Şimdi Ara

Mazota dev bir zam daha! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
28.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 sında ucu iyice sivriltilmiş sağlam kalın uzun bir kazık daha geliyormuş

• Otomobil teknolojileri kısmının altında mazota gelen zam var. Editörü eleştirdiğimden değil, ülkenin durumunun ne olduğunu anlamak için yazdım.

• o değilde ak parti seçim olduğundanmıdır vergilerden vazgeçti gene tutamadı petrolü dünyada yükseliyor adam ne yapsın sübvanse edebildiği kadar edecek la ben akar yakıt kullanmıyorum devletin 100 milyar üzeri zararı kime yazılacak

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Tam tersi Yakıt’ta uzun zamandır ÖTV kaldırılmıştı tekrar getirildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Tuvalet kağıdıda kullanma olur mu ? nasıl akaryakıt kullanmıyorsun marketten aldıkların gökten mi iniyor. Her türlü kullanıyorsun.

Aldığın ambalaj ürünü bile petrolkimya ürünü neden bahsediyorsun.Yıllarca petrolu yüksek fiyattan kullandık.

Şimdi gelmişler 1 dolar diyorlar 1 euro diyorlar alım gücümüze göre yine yüksek elin avrupalısı yıllarca aynı birime kullandı. 2016 yılında rusyaya gittim 1 dolar 65 rubleydi 1 dolar 2,10 tl di

şu zamanda 1 dolar 13,60 tl 1 dolar 76 ruble. Ülke olarak çok kötü yönetiliyoruz eski zamana göre daha kötü inanın. Orta kesim gelirli olan insan fakirleşti. Gelir adaletsizliği tavan yaptı.

Her geçen gün daha da düşüyor. Babam emekli 2700 tl aylık alıyordu asgari ücret 2800 tl arada 100 tl fark vardı. Bu sene 3300 tl yapmışlar asgari ücret 4250 tl arada 950 tl fark var.

o 100 milyar üzeri zararda sana bana yazılcak. Kasayı sıfırlayıp gitme peşindeler muhalafet yok zaten yeni gelicek hükümette iktidara sahip olmak istemiyor kim batık gemiyi alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 15 Şubat 2022; 9:31:46 >

• Mazota dev bir zam daha!
  • ooo zam demek en sevdiğim

• Eskiden mazot mu vardı ? Onlar geldiğinde biz buharlı arabaya biniyorduk.

• denizlion kullanıcısına yanıt
    Mazot Caiz midir ?

• "berk768" mesajları uçmuş.

• Mazota dev bir zam daha!
  • Brent yükseliyor,yarın sabah sürpriz olur mu, birde Avrupa'da 1 aylık mazot kalmış , Nisan'da 30 TL yi bulması olası

https://tr.investing.com/commodities/brent-oil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ÇOK ucuz ÇOK kısa süre sonra beyin yakan fiyatlarla sinir katsayıları coşacak. Uyutarak alıştırma yapıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizi "şükürsüzler" benim gibi Van da yaşasaydınız , bir tl daha fazla öderdiniz. rafineri farkı...

bizim yanı başımızdaki Batman dan gelen petrol İstanbul dan 1 tl daha pahalı.Padişahım çok yaşa.

Cumhuriyetin değerini bilemezseniz ,dizinize vurmanın bir faydası yok..

Haa en büyük teröristlerden biride benim. Ben öğretmen olarak görevimi doğru yapıp Cumhuriyet değerlerini öğretmiş olsaydım, halkım bugün tarikatlara ve cemaatlara kanmazdı...

Gerçi 1976 fetıllah hoca ile abd elçisi antlaşması. 100 lerce devrimci demokratın öldürülmesi, kenan evren darbesi, imamhatimleeerrr ,öazal srbest ekonomisi, tansu çiller mafya devlet ilişkisi , anlamını hiiç anlamadığım milliyetçilik tetikçiliği, vatanı satanları alkışlamaları vs vs....

ve saltanata geldik. birkaç güne akaryakıt 40 tl olsa ne yapabiliriz....

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    3 ay önce 1 aylık mazot kaldıysa Avrupa 2 aydır mazotsuz kaldı demek. Öyle birşey oldu mu? Olmadı.

Hocam mazot refineri tesislerinde petrol olmadan 100% sentetik üretilebilen bir madde dolayısıyla "1 aylık mazot kaldı" söylemi sadece korkutma amaçlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.