Şimdi Ara

.:::Mazda Almayı Düşünenler:::. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rx8 57 bin tl!..çok idaalı bir fiyat...araç 3.5 sene önce 80 küsür bin tl idi...o zaman alanlara geçmiş olsundan diyecek başka bişey yok...

bugun altunizade civarındaydım...tırda sıfır 3 adet mazda 6 volcar a indirildi..benim de mazda 6 sevdam yüzümden inip araçlara bakıyım dedim nası indiriyolar falan filan..2 tane siyah 1 tane gümüş gri...gümüş gri içi bej deri..arka tomponda kocaman bir yırtıkla karışmış bir delik vardı...tamir ettirip kakalamısınlar DİKKAT EDİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: Deep_Blue_1
    tşk ederim gördüm bide cesaretim olsa karar verebilsem :)

Rica ederim. PM'den telefon numaramı yolladım. Arayın konuşalım. İkna ederim ben sizi

arkadaşım iyiki mazdayı hemen almamışım yeni kasası mükemmel olmuş şu araç bi gelsin de artık alırız inş
  • yaw benden başka herkez mazda bulabiliyor sanırım????vallaha kendimden şüphe etmeye başladım gidecem palyoya binecem yawsss mazda 2 bulamazsam....
  • sempatik mazda 6 0 dıynamıc son rakam ne olur.
  • Sayın Sempatik,

Yeni Mazda3 ile Eski Mazda3'ün sıfır fiyatlarını öğrenebilirmiyim?
  • SEMPATİK;
    MAZDA 2 İLE YENİ MAZDA 2 ARASINDA FAR VAR MI?VARSA NE VAR?FİYAT KATOLOĞUNDA O ŞEKİLDE Bİ AYRIM VAR.BU ARADA SANA Bİ KAÇ SORUM OLACAK
    MAZDA 2 1.5 PLAY ALMAK İSTİYORUM SİZİN BAYİNİZDE VAR MI NE KADARA ALABİLİRİM?SİZİN BAYİNİZİN ADI NE PM GİNDEREBİLİRMİSİN?GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.

TEŞEKKÜR EDERİM....
  • Sympatique
    yeni mazda 3 ler ne zaman geliyor bu konuda bişi söylermisiniz birde mazda 3 1.6 comfort SDN 38 civarı acaba bu fiyatlar yeni mazdalarda dahamı pahalı olacvak yoksa aynı fiyat mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 28 Nisan 2009; 2:31:18 >
  • Sympatique

yeni mazda 3 Comfort SDN 1.6 A/T
    modelinin içi görünüm resimleririni koyarmısınız ön konsol direksiyon gösterge paneli falan aradım hepsi en full olan Dynamiq model resimleri iç mekanın merak ediyorum malasef bana en yakın mazda bayisi 100 km uzaklıkta
  • bir soru daha mazda kaç donanım seviyesi ile gelio eger sitedeki gibi 2 tip yani comfort ve dynamiq ise harika çünkü comfort baz versiyonsa baz donanımı bile şu an piyasada dolanan bi çok araca 10 hatta 100 basar
  • Merhabalar, ben %93 ozur'den dolayi engelli araci alabilme durumundayim, Mazda Rx-8'i OTV'siz alabiliyormuyum ?
  • @Sympatique;

mazda 3 ün dizel versiyonu gelecekmiş acaba bu konuda detaylı bilgi verirmisiniz Dizel otomatik gelecekmi
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • arkadaşlar 2010 model mazdanın motorunu 3.700 km de yaktım araç otomatik vitesli bu arada.ayrıntılar için soru sorabilirsiniz
  • Geçmiş olsun ama soru sormamıza ne gerek var. Sen baştan sona anlatsana.

quote:

Orijinalden alıntı: earidogan

arkadaşlar 2010 model mazdanın motorunu 3.700 km de yaktım araç otomatik vitesli bu arada.ayrıntılar için soru sorabilirsiniz
  • quote:

arkadaşlar 2010 model mazdanın motorunu 3.700 km de yaktım araç otomatik vitesli bu arada.ayrıntılar için soru sorabilirsiniz

tebrik mi etmek lazım şimdi anlayamadım ben
  • quote:

saglam içmiş arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 14 Mayıs 2010; 21:46:13 >
  • motorun neden yandığını ben deil bütün mazda bilmior.ama ortada şöyle bi durum var.mazda aracın bu durumunun suçunu üstlenip motoru ücretsiz olarak değiştirmiştir.fakat aracım motor değişikliğinin sonrasında 3 kere daha arıza verdi ve yolda kaldım..şu anda mazda ya dava açmış durumdayım aracımın değiştirilmesi için.gelişmelerden sizi haberdar ederim
  • quote:

motorun neden yandığını ben deil bütün mazda bilmior.ama ortada şöyle bi durum var.mazda aracın bu durumunun suçunu üstlenip motoru ücretsiz olarak değiştirmiştir.fakat aracım motor değişikliğinin sonrasında 3 kere daha arıza verdi ve yolda kaldım..şu anda mazda ya dava açmış durumdayım aracımın değiştirilmesi için.gelişmelerden sizi haberdar ederim

yaklaşık 1 sene geçmiş üstad, sonuç ne oldu acaba?
  • Arkadaşlar,
    Sypeteque nerelerde? Acaba şirket mi değiştirdi.
    İmzasının altında mahkeme karaıyla yasaklanmış yazıyor. Allah korusun başına birşey mi geldi?
    Forum mu dağıldı.
    en son yazılanı saymazsak 1 yıl önce paylaşım olmuş. muş. muş. muş. (Merdiven boşluğunda ses yankılanması gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorti Sir -- 15 Nisan 2011; 23:38:33 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.