< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 11 Nisan 2018; 11:8:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 11 Nisan 2018; 11:8:47 > |
Kur 4.11 petrol varili 71 usd 80 e yolu var diyorlar.
Keşke 18 kuruşla kalsa. Önümüzdeki günler çok enteresan durumlara gebe... |
Rahmetli levent kırca diyordu zamcık
|
Ben artık yakıt fiyatını falan takibi bıraktım. Benzin 6 lira olmuş tesadüfen fark ettim. Hiç ne yakıta ne devire bakmadan keyfimce kullanıyorum. Kasmıyorum yani. Her türlü yakacak, bari zevk almaya bakalım.
|
Dolar 4
Euro 5 Benzin 6 Ülke ayvayı 7 |
Kaynaksız paylaşım diye şikayet edenler neye hizmet etmeye çalışıyor?
Konuyu açan benim. Dün 20:35'de konuyu açtım, insanlar sabah işine giderken isterse deposunu doldursun diye. Hadi ben kafadan attım bu konuyu açtım diyelim, insanların bundan maddi olarak ne zararı olacak? En fazla deposunu doldurduğu ve zam olmadığıyla kalacak. Kimse zaten tam boş depoyla gezmiyor, adamın ben bu haberi verdim diye deposuna 50 litre motorin koysa zaten karı 8 TL. Zam gelmese ne olur? Sanki birine böyle bir haber vererek belkide 10 yıl ihtiyacı olmayacak birşeyi mi aldırmış oluyoruz gaza getirerek. Yine diyelim ki böyle bir konuyu insanları galeyana getirmek için açtım, elime ne geçecek? Altı üstü sabaha kadar 1000 kişi okuyacak, 50 tane mesaj yazılacak o kadar. Buraya 9 yıldır üye olan ve bu kadar süre için çok önemli olmasa da 850 fazlası mesajı olan biri neden böyle bir davranış sergilesin önce bunu mantık süzgecinizden geçirin. Konulara yazdığım hiç olmazsa son 20 mesaja bakın, üsluba bakın. Konu akşam 20:35'de açılmış en fazla sabah 10:00'da zam haberi medyaya yansır zaten. Yalan yere milleti gaza getirmek için konu açmışsam o zaman doğru değilse gereğini yapar benimde 9 yıllık üyeliğimi silersin. İşi trollük olan, siyasi saplantılıların isteğini yerine getireceğinize mantığınızla karar verin. Canım isterse bundan sonrada böyle zam haberlerini PÜİS'den yada medyadan önce buradan verecem. Forum yöneticisine kaynak konusunda açıklamamı yaptım, umarım bundan sonra dikkate alınır. |
kısa zamanda 10₺ olması dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 10 Nisan 2018; 21:26:0 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 10 Nisan 2018; 22:2:5 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 10 Nisan 2018; 22:13:2 > |
|
|
|