Şimdi Ara

mazda cx3 mü, opel mokka mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

4x2 mokka düşündüğünüze göre arazi ile çok işiniz yok. Yüksek araba şart değilse b sınıfı suvcuklara 100 bin lira para vermeyin yazık günah ben versem uyku tutmaz beni.

siz almayacaksiniz sonucta demekki parasi var adam aliyor. İster uyuyun ister uyumayin

Forumda trollükten başka mesajın yok git konu dışında akıl ver

Troll mroll adam mantıklı mesaj atmış.Sanane para adamın istediği arabayı alır.Sen uyuyamazsan uyuyama.Zevkler ve renkler meselesi.

Konu sahibine tavsiyem Mokka olur.Cx-3 her ne kadar kalbe hitap etsede servis ve 6 aylık bakımdan dolayı Mazda'yı elerdim ben olsam.Mokka mutlaka Cosmo donanımla tercih edilmeli.

damarlarinda vw yagi akiyor bu arkadasin hocam ayrica trollde degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4x2 mokka düşündüğünüze göre arazi ile çok işiniz yok. Yüksek araba şart değilse b sınıfı suvcuklara 100 bin lira para vermeyin yazık günah ben versem uyku tutmaz beni.

siz almayacaksiniz sonucta demekki parasi var adam aliyor. İster uyuyun ister uyumayin

Troll mroll adam mantıklı mesaj atmış.Sanane para adamın istediği arabayı alır.Sen uyuyamazsan uyuyama.Zevkler ve renkler meselesi.

Konu sahibine tavsiyem Mokka olur.Cx-3 her ne kadar kalbe hitap etsede servis ve 6 aylık bakımdan dolayı Mazda'yı elerdim ben olsam.Mokka mutlaka Cosmo donanımla tercih edilmeli.

Hocam belli troll olmadığın ama işte bu arkadaşın yorumları biraz çok bilmişliğe kaçıyor.Herkesin parası kendine.Biz ne Şahin alanı yargılayabilir ne S500 alanı Herkesin zevki ve parası kendine.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam belli troll olmadığın ama işte bu arkadaşın yorumları biraz çok bilmişliğe kaçıyor.Herkesin parası kendine.Biz ne Şahin alanı yargılayabilir ne S500 alanı Herkesin zevki ve parası kendine.

Aynen oyle herkes kendine, saygilarrr

• quote:

fikirleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

cx-3 4 çeker olmasıyla fark yaratıyor.

2 çeker yeter deniyorsa bir üst sınıftan suv veya d segmenti araç bakılmalı.

kadın sürücülerin talebi dolayısı ile b-suv'ler hakettiğinin çok üstüne satılıyor Türkiye'de.

d segmentinden de insignia 1.6 dizel at var aklımda ama eşimde kullanacağı için park etmekte zorlanır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

mokka, corsanın 4x4 versiyonu ( biraz hallicesi), içi çok dar, 4x4 olsada yaklaşma ve uzaklaşma açılarının çok düşük olması nedeni ile arazide hiç bir iddiası yok ve yol tutuşu çok iyi değil, hiç tavsiye etmem...mazda nında ikinci eli malum...

araziyle işim yok aslında ama uzun yola çok çıkıyorum. yol tutuşu önemli o bakımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

kriterleriniz?

kriterlerimi ikisi de aynı derecede karşılıyor neredeyse. yakıt, tasarım ve donanım olarak tatmin edici olsun istiyorum. tasarımda cx3 öne çıkarken donanımda mokka daha iyi yakıt ise hemen hemen aynı.
  • Cok pahali be hocam 2si de

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

CX-3 daha hoş gibi. Subaru XV baktınız mı, fiyatı daha uygun?

yok bakmamıştım, siz yazınca baktım ama dizel motor seçeneği yok onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Mokka

nedenini yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haven

iki arabayı da denedim. mokka konusunda lafım yok ama cx3 geçen pazar günü test sürüşünde ve mazda bayisinde incelediğim kadarı ile çok şık bir araç. açıkçası iki araç arasında kaldıysanız kesinlikle cx3 derim. dizel versiyonun yakıt tüketimi ve sessizliği inanılmazdı. vites geçişleri muhteşemdi ki benim kullandığım otomatik versiyondu..

fikirleriniz için teşekkür ederim, bende cx3 ün şıklığını çok beğeniyorum. pazartesi inşallah test etme şansım da olacak. şimdilik cx3 daha baskın geliiyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Mokka

nedenini de yazabilirmsniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.2 Qashqai alın gitsin.

qashqaileri beğenmiyorum. tavsiyesniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Cx-3 diyorum kesinlikle

neden peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Cok pahali be hocam 2si de

sizin tavsiyeniz ne? yani pahalı olduğu doğrudur ama piyasa malum...
  • o tarz bir suv alacak olsam 1.4 turbo mokka alırdım.lpg de takılıyor.mis.tabi lpgsi ucuz olan yerde yaşamak lazım.konyada 1,90 olan lpg antepte 2,40 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdagli06

quote:

Cx-3 diyorum kesinlikle

neden peki?

Mokka piyasaya çıkalı çok oldu, yüzü eskidi bence. Cx-3 beyaz deri paketi ve kırmızı rengiyle çok elit gözüküyor. 4x4 olması gibi bir avantajı da var. Ben olsam ikisi arasında Cx-3 seçerdim.

• quote:

quote:

quote:

Cx-3 diyorum kesinlikle

neden peki?

Mokka piyasaya çıkalı çok oldu, yüzü eskidi bence. Cx-3 beyaz deri paketi ve kırmızı rengiyle çok elit gözüküyor. 4x4 olması gibi bir avantajı da var. Ben olsam ikisi arasında Cx-3 seçerdim.

tasarım açısından baktığımızda çok haklısınız. cx3 açık ara önde. ama servis ağı açısından çok kötü. birde 6 ay bakımı sıkıntı. teşekkür ederim fikirleriniz için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cx-3 diyorum kesinlikle

neden peki?

tasarım açısından baktığımızda çok haklısınız. cx3 açık ara önde. ama servis ağı açısından çok kötü. birde 6 ay bakımı sıkıntı. teşekkür ederim fikirleriniz için.

İmzamdaki aracı alalı tam 1 yıl oldu.bakımını 10 gün önce yaptırdım.oda 270 tl tuttu.6 ayda bir bakıma aldanmayın.10.000 km.de bir diye bilin yeter.bana bakımda hiç sıkıntı çıkarmadılar.yalnız cx-3 mazda 3 e göre dar bir araç.ben sığamadım araca.özellikle arkası çok dar.bilginize

• Elbette cx3..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.