Şimdi Ara

Mazda cx3 alıyoruz? Sizce nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
43.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 seneyi geçti b SUV kullanalı. Aile için kesinlikle alınmaz. Belki tek küçük çocuk varsa olabilir. Ama benim gibi satarken fiyatı dusurdukce düşürürler.

Pug 3008 alin derim ben 7-8 koyup eğer illa SUV alınacaksa
  • Bence güzel tercih hayırlı olsun,

fakat Kuga ile arasında ciddi fark yoksa Kuga tercih edin derim. 10 bin tl için Mazda alıyorsanız kesinlikle Kuga'ya yönelin. Aradaki fark daha yüksek ise Mazda alınır.
  • Güzel seçim bence. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Opel Insignia Cosmo 2016 0km alın derim.

Daha segment, daha çok donanım. Sürüş keyfi. Konfor.
  • Tabiki imkan varsa üst segment tercih edilmeli ama Cx3 gerçekten çok beğendiğimiz bir araç .
  • mazdanin ikinci el piyasasi dehset derecelerde ölüye gidiyor. Sahibinden.com dan ikinci el piyasasina bir gozatin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ben bu araci eskitene kadar değiştirmem en az 15 yil binerim derseniz bi ihtimal alinabilir sahsi kanaatimce..

Mazda guzel araclar yapiyor ama ulkemizde ikinci elde piyasasi malesef yok ve ölü fiyata gidiyor...
  • İçi dolu,kaliteli,tasarımı çok iyi bir araç fakat dün trafikte yanımda durunca oldukça küçük olduğunu fark ettim.Boyut siziniçin sorun değil ise 10 numara araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

mazdanin ikinci el piyasasi dehset derecelerde ölüye gidiyor. Sahibinden.com dan ikinci el piyasasina bir gozatin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ben bu araci eskitene kadar değiştirmem en az 15 yil binerim derseniz bi ihtimal alinabilir sahsi kanaatimce..

Mazda guzel araclar yapiyor ama ulkemizde ikinci elde piyasasi malesef yok ve ölü fiyata gidiyor...

+1 doğru söze ne denir.
  • Şimdiden hayırlı olsun Buradakileri dinlerseniz kendinizi renault veya fiat bayisinde bulabilirsiniz. Öyle bir hata yapmayın. Gayet dolu ve güzel bir araç.

Dip not: İkinci el muhabbetlerine hiç kulak asmayın. Gerçek hiç öyle değil. Her malın bir alıcısı var. Piyasa arabası dedikleri 2013 clio'yu iki aydır satamayan adam tanıyorum. Piyasa mevzusu boş laf. Her arabanın bir kısmeti var. Çıkınca gayet de satılıyor. Arkadaşımda mazda 3 var, satılığa koyduğu gün ilk müşterisi benim. Henüz kullanırken müşterisi hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 21 Mayıs 2017; 12:31:9 >
  • 5 yıl satma ihtimali olmadan kullanacaksiniz. Bence çok güzel tercih 5 yıl sonraki piyasasını düşünmeye gerek yok. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • Mükemmel tasarım, sorunsuzluk ve rahatlık, hayırlı olsun hocam.

Aile kalabalıkla sıkıntı çıkabilir ama.

Edit: bu arada nasıl 80.000 tl'ye alıyorlar hocam? Sahibindende ikinci el fiyatları 85 ile 120 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 21 Mayıs 2017; 13:30:40 >
  • Chr ye baktınız mı
  • Cx5 de bile 5 yetişkin pek rahat seyahat edememiştik CX3 biraz içi dar olur sanırım onu düşünürek alın
  • Cok super arac B suvun en iyisi olabilir.
  • quote:

mazdanin ikinci el piyasasi dehset derecelerde ölüye gidiyor. Sahibinden.com dan ikinci el piyasasina bir gozatin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Ben bu araci eskitene kadar değiştirmem en az 15 yil binerim derseniz bi ihtimal alinabilir sahsi kanaatimce..

Mazda tam tersi cabuk satilan bir marka.Ornegin giriyorsun 15 tane ilan var koskoca ulkede bu 15 araci almak isteyen mutlaka oldugu icin satiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Mazda tam tersi cabuk satilan bir marka.Ornegin giriyorsun 15 tane ilan var koskoca ulkede bu 15 araci almak isteyen mutlaka oldugu icin satiliyor.

Aynen öyle, hiç kimse kötü araba olduğunu iddia etmediği için herkes 2. el, temiz ve ölü fiyatlı Mazda peşinde.
    Aynı şekilde dizel otomatik beyaz bir golf veya bmw 1.16 gibi piyasada çok çok fazla alternatifi bulunan arabaları satmak da hiç kolay değil. Tecrübeyle sabit... Başka seçenekleri emsal gösterip hep fiyatlarını öldürmeye çalışırlar, ama Mazda kesinlikle öyle değil.
    Bu arada CX-3 B-suv olarak geçmesine rağmen diğer rakipleri kadar yüksek bir araç değil. Ama 4x4 sistemi çok efektif çalışıyor ve kaygan zemin, kar vb durumlarda gerçekten çok iyi iş çıkarıyor. Yanı sıra iç malzeme kalitesi sınıfına göre çok çok iyi. Donanım olarak da çok zengin...
    ÖTV indirimi ile alacak olsam hiç düşünmem...

• 3008 bakın, b suvlar dar ve mantıksız araçlar
  • 2ci eli 90dan başlayan aracı 80bine almak.

Mazdaysa bir şey demeden alırdım.

Saygılar.
  • Kesinlikle alınır. Zaten 5 sene bineceksiniz. Yakıt uygun ve 4*4 yol tutuşu, karda herkes arkanızda el sallayacak. Satılmaz mevzusu falan hikâye. İçinize sindiyse gayet alınır. Her gün binerken mutlu olunur. Araba harika bence. Alabilecek olsam şu ara alacağım araç olurdu hele ki ÖTV indirimi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Mükemmel tasarım, sorunsuzluk ve rahatlık, hayırlı olsun hocam.

Aile kalabalıkla sıkıntı çıkabilir ama.

Edit: bu arada nasıl 80.000 tl'ye alıyorlar hocam? Sahibindende ikinci el fiyatları 85 ile 120 arasında değişiyor.

Ötv indirimiyle alacaklar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.