Caddy Multimedya Öneri
Arkadaşlar merhabalar,
Ben 2013 model Comfortline Caddy sahibiyim ve araç 10. yaşında cd çalar sorun yaratmaya başladı. Bu sebepten dolayı değiştirmeye karar verdik fakat RCD310 yerine hangi multimedya alacağımızı bilmiyoruz. Araştırdığım kadarıyla RCD330 ve RCD330 Plus cihazları var fakat bulunabilir mi ya da soketler uyuşmama sorunu yapar mı bilmediğim için fikir almak istiyorum.
Önerileriniz varsa artı ve eksi yönlerini de yazabilirseniz çok sevinirim.
İyi Forumlar.
Arch Linux Kulaklığa Ses Gelmiyor
Merhaba Arkadaşlar,
Bir süredir arch linux kullanıyorum fakat yaklaşık 3 aydır ses sorununu çözemedim. Birkaç kere silip tekrar yükledim, efi dosyalarını temizledim temiz kurulum yaptım, pulseaudio üzerinde elimden gelen araştırmayı yaptım fakat çözemedim. Yardım ederseniz sevinirim.
[bekirin50tonu@arch ~]$ sudo fuser -v /dev/snd/*
USER PID ACCESS COMMAND
/dev/snd/controlC0: bekirin50tonu 681 F.... pulseaudio
/dev/snd/controlC1: bekirin50tonu 681 F.... pulseaudio
/dev/snd/pcmC0D0p: bekirin50tonu 681 F...m pulseaudio
windows 10 kulaklıktan ses gelmiyor
Arkadaşlar öncelikle şu saçma sorun için sizi yoracağım ama saçma olan tarafı aynı zamanda linuxta da yaşıyor olmam. Yaklaşık bir aydan uzun süredir pek aktif olamasa da arch linux dağıtımı denemeye çalışıyorum fakat yüklediğim günden beri kurtulamadığım bir sorun vardı, o da kulaklıktan ses gelmiyordu. Bu süre zarfında aktif olarak windows 10 kullandığım için windows'ta bir sıkıntı çekmiyordum fakat bugün windows'ta müzik dinlerken sorunu çözmek için arch'a geçtim fakat bu sefer iki işletim sisteminde de kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Kulaklık takıldığını algılayabiliyor fakat ses gelmiyor, bu iki işletim sistemi için de geçerli. şu an pek bir şey bilmediğim için atılması gereken loglar vs. bilemiyorum ama yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. sorun windows 10 için de geçerli arch için de
|
Modem dsl ışığı sabitlemiyor
|
Türknet Yanlış Adresten Dolayı Aktivasyon Sorunu
|
Bios’ta SSD görünmeme Sıkıntısı
Toshiba Satellite A500 PSAR3E BIOS Update
12V 30Amp'i 12V 3Amp Düşürme Yardım
|
8.2 Jailbreak
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.299 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun