Şimdi Ara

mazda cx3 mü, opel mokka mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım; 1.5 dizel 4x4 mazda cx3 power ve 1.6 dizel 4x2 opel mokka . sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok yararlı olur. şimdiden herkese teşekkürler.

mazda cx3 mü, opel mokka mı? mazda cx3 mü, opel mokka mı?

• Forumda kalite çok düştü adam bu iki araçtan hangisi diyor ordan biri çıkıyor alakasız başka araç öneriyor.sonra başkası o araçlara o kadar para verilmez ben versem uyumazdım diyor sana ne para adamın..siz bu iki araç hakkında yorum yapın tabii araçları tanıyorsanız...
    iki aracıda test etmiştim mazda xc3 daha hoşuma gitmişti..
  • 4x2 mokka düşündüğünüze göre arazi ile çok işiniz yok. Yüksek araba şart değilse b sınıfı suvcuklara 100 bin lira para vermeyin yazık günah ben versem uyku tutmaz beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguen tavsiye ederim

• cx-3 4 çeker olmasıyla fark yaratıyor.

2 çeker yeter deniyorsa bir üst sınıftan suv veya d segmenti araç bakılmalı.

kadın sürücülerin talebi dolayısı ile b-suv'ler hakettiğinin çok üstüne satılıyor Türkiye'de.
  • mokka, corsanın 4x4 versiyonu ( biraz hallicesi), içi çok dar, 4x4 olsada yaklaşma ve uzaklaşma açılarının çok düşük olması nedeni ile arazide hiç bir iddiası yok ve yol tutuşu çok iyi değil, hiç tavsiye etmem...mazda nında ikinci eli malum...
  • kriterleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdagli06

Herkese merhabalar. arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım; 1.5 dizel 4x4 mazda cx3 power ve 1.6 dizel 4x2 opel mokka . sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok yararlı olur. şimdiden herkese teşekkürler.

mazda cx3 mü, opel mokka mı? mazda cx3 mü, opel mokka mı?

Forumda kalite çok düştü adam bu iki araçtan hangisi diyor ordan biri çıkıyor alakasız başka araç öneriyor.sonra başkası o araçlara o kadar para verilmez ben versem uyumazdım diyor sana ne para adamın..siz bu iki araç hakkında yorum yapın tabii araçları tanıyorsanız...
    iki aracıda test etmiştim mazda xc3 daha hoşuma gitmişti..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Opel mokka mi opel astra mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CX-3 ü denemedim, Mokka yı denemiştim.

Dergilerdeki karşılaştırmalarda Mokka performans / tüketimi, iç mekan genişliği, yerden daha yüksek yapısı ön plana çıkarken CX-3 ün sürüş keyfi ve farklı tarzı öne çıkıyor.

Zor seçim; 3 sene Astra J kullandığım için Mokka nın biraz demode kalan konsol tasarımı pek hoşum gitmiyor, Mazda nın ise kendi açımdan servis yaygınlığı dezavantajı var ancak hem içten hem dıştan çok zarif detaylara sahip.

Hakkınızda hayırısı ne ise o olsun.
  • CX-3 daha hoş gibi. Subaru XV baktınız mı, fiyatı daha uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

4x2 mokka düşündüğünüze göre arazi ile çok işiniz yok. Yüksek araba şart değilse b sınıfı suvcuklara 100 bin lira para vermeyin yazık günah ben versem uyku tutmaz beni.

siz almayacaksiniz sonucta demekki parasi var adam aliyor. İster uyuyun ister uyumayin

• Mokka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki arabayı da denedim. mokka konusunda lafım yok ama cx3 geçen pazar günü test sürüşünde ve mazda bayisinde incelediğim kadarı ile çok şık bir araç. açıkçası iki araç arasında kaldıysanız kesinlikle cx3 derim. dizel versiyonun yakıt tüketimi ve sessizliği inanılmazdı. vites geçişleri muhteşemdi ki benim kullandığım otomatik versiyondu..
  • Mokka

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

4x2 mokka düşündüğünüze göre arazi ile çok işiniz yok. Yüksek araba şart değilse b sınıfı suvcuklara 100 bin lira para vermeyin yazık günah ben versem uyku tutmaz beni.

siz almayacaksiniz sonucta demekki parasi var adam aliyor. İster uyuyun ister uyumayin

Forumda trollükten başka mesajın yok git konu dışında akıl ver

• cx-3 al bence cok guzel gorunuyor.
  • 1.2 Qashqai alın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cx-3 diyorum kesinlikle

• quote:

quote:

quote:

Troll mroll adam mantıklı mesaj atmış.Sanane para adamın istediği arabayı alır.Sen uyuyamazsan uyuyama.Zevkler ve renkler meselesi.

Konu sahibine tavsiyem Mokka olur.Cx-3 her ne kadar kalbe hitap etsede servis ve 6 aylık bakımdan dolayı Mazda'yı elerdim ben olsam.Mokka mutlaka Cosmo donanımla tercih edilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

quote:

quote:

Troll mroll adam mantıklı mesaj atmış.Sanane para adamın istediği arabayı alır.Sen uyuyamazsan uyuyama.Zevkler ve renkler meselesi.

Konu sahibine tavsiyem Mokka olur.Cx-3 her ne kadar kalbe hitap etsede servis ve 6 aylık bakımdan dolayı Mazda'yı elerdim ben olsam.Mokka mutlaka Cosmo donanımla tercih edilmeli.

Bakın bu sınıf araçları da çok sattım. Alanların çoğu bu araçların aslında birer b sınıfı olduğunu bilmiyor.

C sınıfı modellerden çok daha pahalıya satılıyor. Sıkıntı yok gitsin alsın ben sadece fikrimi söyledim.

• quote:

quote:

quote:

herkes biliyor burda kimin ne oldugunu veweci kardes

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.