Mazota dev bir zam daha!
-
-
Artık zam haberlerinden sonra istasyona akın etme modası sona erdi. Eski heyecanı kalmadı.
-
-
Oh ohhh, yetmez ama evet daha çok zam.. Haydi halaya!
-
Başlığa güncelleme tarihi yada surum versiyonunu yazın. Bu şekilde son güncellemeleri karıştırmadan indirebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebrail.bsrn -- 7 Şubat 2022; 18:46:48 >
-
sağlam köklüyorlar. dibine kadar köklüyorlar.
o değil de "ben hep 50 liralık alıyorum" diyen kazma nerde ne yapıyor acaba şimdi?
-
1 ocak 1.29 tl,
7 ocak 94 kuruş,
18 ocak 52 kuruş,
1 şubat 32 kuruş,
7 şubat 80 kuruş.
37 günde 3.87 tl zam
-
murat cemşirin arkasındaki üniversiteden sınıf arkadaşım. halay da türkiye 1.likleri vardı.
-
Nerde o bakiyim 50 liralık alanlarr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapacak espri, söylenecek söz bulamadım yemin ederim. Keşke abartsaydım. Kulak arkası diyecektim düşündüm sayısını hatırlamıyorum. Söyleyecek hiçbir şey bulamadım. Koca ülke şu an battı balık yan gider politikasıyla ilerliyor her yerden ufak ufak yiyoruz kimse anlamıyor bile. HALA ANLAMIYORLAR YA İNANABİLİYOR MUSUNUZ HALA ANLAMIYORLAR DURUMU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Şubat 2022; 18:48:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirim olunca söyleyin halay ekibini hazır tutuyorum
Yazıklar olsun.
Enflasyon düşecekmiş 😂
Yazık gerçekten. Acı şekilde yansıyacak.
bütün dünyada enerji krizi var, bize özgü değil
Al işte ne anlatacaksın ki sen Yavuz’a şimdi,ne anlatırsan aksini iddaa edicek adam
Yetmeeeez
Doğru ama hiç biri bizim kadar etkilenmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Al işte ne anlatacaksın ki sen Yavuz’a şimdi,ne anlatırsan aksini iddaa edicek adam
|
Max abdulhamit ppli zekası
|
Her yerde hükümeti savunuyorsun. Şerefin kaç TL ? |
Oh ohhh, yetmez ama evet daha çok zam.. Haydi halaya! |
Küresel enerji krizi yaşanıyor brent petrol fiyatı 90 doları geçmiş zam gelmemesi gibi bir durum yok dışarıdan alıyoruz. Ayrıca şu an hükümet benzin fiyatlarında indirim uyguluyor normal de olması gereken Benzin litre fiyatı 18 tl |
Artık zam haberlerinden sonra istasyona akın etme modası sona erdi. Eski heyecanı kalmadı. |
1 ocak 1.29 tl, 7 ocak 94 kuruş, 18 ocak 52 kuruş, 1 şubat 32 kuruş, 7 şubat 80 kuruş. 37 günde 3.87 tl zam |
sağlam köklüyorlar. dibine kadar köklüyorlar.
o değil de "ben hep 50 liralık alıyorum" diyen kazma nerde ne yapıyor acaba şimdi? |
Brent petrol düşerken, dolar düşerken zam yapılınca neredeydin paralı troll. Kaç parasın söyle vereyim ortalıkta gözükme.
|
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- spotify apple music aktarma
- twitter mavi tik ücreti
- telegram numarasız hesap açma
- youtube mp3 dönüştürücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X