Şimdi Ara

mazda cx3 mü, opel mokka mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erceylan

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdagli06

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Cx-3 diyorum kesinlikle

neden peki?

Mokka piyasaya çıkalı çok oldu, yüzü eskidi bence. Cx-3 beyaz deri paketi ve kırmızı rengiyle çok elit gözüküyor. 4x4 olması gibi bir avantajı da var. Ben olsam ikisi arasında Cx-3 seçerdim.

tasarım açısından baktığımızda çok haklısınız. cx3 açık ara önde. ama servis ağı açısından çok kötü. birde 6 ay bakımı sıkıntı. teşekkür ederim fikirleriniz için.

İmzamdaki aracı alalı tam 1 yıl oldu.bakımını 10 gün önce yaptırdım.oda 270 tl tuttu.6 ayda bir bakıma aldanmayın.10.000 km.de bir diye bilin yeter.bana bakımda hiç sıkıntı çıkarmadılar.yalnız cx-3 mazda 3 e göre dar bir araç.ben sığamadım araca.özellikle arkası çok dar.bilginize

pazartesi aracı test etme imkanım olacak bakalım. şimdilik çok geniş araca ihtiyacım yok zaten. servis de dediğiniz gibiyse, sorun olmaz. ama bugün fiyatları kontrol ederken mazdanın zam yaptığını gördüm malesef :(

• Cx-3 muazzam bir araba.
  • Mokka
  • bildiğim kadarıyla mokka iihs güvenlik testlerinde paçavraya dönmüş bir araç.mazda ise daha güvenli araç yapmakta.Bu konuda bir araştırıp kararınızı ona göre verin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bildiğim kadarıyla mokka iihs güvenlik testlerinde paçavraya dönmüş bir araç.mazda ise daha güvenli araç yapmakta.Bu konuda bir araştırıp kararınızı ona göre verin derim.

Small Overlap kaale alınacak bir test değil sonuçta. Avrupa'da hiçbir üretici yada kuruluş kullanmıyor. EuroNcap senelerdir kullanmıyor.

Çünkü gerçek hayatta böyle bir kaza yapma şansı milyonda 1 bile değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya emin ol daha iyi arabalar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

O paraya emin ol daha iyi arabalar var.

mesela? önerilere açığım...
  • Yanlış anlama kardeş. Okuduğum dergilerde ve testlerde. Aracın arka kısmında baş mesafesinin ve diz mesafesinin hiç olmadığı ,Süspansiyonların ise konforu kötü yönde etkilediğini okudum. Fakat Tek kullanacaksan ve düz yollarda kullanacaksan ideal. Resminide koydum.
     mazda cx3 mü, opel mokka mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Yanlış anlama kardeş. Okuduğum dergilerde ve testlerde. Aracın arka kısmında baş mesafesinin ve diz mesafesinin hiç olmadığı ,Süspansiyonların ise konforu kötü yönde etkilediğini okudum. Fakat Tek kullanacaksan ve düz yollarda kullanacaksan ideal. Resminide koydum.
     mazda cx3 mü, opel mokka mı?

yok kardeş niye yanlış anlayayım, fikir almak için yazdım zaten foruma. ama o paraya daha iyi arabalar var demişsin, ben de ne önerirsin diye sordum...

• small overlap testi kazalarin yuzde 25ini olusturuyor.kaale alinmiyor dediginiz teste dunyanin onde gelen tum otomotiv ureticileri arac yolluyor.

• Cx 3 un test duruşunu yapamadı ama aracın duruşu yeter.. Yakıt ve konfor olarak çok ciddi fark olmadığı surece bu tiple cx 3 alınır bana gore.. Tabi kriterler ve zevklere gore değişebilir.. Mesela ben arabada öncelikle dış tasarıma bakarım yakışıklı olacak araba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

mokka, corsanın 4x4 versiyonu ( biraz hallicesi), içi çok dar, 4x4 olsada yaklaşma ve uzaklaşma açılarının çok düşük olması nedeni ile arazide hiç bir iddiası yok ve yol tutuşu çok iyi değil, hiç tavsiye etmem...mazda nında ikinci eli malum...

araziyle işim yok aslında ama uzun yola çok çıkıyorum. yol tutuşu önemli o bakımdan.

Uzun yola çok çıkıyorsanız bu araçları düşünmeyin derim. Düşündüğünüz Insignia bunlardan çok daha mantıklı bir seçim olacaktır (Hem konfor, hem yol tutuş, hem de güvenlik açısından.). Evet biraz büyük bir araç ama bir süre sonra park konusu sıkıntı olmayacaktır, üstelik sensörler ve kameralar da yardımcı olacaktır. Bu paraları verecekseniz Insignia veya muadili araçlara bakmanız daha uygun olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.