Şimdi Ara

Toyota Yaris 2006 MMT Sanziman Sarsintili Vites Gecisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim bir yaris 2006 otomatik arabam var. Araba sogukken vites gecisleri cok sarsintili olmaya basladi. Baya baya bam diye vuruyor resmen. Araba isindikca geciyor ama sogukken cok rahatsiz edici.

Ikinci olarak araba sogukken vitesleri cok gec atiyor normalde 30km hizda 3e, 40km hizda 4e almasi gerekirken 40kmyi 2. viteste goruyor sonra pes pese 3ve 4e aliyor. Bu yuzden sogukken manual kullanmaya basladim artik. Manual kullanirken de ayni sekilde cok sarsinti yapiyor.

Bir tamirciye goturdum sanzimana bakmak lazim acalim gorelim dedi ama pek guven vermedi. Daha once basina gelen var mi ve varsa nasil cozdu? Simdiden tesekkur ederim.

Arabam 118 bin kmde. Satamaya niyetlendim ama bu sekilde satmak istemiyorum. Yaptirip satayim da uc bes icin arkamdan kufur yemeyeyim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Guncelleme: Kalibrasyon denendi ama daha kotu oldu araba. Sonrasinda baski balata degisti ve sorun ortadan kalkti.

• Guncelleme: araba durduk yere vitesi bosa aldi ve beni yolda birakti. Birkac dk bekledikten sonra calistirdigimda duzeldi. Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunnArs -- 18 Kasım 2024; 0:52:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault EDC Kalkış Teklemesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.