Şimdi Ara

Modem dsl ışığı sabitlemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam türknet kullanmaya başladın ve zyxel p660w t1 v3 modem kullanıyorum fakat online işlemlerde durum offline yazıyor ama fiziksel olarak var olarak görünüyor anlamadığım konu ise dsl ışığı sabitlemiyor. Dsl soketini söküp taktığımda ya da modemi resetlediğimde de aynı problemle karşılaşıyorum. Bunun için ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DSL ışığı sabit yanmadığı sürece ve modem IP almadığı sürece online işlemlerde offline yazar. Orada bir sıkıntı yok yani.

Modemden anladığım kadarıyla VDSL değil ADSL kullanıyorsunuz. Modem VDSL desteklemiyor çünkü. DSL ışığı yanıp söndüğüne göre sinyal geliyor ama bir yerlerde kopuk veya ezik vs. olabilir bu yüzden sabitlenmiyordur.

İç tesisat kablosunu ve ankastre bağlantısını kontrol etmek gerek. Ayrıca modem kablolarını da.
  • peki hocam en kötü günde 2 kere 10ar dakika kullanabiliyorum şans eseri dsl düşüyor peki iç tesisatta ya da kabloda sıkıntı olsa hiç bağlanmaz dediğiniz gibi fişten modeme giden kabloyu da değiştirdim aynı şekilde çok geç düşüyor ya da hiç düşmüyor türk telekom ya da türknet kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü çarşamba günü ankastrede bağlantıyı yaparken daireye gelen kabloda kopukluk olmasını mümkün bulamadık multimetre ile bulduk fakat o gün dsl hizmeti nedense aktifleştirilmemiş birkaç gün sonra aktif çıktı fakat modeme ya hiç düşmüyor ya da binde bir düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgormez kullanıcısına yanıt
    Selamlar, hizmetinizi detaylı olarak ben kontrol ettireyim. Sorunun neden kaynaklı olduğunu görelim. Size bu konu hakkında net bir geri dönüş yapalım. Ricam etsem bana GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.