Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
110.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden arkadaşlar nirdesiniz yaa... Hadi bende bugüne kadar mazda araç olmadı.

Bi söylenti var ama, mz3 ü, Rx-8 jantıyla istenirse alınabiliyormuş. Varmı böyle bişey...

*** MAZDA TAKIMI ***

*** MAZDA TAKIMI ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 9 Haziran 2006; 10:46:08 >

• Anahtar işinde bi gelişme yok. chipli boş anahtarı nerden bulacağımı, fiyatının ne olduğunu bilmiyorum... Uygun bi şey se deniyecem bu işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

Harbiden arkadaşlar nirdesiniz yaa... Hadi bende bugüne kadar mazda araç olmadı.

Bi söylenti var ama, mz3 ü, Rx-8 jantıyla istenirse alınabiliyormuş. Varmı böyle bişey...

*** MAZDA TAKIMI ***

*** MAZDA TAKIMI ***

alabilirsin paraya bakar

• http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=48568.0
    ARKADAŞLAR YENİ MAZDA3 RESİMLERİ BURDADA VAR HEMDE BAŞKA BUYRUN BAKIN İSTERSENİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_1907

http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=48568.0
    ARKADAŞLAR YENİ MAZDA3 RESİMLERİ BURDADA VAR HEMDE BAŞKA BUYRUN BAKIN İSTERSENİZ

hmm....ben pek beğenmedim....jantlar, ledli farlar,eğer müzik sistemi güçlendirilirse bunun gibi özellikler iyi ama...ön tarafı hiç sevmedim....bi kere sis farları çok ince ve kalitesi durmuş...ön ızgara 3 çıta iken 2 ye indirilmiş....aerodinamik adına bir şeyler yapalım derken arabanın ön kaputunu kırparak ön farları biraz geriye yatırmışlar ve aracın önünü yere bastırmışlar ama bunun sonucu araç dinamik ve sportif ruhunu bir nebze kaybetmiş bence....yani umarım bu hali ile çıkmaz....

• quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=48568.0

hmm....ben pek beğenmedim....jantlar, ledli farlar,eğer müzik sistemi güçlendirilirse bunun gibi özellikler iyi ama...ön tarafı hiç sevmedim....bi kere sis farları çok ince ve kalitesi durmuş...ön ızgara 3 çıta iken 2 ye indirilmiş....aerodinamik adına bir şeyler yapalım derken arabanın ön kaputunu kırparak ön farları biraz geriye yatırmışlar ve aracın önünü yere bastırmışlar ama bunun sonucu araç dinamik ve sportif ruhunu bir nebze kaybetmiş bence....yani umarım bu hali ile çıkmaz....

yok ya abarttığın kadarda kötü değil sadece sis farlarını beğenmedim ben

• valla dayanamıyorum gelsede görsek sunu
  • slm. ben mazda alacaktim ama 2. eli tr'de pek tutlmadigi icin uzulerek vazgectim daha once mazda 3 serisi sahibiydim bu arada farkindamisiniz arka tarafi sanki pejo 307'ye benziyor
  • alakası yok 307 nere pejo nere
  • mkirmak ne alaka ya sen ben güldürdün ya Allah ta seni güldürsün
  • ben de bişi var sandım yaaa
    hiç de kötü değil bence. ama gerçeğini görmeden belli olmaz tabi. resimle olmaz bu işler ...
    Kendisi de gelsin bi zahmet artık :D
  • yeni mazda3 piyasaya cıkıyo http://www.mazda.co.jp/home.html
  • aligfb döktürüyorsun yine...ama dediğim gibi ben beğenmedim hiç...kas ameliyatı yapmışlar...ve araç kaslarını yitirmiş...
  • kardeş tanıyım videolarını izledinmi arabaya birazdaha aşık oldum
  • ayy ben ne yazdim cok sorry aklim nerdeyse :) ay bende koptum simdi :)

quote:

mkirmak ne alaka ya sen ben güldürdün ya Allah ta seni güldürsün
  • rotary power kaç gün uzaklaştırma almmş yav. ben mi yanlış görüyorum ???
  • slm bi mazda tutkunu olarak uzun süredir izleyci olarak takip ettiğim bu foruma katılmak istedm.mazda tutkunlugum babamın su ana kadar kullandıgı mazdalardan kaynaklanıyor.19 yasında olmama ragmen bircok arabayı tecrübe ettm diyblrm.mazdalardan bahsetmek gerekirse 91 model 626 mazda aralarında bi efsanedr dyblrm.kapı altındaki aydınlatmaları, 4 camda otomatik, radyo anteni bilene otomatkti yaff..daa nlr nlr.yalnz garibime gdn bişyde 98 modelide vardı bzde ama onun radyo antenini camdan elimzi cıkarıp uzatıordk..2000den önce honda ve toyotada kullanmıstk..bütün bu japon sewdasını baslatan babamn ilk iki arabasnn opel olmasydı.yanlıs hatrlamıyrsm kadett ve comodor olması gerekiyor..japonlardan itibaren 2003 yılına kadar hcbr sorun yasamamstk taki golf alana kdryol tutus, direksiyonn kesinligi fln ii güzelde aracn verdiği kaliteszlk hissi müthişti.her yanı içi boş kutu gibi göğsü olsn kapı iç panelleri olsn..en sonndada bilinmeyen bir sebeptn dolayı arza yaptı. yapmıs daa dorusu servistekiler öle diolrda bulamamısla sebebini.ama sebebini bulamamalarına ragmen hiçbr fikrimz yok demelerine ragmn hangi parcann degisecegini bulmakta gecikmdlr ve 1 milyardan fazla parca aturasıyla ayrıldık.haklı olarakta ödeme yapmadık cünkü volkswagenn servisleri kapalı oluor içeri alınmıorsn ve kmn ne yaptıı belli deil..ertesi gün doğus otoya faks gecilmş ve dogus oto masrafları üstlenmeyi kabul etmişmiş!!2gün sonra araba yine aynı kardesm bi deişklk yok anlicaan milleti yiyolar işte gerisi bos.böle olunca showroom ları gezmeye koyuldk yendn..mazdayla basladk.6 serisine baktık.ööle baktık yani dehsetti.ben genc yasımdan dolayı bayılmstm bose müzk sistemi fln vites topuzu direksiyon ön panel havalandırma ızgaraları..ama arka stoplar babama cok cıfcıflı gelmşti oturaklı bişi aradıından mazda asısı adam bu genc işi dierkn olmdı işte.azmı urastm baba sndn gencimi var fln die.passat fln opele ztn bakmdk bile aman allah korusn dierktn o aralr peugeottn kampanya haberi geldi 407 2.0 hdi 8 milyar inmişti yaz kampanyası davasına.gecen yaz oluo bu.bzm arızalı golfüde 2 milyar fazlaya okutunca 407 aldk haliyle..bi soun cıkmadı gaet ii aslnda dizeln cazibeside var haliyle ama cocokluuma işleyen japonlar bi bşka bnm gzmde..deriyle kaplanmıs gibi kaliteli plastk gövdesi hep aklımda mazdann.
    yani dieceim o ki ya mazda 3 alcam kendime.. kendime ait ilk arabm olck ve mazda 3 olcağıda ksn ztn fzla dsnmem bu konuda..ama yenisini pek begenmedim..yeni makyajlı haliyle yanyana koyduunz zmn sanki 2004 modeli yeni olanı gbi duruor.ögrenmek istediim eger bilenlerinz varsa yeni kasa nzmn gelior ona göre parayı ayarlayp esksndn alcm..kasa deisklii indrmndnde faydalnmak istiyrm ztn.önümzdeki 1, 1bck ay içinde olurmu burda kesin bln varmı..bu mazdacıya yardm edersnz senrm..sıkmadm issllh szi fazla konstm farkındym ama ilk girism olduu içn foruma brz anlatiim ddm işte anlrsnz..herkese ii muabbtlr..sorumu cevaplamyı unutmyn..tüm mazdacı ve japonculara saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

rotary power kaç gün uzaklaştırma almmş yav. ben mi yanlış görüyorum ???

komple uzaklaştırılmış
  • @murdoc111 kardeş inşallah her şey gönlünce olsun çok güzel yazmışsın mazdayı çok güzel tarif etmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _game_over

@murdoc111 kardeş inşallah her şey gönlünce olsun çok güzel yazmışsın mazdayı çok güzel tarif etmişsin
    eiwalh güzl dileklr hepmz içn
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.