Şimdi Ara

Mazda Kayislari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kac binde degisiyor genelde, 99 protege icin soruyorum, almayi dusundugum bir araba var 120 binde, bir 5-10 bin daha degismeden gidermi diye merak ediyorum
    bir de koparsa motora zarar gelmez degilmi, non-enterferans motor kullaniyor mazda?

• birincisi koparsa motora zarar gelir. zarar gelmesi için kopmasıda şart diil. kayış parlama yapmışsa diş atlama ihtimali ortaya çıkıyor. buda hatırı sayılır bi hasarın gelmesi için yeterli.
    arabanın modeline göre fiyatı değişir. benim 1998 model 1,5 familia nın triger seti yedek parçacıda 100-120 YTL 2 hafta önce değiştirdim. işçilik ise yaptırdığın kişiye kalmış. 100 binde değişiyor. fakat 90-95 binde değiştirmekte fayda var.
  • 100.00 km de değişmesi gerekir. ama 150.000 kmde değişmemişini gördüm şansa kalmış
  • Bazi motor kodlari dediginiz gibi non-interefence tipinde olup kopunca zarar gelme ihtimali dusuktur. Misal mazdanin 92-02 626 serisinde kullandigi 'fs' koduna sahip motorlar. Sizinkini biraz arastirmak lazim, ama ne olur olmaz riske girmeye degmez derim, cok bi para degil zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.