Şimdi Ara

Mazota dev bir zam daha! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
28.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatandaş gayet memnun, ister öze ister şirket aracı her gördüğüm dizel araba sol şerit fatihi.

Sağ şeritten yakıt kasan tek benim.

Dizel Passat'a 2 milyon veren adam mazota 50'de verir 100'de verir.

Gariban kesim zaten tüplü arabaya biniyor.

• Gerçekten üzücü...

• Bir gün gelecek internet, elektrik bedava olacak. Güneş enerjisi var. Rüzgar enerjisi var. Gece gündüz, her mevsim rüzgar eser güneş enerjisinden bile daha kullanışlı. Dalga enerjisinden elektrik üreten ülkeler var. Yıldırımlardan şimşeklerden enerji alma çalışmaları var. Teknolojik ilerlemeler ve maliyetlerdeki düşüşler ile bir gün enerji bedava ya da çok ucuz olacak. Biz dünyanın kötü dönemine denk geldik. Cefasını biz çekeceğiz sefasını gelecek nesiller sürecek. Böyle giderse yıl sonuna kadar mazot 50 tl dolar 20 tl, Enflasyon %100'ü geçecek. Bunlar bilerek ve isteyerek yapılıyor. Bilerek fakirleştiriliyoruz.

• Bir ülke nasıl bitirilir bunun örneğini veriyor akp. Hatta rte demek lazım. Akp diye bir şey yok zaten. Rte gidince akp'nin sonunun anap gibi olacağını biliyoruz. Rte anayasaya göre seçimlere katılamıyor. 2023 için nasıl ben adayım diyebiliyor. Bu nasıl hukuk tanımamazlıktır. 2023'te kaybedeceği seçime gitmez. 20 yıl bekledi. Adalar yunanlılar tarafından silahlandırıldı. Rte'nin şimdi milliyetçilik duyguları kabardı. Tükendi, bitti politika üretemiyor. Artık milliyetçilik üzerinden oyun oynuyor. Dini duygular üzerinden oyun oynuyor. Hala daha gezi'de camide bira içtiler diyor. İspatı yok, yalan üzerinden prim yapmaya çalışıyor. 2023'te Yunanistan ile savaş çıkartıp seçimleri ertelemesinden korkuyorum. Yapar mı yapar. Şeytana bile pabucunu ters giydirir. O zaman işte dolar 100 tl olur. Ülke Afganistan'a döner.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.