Şimdi Ara

MB GIGABYTE P35-DS3L RAM HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle tüm arkadaşlara kolay gelsin. bundan 15 gün önce pc topladım. ana kartımı MB GIGABYTE P35-DS3L QCore P35 DDR2 PCIX GLAN aldım ve üzerine OEM 2 Gb DDR2 800 MHZ ram taktım ama Bilgisayarım özellikler bölümünden baktığımda 1 gb görünüyor acaba sorunum neredendir. ana kart güncellemekmi gerekiyor yoksa ana kartmı arızalı :(:(

• Ramler 512 olmasın...
    Şaka bi yana slotlarını değiştir...
    Onu yemezse hem elektrik alırken hemde almazken bios sıfırla (CMOS)...
  • teşekkürler. Akşam eve gidince deniyeceğim mutlaka. Sadece biyos plini sökmem geterlimi. Birde Bios güncel değilse ondan yapabilirmi. Ben ana kart bilgisi yönünden baya geriyim... :(
  • ramlerden birisi bozuk olabilir yada

ramleri 2gb diye yutturmuşlar verdikleri ram 2x512

git 1 gb daha iste 2x512 götür 2x1gb al ( 512 yaramaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Nisan 2008; 16:06:25 >
  • arkadaşlar remi mi başka bir anakart da denedim 2 Gb 800 Mhz olarak gördü. Özür dileyedek bir konu belirtmedim. Benim ramin markası OEM bu marka bir ram P35-DS3L QCore P35 biranakart da sorun çıkarabilirmi. anakart biosunu da güncellerim. herşeyi denedim ama tek olarak bios ayarları ile oynamadım acaba rem voltajları ile ilgili bir sorun olabilidmi bios ayarlarından.
  • tek tek takınca ikisini de 1 gb görüyor mu
  • ram lari aynı renk olan ram slotlarına tak. 1 ini sarı olana takıyorsan diğerinide sarı olana tak. öyle dene. her iki renk slot içinde yap bunları. bakalım sonuç ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Remim 1 gb 1 gb ayrı ayrı değil tek 1 tane 2 Gb DDR2 800 Mhz OEM marka. Bugün 1 tane tek 2 gb kingston marka bulabilirsem onunla deniyeceğim belki marka ve kaliteden de yapabilir. Aklıma her türlü şey geliyor. Ana kart arızası bile.... :(:(:( 1 tane pc topladık bin pişmin olduk valla. P35-DS3L QCore P35 DS3L model ana kartımı bir üst modeli ile geğiştirsem olurmu acaba. Gerçi pc de oyun oynamıyorum sadece basit birkaç proğram çalıştırıyorum film bakıyorum ve filimleri divx formatında convert ediyoru. yardımlarınız için teşekkürler
  • hocam yapmadıysan bios güncelle...valla pişman olduk diyorsunda oem ram almak hatadır..5 dolar fazla verip markalı almak varken......

oem ram ile uyum sorunu olabilir.
  • hocam biosu güncelledim herşeyi yaptım ama nafile halen 1 gb görüyor rami
  • Ramleri tek tek tak, ayrı ayrı 1GB görmesi lazım. 2sini birlikte taktığın zaman BIOS'u sıfırlamayı unutma.
  • tek modül 2 gb
    quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Ramleri tek tek tak, ayrı ayrı 1GB görmesi lazım. 2sini birlikte taktığın zaman BIOS'u sıfırlamayı unutma.
  • oem almak hata iade etme sansin varsa hic durma yada birine sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 28 Mayıs 2008; 17:22:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.