Şimdi Ara

Mazot Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2011 fiesta 1.4 tdci titanium araç sahibiyim 20 gündür kalorifer çalıştırdığım zaman hafif bir mazot kokusu alıyorum.Kaputu açtığımda da motorum sol üstünden geldiğini gördim kokunun.Sizce nedir sebebi ve önemli bir sebepmidir?

• cankys C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen enjektörlerde bulunan oringlerde sıkıntı var.Bir çok şikayet konusu olmuştu hatta yakıt tüketimi arttı diyenler vardı.Tüketim durumu nedir şuan?Servise göstermenizde fayda var.
  • Tüketim bulduğum düz yolda hız sabitleyicisi ile giderim ama çogunlukla şehir içi 5.2 lt ile 5.5 lt arası değişiyor fazla mı acaba .Kaputu açınca koku daha da fazla hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankys -- 20 Nisan 2014; 11:36:32 >
  • Tüketim normal gibi ama tabi diğer şartlarda etkili.Siz en iyisi servise bir götürün enjektör arızası ciddi ve masraflıdır.En azından bir gösterin.
  • benim araçtada aynı sıkıntı olmuştu geri dönüşüm ringleri kaçırıypr deyip onlar değiştirdiler ve düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

benim araçtada aynı sıkıntı olmuştu geri dönüşüm ringleri kaçırıypr deyip onlar değiştirdiler ve düzeldi

kardeşim ne kadara maal oldu?
  • 2011 eylülünde arabayı aldığımda yaptırdım net hatırlamıyorum ama alınca genel bakıma soktum filtrelerden ne var ne yok değiştirdim, mazot pompası değiştirdim ve yağ değişimi ile beraber 600 civarı gitmişti.Fiyat seni yanıltmasın çünkü sadece o arıza kaynaklı fiyat değil yazdığım.belki yaptırdığım başka işlerde vardı tam hatırlamıyorum.yarın faturasını bulursam sana yazarım
  • arkadaslar 2007 model 1.4tdcı aldım..arabayı stop edıp dısarı cıktıgımda motor kokusu gelıyor..ve motor sesı cok fazla..acaba normal mı?bırde arac gıderken arka kapıdan sankı kaanmamıs gıbı ses gelıyor..ceva verırsenız sevınırım saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.