Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
110.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım pm attım msn den konuşuruz bu arada aramıza hoşgeldin
  • servis konusunda son samuraya danışacaksın
    mazda iyiaksuyla kankadır
  • kankayım tabi japon dostunun pisliklerini kapatmaktan kanka olduk adamlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

kankayım tabi japon dostunun pisliklerini kapatmaktan kanka olduk adamlarla

• özel meseleleri açmayın istiyorsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

özel meseleleri açmayın istiyorsanız

evet beyler
  • arkadaşlar mazda6 yakıtıyla ilgili bana bir fikir vere bilirm,
  • Bir iki foto

• bir hondacı olarak mazdacı arkadaşlara selamlar mazda 3 ü çok beğeniyordum nerdeyse alcaktım ama yakıt tüketimi motor konusunda biraz tereddütlerim olunca hondaya kaydık ama tasarım konusunda mazda 3 çok iyi
  • hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin honda da çok sağlam makinadır
  • hayırlı olsun ama bende şu anki arbaymızı almadan önce mazda3 gittik olmadı civic baktık oda olmadı babam accord beyendi fiyatı duyunca kalsın dedi gidi elantra aldı gelde vurma böylelerni nerden nereye ama sonunda kesin mazda3 geliyo
  • sağolun arkadaşlar daha arabayı teslim alamadık ama haziran sonu elimde olacak şu yeni kasalardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: jankom

sağolun arkadaşlar daha arabayı teslim alamadık ama haziran sonu elimde olacak şu yeni kasalardan

yeni kasalar çok güzel...mazda3 ten eksiği yok....ha benb yine mazda 3 tercih ederim kişisel olarak ama....mazdacı olupta mazda 3 yerine yeni civic alan insanlar var...hayırlı olsun
  • MAZDA TAKIMI İŞTİMAYA

• Burda
  • bizim mazdacı serkes skoda takımının kurucusu toyota üyesi üstelik vw dede parmağı var....ama mazda takımındaki iştimada yok
  • Sebenlim'e
    Sözünü ettiğin mazda 323 güzel bir arabadır.Bu arabaya ait çok çeşitli parçaları ankarada ostim deki hurdacılardan temin etmek mümkün.Sorunları hakkında ayrıntılı şeyler de yazarsan rahatlıkla cevaplayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 8 Haziran 2006; 15:50:08 >
  • Anahtar işi ne oldu deneyen var mı? anahtar konusunda sonuç alan arkadaşlar olursa buraya yazsın lütfen saygılar....
  • arkadaşlar hadi biraz canlanın...mazda takımı çok cansız yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

arkadaşlar hadi biraz canlanın...mazda takımı çok cansız yaw

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.