arkdaslar bayram öncesinde 8-10 bin lira arasında ayağımı yerden kesicek masraf çıkartmıycak yakıtta ekonomik bir araç almak için pek çok araç baktım..
Sorunsuz olmaları nedeniyle japon araçlarına baktım ve
8500 lıraya 92 model bir nissan sunny buldum. bu arac 4 cam otomatik lpg li vizesi agustos 2011 de alınmış pırıl pırıl bir araç Arac tanıdıkdan. aynı aracdan aılemızde bır adet daha var ve gercekten tek kurus masraf cıkartmadan yıllardır kullanıyoruz.
Ancak bır kac gundur mazda lantis lere bakıyorum ve bır adet 98 model klimalı bır arac buldum (aracı daha gormedım) 1.8 motor lpg li sunny e gore daha donanımlı ve model yılı daha yuksek 10 bın lıraya bırakıcak tahminimce sunny kadar temiz degil ama kararsız kaldım sız olsaydınız napardınız forumda bu ıkı aracı kullanan ve bılgısı olan bırılerı varmı?
Kesinlikle -temiz olması şartıyla- Lantis derim.
bu konuyu bende çok merak ediyorum nissan sunny araştırdıgım kadarıyla on numara bi araç bende düşünüyorum fakat çok bulunan bir araç olmadıgı için şüpheliyim ama kime sorsam kimle muhabbet etsem bu konuyu sunny ex saloon a dediği ilk laf çok sağlamdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme