Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
110.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda'nın satışlarının düşük olmasının altında önyargı daha doğrusu ticari önyargılar yatar.Peugeot ve Citroen gibi 5 para etmez arabaların binlerce sattığı bir ortamdan anlaşılıyor ki burada insanlar kalite sağlamlık gibi şeylerden ziyade bilinirlik,s2el değeri-ki bu popülerlikle doğrudan alakalıdır-gibi şeylerle ilgileniyorlar.Popülerlik markanın çeşitli modellerinin bulunmasıyla,bazı özelliklerin opsiyon haline getirilip fiyat düşürülmesiyle,daha ciddi servis anlayışıyla ve reklamla olur.Reklam mazda türkiyenin şu sıralar sahte bir atılım içinde olduğu konudur.Yıllarca tek gazete ilanı vermeden hazır ekmek yendiği için şimdi tüm dergilere de reklam bastırsan iş görmez.Yani satış rakamları birbirine bağlı zincirleme olayların tamamının iyi yapılmasıyla hergün değişebilecek esnek kararlar ile arttırılabilir.Bunun için en başta üretici ile uyum içinde olmak gerekir.Aksine mazda türkiye japonyanın gözünde sabıkalıdır.Bu gibi sebeplerle isterseniz mazdayı bedava verin bu ditribitör varken türkiyede mazda satamazsınız çünkü dağıtıcısı bunu kaldırabilecek güçte değil.3000 civarı talepleri dahi zor karşıladılar 2004 de.

Ha ben herşeye rağmen alırmıyım evet tabii ama herkes benimle aynı fikirde değil,olaMaz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 1 Haziran 2006; 9:14:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Dündar kardeşim bak şimdi ben sana yardımcı olacam ve halledecez bu imza işini...
    Şimdi sen benim bu yazıma alıntı yapıyorsun ve yıldızlı yerler arasındaki yazıyı aynen kopyalayıp, kendi profilini açıyorsun yukardan ve orada imza yerine aynen yapıştırıyorsun bu kopyaladığın yazıyı. İşte imzalı yer...
    Mazda
     *** MAZDA TAKIMI ***

[Mazda Takımı]

Umarım bu sefer Hallolur... Kolay gelsin.

Olmuyor abi usandım ben yaaa

• üstte profilim e gir
    imza kısmına yerleştir(alltakileri)

"Her zaman imzamı mesaja ekle "yanındaki kareyi işaretle

imza yerine bu alttakileri copy/paste yap ve " ** " ları sil

[**center][**link=http://forum.donanimhaber.com/m_7196705/mpage_1/key_//tm.htm#7247028][**size=3][**color=#66CC00][**color=#000000]Mazda[**/color][**/b]**[**/size][**/link]
    [**image]http://img154.imageshack.us/img154/5118/images3rb.jpg[**/image]
    [**size=2][**color=#66CC00][Mazda Takımı][**/color][**/size][**/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 1 Haziran 2006; 13:55:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dündar

quote:

Dündar kardeşim bak şimdi ben sana yardımcı olacam ve halledecez bu imza işini...
    Şimdi sen benim bu yazıma alıntı yapıyorsun ve yıldızlı yerler arasındaki yazıyı aynen kopyalayıp, kendi profilini açıyorsun yukardan ve orada imza yerine aynen yapıştırıyorsun bu kopyaladığın yazıyı. İşte imzalı yer...
    Mazda
     *** MAZDA TAKIMI ***

[Mazda Takımı]

Umarım bu sefer Hallolur... Kolay gelsin.

Olmuyor abi usandım ben yaaa
    arkadaşım bana pm den adresini gönder, msn de halledelim istersen. ...

• Arkadaşlar herkese ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim , ne imza imiş olay oldu valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dündar

Arkadaşlar herkese ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim , ne imza imiş olay oldu valla

Hayırlı olsun...
  • sayın mazda severler size güzel bir haberim var mazda 3 makyaj geçirdi ve ilk makyajlı mazda 3 ü sanırım tr de ben gördüm araba alanyada yabancı plakalı gördüğüm kadarı ile arkada ledli stop grubu var jantlar varklı ön far grubunda bazı farklılıklar var ön panjur farklı çok hoş olmuş kusura bakmayın resim çekemedim
  • yok kardeşim gitmiycem bu sefer vala gitmiycem her seferinde mazda3 geldi diyolar gidiyom hüsran gine hüsran oluyo
  • makyajlı mazda 3 hakkında detaylı bilgi vereyim ön far grubu ve panjur şuanki modele göre biraz farklı arka stop grubu ledli yapılmış beyaz göstergeler mevcut sis farları yuvarlağa yakın fakat tam yuvarlak değil jantlar da farklılıklar var (benim gördüğüm mazda 3 ün jantlar fümeydi arabanın rengiyle mütiş uyumluydu)ön konsol yine aynı direksiyon aynı araba almanya plakalıydı ve alanyadaydı bende yaklaşık 4 gündür alanyadaydım arabayı birdaha görebilmek için her gün gördüğüm yere gittim ama bir daha göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

makyajlı mazda 3 hakkında detaylı bilgi vereyim ön far grubu ve panjur şuanki modele göre biraz farklı arka stop grubu ledli yapılmış beyaz göstergeler mevcut sis farları yuvarlağa yakın fakat tam yuvarlak değil jantlar da farklılıklar var (benim gördüğüm mazda 3 ün jantlar fümeydi arabanın rengiyle mütiş uyumluydu)ön konsol yine aynı direksiyon aynı araba almanya plakalıydı ve alanyadaydı bende yaklaşık 4 gündür alanyadaydım arabayı birdaha görebilmek için her gün gördüğüm yere gittim ama bir daha göremedim

sende varya ben gider sahibiyle konusurdum o hpoşgeldiniz gelin bir cay için vsvsv sonra arabanızda hayırlı olsun bende bundan düşünüyom vsvsv derdim

• 8 gözle bekliyorum makyajlının türkiyeye gelmesini
  • rotary_power 4 anlardıkta 8 göz nasıl oluyo abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_1907

rotary_power 4 anlardıkta 8 göz nasıl oluyo abi

konu mazda olunca ben böle oluyom işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_1907

rotary_power 4 anlardıkta 8 göz nasıl oluyo abi

konu mazda olunca ben böle oluyom işte

• yeni mazda 3 heyecanının arasına giriyorum biraz ama kusura bakmayın. arabaya kasko yaptıracaz, hangi firmaya yaptıralım, internette tam fiyat bulabilirmiyim..... detayları bilmiyom hiç. bilen var mı? araba 99 Mazda 323
  • Bende kasko konusunda İzmir içinde bildiğiniz işini iyi yapan bir yer olup olmadığını soracaktım.
    Prosedür nedir mesela arabanın yaşı, durumu vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdson -- 3 Haziran 2006; 14:57:16 >
  • Babamda şu anda 1990 model mazda 626 var ama şu ana kadarki hibir kedş sınıfındaki 90 model araba ondan daha iyi olamaz.90 model 4 camı otomatik içi baya konforlu röno meganı olan adam bile bizi arabanın yolda gidişini daha sevmiş.Şu takoz meganı var adamın.2 yıl sonra benim olur belki o araba2.0 motor iyi bi bakım yapılsa çok muhteşem araba
  • quote:

yeni mazda 3 heyecanının arasına giriyorum biraz ama kusura bakmayın. arabaya kasko yaptıracaz, hangi firmaya yaptıralım, internette tam fiyat bulabilirmiyim..... detayları bilmiyom hiç. bilen var mı? araba 99 Mazda 323

şeker sigorta dışında istediğine yaptır tavsiyem axo oyak
  • İlk işim imzayı düzenlemek oldu
    Mazda ailesine slm lar...
    Bizde de biraz bakımsız Mazda 3.23 Hb 1992 model bir mazda var..
    Ama peder beyin ihmalleri yuzunden baya bi hırpalanmış durumda..
    Gösterge paneli ile konsolun arasındaki plastik catlamış durumda camların kumanda dugmeleri kırık.. boya matlaşmış..

yazin bi bakim yaptirmayi dusunuyorum..
    ayrıntılı iç-dış temizlik.. pasta cila.. ufak tefek ic döşemeye ayar cekmek istiyorum..
    Ankara da hem parca bulabilecegim hemde bu bakimlari yaptirabilecegim bir yer var mi acaba..Gerçi memleket Bolu ama..

Tavsiyelerinizi bekliyorum..
    Nasipse bir iki foto sunu koyarım..
    Kolay gelsin Mazda Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 3 Haziran 2006; 22:54:03 >

• hoşgeldin kardeş katılımını bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.