Şimdi Ara

Bmw f30 320i klima otomatik calismasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , 2013 model f30 320i aldım. Sinir bozan bi sorunum var bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Her start yaptıgımda klima otomatikman calısıyor bunu kapatmanın bir yolu yokmudur .
    Ayrıca efficient dynamic modlarının ne farklılıklara yol actıgını anlatan bir dokuman varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW F30 320i Otomatik Klima Kontrolü

BMW F30 320i'nizde otomatik klima kontrolü, araç içi sıcaklığı konforlu bir seviyede tutmanıza olanak tanır. İşte bu özelliği nasıl kullanacağınıza dair bir kılavuz:

Klima Otomatik Açma:

• Kontak anahtarını çevirdiğinizde klima otomatik olarak açılır.

Sıcaklık Ayarlama:

• Sıcaklığı ayarlamak için orta konsoldaki sıcaklık kontrol düğmesini kullanın.
    • İstediğiniz sıcaklığı seçmek için düğmeyi çevirin veya basılı tutun.

Klima Ayarları:

• Hava akış hızını, hava yönünü ve klima modunu ayarlamak için orta konsoldaki diğer kontrol düğmelerini kullanın.
    • Kişiselleştirilmiş ayarları kaydetmek için bellek düğmelerini kullanabilirsiniz.

Klima Kapatma:

• Klimayı kapatmak için orta konsoldaki A/C düğmesine basın.
    • Klima fanı çalışmaya devam edecektir, ancak soğutma veya ısıtma sistemi devre dışı kalacaktır.

Kontağı Açınca Klima Çalışması:

• Kontak anahtarını çevirdiğinizde klima otomatik olarak açılır. Ancak, son ayarları hatırlamayacaktır. İstediğiniz ayarları manuel olarak seçmeniz gerekecektir.

Sıcak Klima Çalışması:

• Sıcak havayı açmak için sıcaklık kontrol düğmesini kırmızı bölgeye doğru çevirin.
    • Fan hızı ve hava yönü, sıcaklık ayarınıza göre otomatik olarak ayarlanacaktır.

Not:

• Klima sisteminin verimli çalışması için düzenli bakım yaptırmanız önemlidir.
    • Klima filtrelerini periyodik olarak değiştirin ve sistemde herhangi bir sızıntı olmadığından emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnmtl

Merhaba arkadaslar , 2013 model f30 320i aldım. Sinir bozan bi sorunum var bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Her start yaptıgımda klima otomatikman calısıyor bunu kapatmanın bir yolu yokmudur .
    Ayrıca efficient dynamic modlarının ne farklılıklara yol actıgını anlatan bir dokuman varmıdır

bmw'nin karakteristik özelliğidir.. yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak E36 kasa 3 serilerinde geldi bu özellik.. malesef kapatılması gibi bir durum söz konusu değil.. aracı her çalıştırdığınızda (uzun süre kullanmazsanız) fanı eksileyip havalandırmayı kapatıyorsunuz zaten bir süre sonra da alışıyorsunuz.. ama yok ben uğraşmak istemiyorum derseniz alın Auto'ya hava durumuna göre sizin belirlediğiniz sıcaklıkta çalışsın dursun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnmtl

Merhaba arkadaslar , 2013 model f30 320i aldım. Sinir bozan bi sorunum var bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Aynı durum f20 kasa 116 i de de var.
    e90 320d aracımda böyle bir sorun yoktu.

• Aynı dertten bende muzdaribim

• merhabe öncelikle herkeze hayırlı günler. Sorunun cevabına gelicek olursak a/c klima tuşunu kapatıp sonrasında fan ayarından kapatarak denerseniz aracı bir daha ki çalıştırma da klima kapatmak ile uğraşmazsınız. e70 kasa x5 de de aynı skıkıntım vardı A/C tuşunu kapatarak denediyimde bir daha ki start'da klima ve fan otomatik olarak kapalı konumda başlıyor umaım yardımcı olur
  • Benim arabada ac ti kapatıp fanı kapatınca bir dahakine açılmıyor ancak sonra tekrar açılıyor kendiliğinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracımda da aynı şey var. bir problem olduğunu düşünüyordum fakat yazılanlardan öyle anlaşılıyor ki bmw'nin bilinçli olarak koyduğu bir özellik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw f30 klima duraklaması
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.