Şimdi Ara

MC alcam alamıyom peder kredi kartını vermiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MC alcam 20 euro yani 60 lira pederden istedim vermiyo çarpcam kredi kartını korkuyom hayatımı zindan eder napcam taktik verin küfür bile etti

• alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs:go karşılığı takas ederım.

• sıfır alcam da peder verse bi kere kaçırsam yaşatmaz evden bile kovar cs:go almak ta istiyorum elimde yok alcam ama
  • bgormez kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 19.95 £ = 53.636 ₺ ama yine de sen bilirsin. Sana üşenmedim bir hesap yaptım yarından itibaren her gün 1 ₺ biriktirirsen 54 günde bu işi tamamlarsın ve 9 Mart'ta parayı toplamış olursun. (Ben korsan kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

alma

what ?
  • bir bf oyunu o fiyatı hakediyor ama mc 1 haftada java üzerinden yazıldığı için bence o parayı haketmiyor ilk çıktığı zaman araştırdım 15-20 lira civarındaymış ve oyun popüler olunca 20€ yani 57 liraya yükseldi bence o parayı haketmiyor
  • Minecraftity'den 50Tlye kapsamlı paket al. Sana kod verilecek gir kendi hesabını oluştur. Mobil ödeme ile alınıyor.
  • o kadar para vermiş olsaydım şu anki yaptıgım o güzelim binaları o malzemesiz muhteşem renk uyumunu yapamazdım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini teselli etmek için oyuna b*k atacağına kendi paranı kazanıp PayPal kart ile oyunu satın al. Ayrıca yaşın en fazla 12.
  • Yaşım 12 değil 16 ayrıca paypaydan fazla anlamıyorum

• Minecraft'a 60 lira vermek?Akıllı bir insanın yapcağı bir iş değil bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.