Şimdi Ara

12V 30Amp'i 12V 3Amp Düşürme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el creative inspire m4500 almıştım ama içinde sağlam adaptör olmadığı için çalıştıramıyorum fakat 12v 30amperlik adaptörden çıkan akımı 3 ampere çekmek için bir devre vs. varsa yardım edebilir misiniz ayrıca oto anfilerde çift kanal girmek ses konusunda bir değişiklik yaparmı sub konusunda vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bgormez kullanıcısına yanıt
    Öyle bir devre söz konusu değil.
    30 Amper adaptörünüzün maksimum kapasitesi...
    Ona ne cihaz bağlarsanız o cihazın çektiği akımı adaptör verir.
    Elinizdeki adaptöre isterseniz 10 tane inspire m4500 bağlarsınız. İşte o zaman maksimum kapasitesini kullanmış olursunuz.
  • hocam araştırdım elimde dediğim gibi 12v 30 amp güç kaynağı var ses sistemi direk 3 amper mi çekicek bunun akımı düşürmeye gerek yok mu şimdi?

Hayır yok, voltajlar aynıysa 30A'lık adaptörü 500mA cihazda bile kullanabilirsiniz.
    12 V 180 Amper tekne aküsüne 12 V 5 Amper ampul bağladığında ampul 180 Ampermi çekecek !? . Ampul ihtiyacı olan akımı çeker , sizin durumda aynıdır .
  • hocam şimdi bide devre falan uğraşmak istemiyorum ondan sigorta falan deniyim öyleyse ihtiyacı olanı çekiyormuş yine de teşekkürler hocam bi sorun olursa yazarım yine

• inspire m4500' adaptörü direk tak kullan. sorun olmaz. isterse 100 amper olsun. artı eksiye dikkat et bağlarken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12v u 5v a düşürmek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.