Şimdi Ara

Nemo- Fiorino Direksiyon Hidrolik Yağı Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Citroen Nemo 1.4 HDI. Direksiyon yağı en son ne zaman değişmiş bilmiyorum. Yağın rengi kararmış baya.

Kendim değiştirmek istiyorum lakin bu yağın çeşitli renkleri mevcut. Hatta şanzıman yağıyla aynı yağ diyorlar çoğu videoda ki yağ satan sitelerde açıklamalarda da hem şanzıman hem direksiyon yağı diyor net bilgiye ulaşamadım.

Kısacası arkadaşlar ben bu araca nasıl bı yağ- sıvı alacam bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 29 Aralık 2023; 20:56:36 >

• https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-direksiyon-ve-merkezi-sistem-hidrolik-yagi-

Bu ürünü kullanabilirsiniz. PSA grubu için onaylı bir yağ..

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Herhangi bi benzinciden yeşil renk alsam çok da fark olur mu acaba illa psa onayı şart mı ki?

• kırmızı renk. mobil atf 320 kullanabilirsiniz.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Önemli olan Yağın rengi değildir, yağın onayıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Önemli olan Yağın rengi değildir, yağın onayıdır.

Teşekkür ederim, rengi farklı olunca özellikleri de farklı sanıyordum.

Hocam mesela Psa onaylı diye tüm Citroenlerde aynı yağ kullanılmıyordur diye düşünüyorum.

Açıkçası hicbiyerde aracıma hangi onaylı yağı kullanacağımı da bulamadım.

Yetkili servis yakınımda olsa ondan alacağım da uzak.

Hocam vermiş olduğum linkteki liqui moly ürününde niye tereddüt ettiniz bu gayet güzel ürün ve aracınıza uygun bir seçenek idi. Yine de tercih sizin tabi ki de.. Hidrolik yağı sonuçta çok da ekstrem bir görevi olmayan standart bir ürün gidip her hangi bir shell istasyonundan shellin kendi ürününü kullansanız da problem yaşayacağınızı sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Broadway fren hidrolik yağı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yeşil dediğiniz yağı genelde vag grubu kullanıyor. Onlara da kırmızı tavsiye edilmiyor.

Araç kılavuzunda istenen şartları taşıyan bir yağ koymanız en iyisi.
  • Araç pompa tipine göre koyacağınız yağ değişir. Rotor kasnaklı pompalarda genelde atf kırmızı kullanılıyorken Dişli pompalarda farklı hidrolik bile kullanılabiliyor. Büyük ihtimal atf dir ama emin olmak iyidir.
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sizin onerdiginiz yağı alacam.

Tereddut etmemdeki sebep Psa onaylı olunca tüm modellere uyumlu mu oluyo acaba diye düşündüm.

Aracın kullanim klavuzunu indirdim ama orda hiçbir açıklama yapmamışlar.

hocam ben elektrik desteklidir diye biliyordum ama değilmiş. hatta bende şu an fiorino var. senin bu yazını görünce hidrolik olduğunu öğrendim =))) akşam bende gidip bakıcam rengine.

sen atf yağ koyacaksın. Mümkünse büyük şırınga al bir tanede hortum al eczanede ikiside vardır. içindeki eski yağı çek.

Bende akşam bakayım bendeki de kararmışmı.

bu arada özel mesaj kutun kapalı...

• sissil S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Özel mesajın kapalı olduğunu bilmiyordum açtım.

Yağ ve tüm filtreler bakım yapacam haftasonu araca.

V kayışı da değiştirmem gerek de onu degisemem sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.