Şimdi Ara

Mazota dev bir zam daha! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
28.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zam haberi cuma gününden belli idi. Petrol un varil fiyatı 91 dolar i aştı. Eğer düşüş olmaz ise salı günü zam geleceği kesin dendi. Şaşıracak ne var bunda anlamıyorum. Ha birisi de yukarı artık istasyonlar da kuyruk olmuyor demiş. Akillanmislardir ondandır. 15 TL kar edeceğim diye baktılar, git gel bekle sırada dur geçen zaman vs derken 20 TL çıkıyor cepten gerek yok demişlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensei kullanıcısına yanıt

ben hep 500lük alıyorum.

• Araplara bak ulkenin icinden geciyorlar.

• Suyla çalışan arabayı tahminen ne zaman icat ederiz :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brent petrol diyenleri bloklayın.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    babalar gibi hakediyoruz bu toplumun içinde yaşıyoruz kendi düşen ağlamaz. bilime adalete sanata değilde toplumu bir birine düşürenlere oy verenlere kızacaksın yani bize :) öyle biz siz değil biz biziz işte tüm ülkede oy verenler işini düzgün yapmayan korkanlar çalanlar çırpanlar diye gidiyor. Sana şöyle bi örnek vereyim bizim şuan zor durumda olmamız borç paralar ile geçinmeye çalışmamız ve o borç paralar suyunu çekmesi değil mi? mesela sen fakir bi aileye para versen onlar senin paranla evinde et yiyip pavyonda eğlenmeye gitse sen evinde tutumlu takılmaya çalışırken sonra ödeme zamanı paranı istediğinde ya bunlar fakir paraları da bitmiş biraz daha vereyim geri de istemeyeyim ne zaman isterseniz o zaman verirsiniz mi derdin? :) yedik içtik hesap ödenme vakti şimdi güncelleme vakti bu arada donanımhaberi kınıyorum neden zam demişler bunun adı güncelleme trol arkadaşları davet ediyorum lütfen yönetime ulaşın bu yanlışa çözüm getirilsin iktidara çok zam yapıyo havası verilmiş şuna bak bir zam daha ne demek mini mini günceleme bunlar ahjsgdjhasdhjasgdjahs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperk87 -- 7 Şubat 2022; 20:03:00 >

• Alperk87 A kullanıcısına yanıt

Mazota dev bir zam daha! 

• Ülke tarihinin en berbat zamanları...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erduvan erduvan erduvan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönder gelsin ..

Acımadı ki acımadı ki:)

• He sonra suya zam gelsin 1 litre suyla yıkanırız su havzalarının etrafında güvenlik görevlileri bekler havadaki nemden su üretmek için aletleri kaçak yolla sokarlar evde kaçak yakıt üretlere kaçak sondaj açanları falan baskınla ülkeye ifşa ederler ceza verirler yağmurda kap kaçak koyarız su doldurmak için ajhsdghjasdfgjasd bu senaryo hiç hoş olmadı umarım dediğin şey gerçekleşmez :D

• pompala reyiz ohhhhMazota dev bir zam daha! 

• Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız kıyamet senaryosu kurdunuz :D vazgeçtim suyla falan çalışmasınlar elektrik iyi

• Mazota dev bir zam daha!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Şubat 2022; 20:23:14 >

• Az kaldı aracı garaja çekecem

• Zamları esnaf yapıyor, hökümetnen ne alaka!!!????

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Kaça kadar savunabiliyorsun
    Söylesene

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.