Bildirim
MC alcam alamıyom peder kredi kartını vermiyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
alma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
cs:go karşılığı takas ederım.
sıfır alcam da peder verse bi kere kaçırsam yaşatmaz evden bile kovar cs:go almak ta istiyorum elimde yok alcam ama -
Öncelikle 19.95 £ = 53.636 ₺ ama yine de sen bilirsin. Sana üşenmedim bir hesap yaptım yarından itibaren her gün 1 ₺ biriktirirsen 54 günde bu işi tamamlarsın ve 9 Mart'ta parayı toplamış olursun. (Ben korsan kullanıyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman
alma
what ? -
bir bf oyunu o fiyatı hakediyor ama mc 1 haftada java üzerinden yazıldığı için bence o parayı haketmiyor ilk çıktığı zaman araştırdım 15-20 lira civarındaymış ve oyun popüler olunca 20€ yani 57 liraya yükseldi bence o parayı haketmiyor -
Minecraftity'den 50Tlye kapsamlı paket al. Sana kod verilecek gir kendi hesabını oluştur. Mobil ödeme ile alınıyor. -
o kadar para vermiş olsaydım şu anki yaptıgım o güzelim binaları o malzemesiz muhteşem renk uyumunu yapamazdım :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini teselli etmek için oyuna b*k atacağına kendi paranı kazanıp PayPal kart ile oyunu satın al. Ayrıca yaşın en fazla 12. -
Yaşım 12 değil 16 ayrıca paypaydan fazla anlamıyorum
Minecraft'a 60 lira vermek?Akıllı bir insanın yapcağı bir iş değil bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X