2009 sonuna yetısecegı ongoruluyormus dogrulugu var mıdır?

Saygılarımla,

Mazda 2'de dizel gelmeyecek. Mazda 3 dizel gelecek ama Türkiyeye tam olarak ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Teşekkürler
  • Selamlar, forma yeni üye oldum ve yeni kasa mazda 6 almayı düşünüyorum. Piyasada 2. el satılık varmı acaba yada sıfır da olabilir çünkü bayiler şu an oldukça indirimli fiyatlardan veriyorlar.Biraz karasız kaldım. Konuyla ilgili yardımcı olrsanız sevinirim teşekkürler.
  • bayi özaydın,bayraktar, evo da yakın geçmişe kadar exclusive modelini 55 binlere veriyolardı..ama biraz zam gelmiş olabilir....en full ü bu...ona göre değerlendirme yapın
  • Sayın Sempatik bey,

55.000 TL.ya arabayı almasını önerdiğiniz arkadaş inşallah almamıştır arabasını..Yeni ÖTV indirimi ile 55.000 TL.lık arabayı şu anda 47.500 TL.alabilecek..

Daha önce konuştuğumuz Mazda3'lerin fiyatı ise Mayıs ayını beklemeye kalmadan benim tahmin ettiğim 28-29 milyarın altında bile satılmaya başlayacak.. Ne oldu? Kİm haklıymış?? (Önceki mesajlarımı okuyunuz lütfen)

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: sgokd

sempatik arkadaş, mazda 6 2.0 Exclusive AT için ciddi alıcı olduğum nedeniyle en son verilen fiyat 55.000 TL. acaba sizde en son fiyat nedir? selamlar...

55.000.-TL güzel fiyat. Size bu fiyatı veren bayiden aracınızı almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 15 Mart 2009; 17:47:45 >

• mazda 6 lar 1999 cc dir ve %6 civarında bir OTV indirimi olacak. buda 55000 tl de 1500 -2000 tl civarında bir indirim yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: expli

Sayın Sempatik bey,

55.000 TL.ya arabayı almasını önerdiğiniz arkadaş inşallah almamıştır arabasını..Yeni ÖTV indirimi ile 55.000 TL.lık arabayı şu anda 47.500 TL.alabilecek..

Daha önce konuştuğumuz Mazda3'lerin fiyatı ise Mayıs ayını beklemeye kalmadan benim tahmin ettiğim 28-29 milyarın altında bile satılmaya başlayacak.. Ne oldu? Kİm haklıymış?? (Önceki mesajlarımı okuyunuz lütfen)

Haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz belki ama siz yeni kasa geldiği zaman eski kasaların fiyatlarının düşeceğini öngördünüz bende aksini savundum. ÖTV indirimi ile ilgili bir düşünceniz ya da varsayımız olmadı diye hatırlıyorum. ÖTV indirimi sebebi ile araç fiyatlarının düşmüş olası sizi haklı çıkartmaz ..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.