Şimdi Ara

Mc Queen Peluş Araba 25 cm 9,90 TL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
10
Favori
6.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -------------STOKLAR BİTMİŞTİR ------------

Arkadaşlar Mc Queen Peluş Araba 25 cm. Toyzzshop un internet sitesinde 9,90 tl, kargo ücretsiz. Bundan 3-5 ay önce yine bir indirimde burdan almıştım, oyuncak gayet kaliteli, ses fonksiyonu felanda var. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

http://www.toyzzshop.com/oyuncak-pelus-oyuncaklar/li-fung-mc-queen-pelus-araba-25-cm./7b4616fbd46f5021bfe66cdbb43a3356/

PARO üyesi olanlar indirimi dahil etsinler.

https://www.paro.com.tr/kampanyalar/detay/her-cocugun-ruyasi-oyuncaklar-toyzz-shop-sites

++++

avantajix

Toyzz Shop'a Avantajix'teki linkini tıklayarak gidin ve alışveriş yapın. 20TL ve üzeri alışverişlerinizde harcadığınız paranın yanda yazan kadarını Avantajix size geri ödeyecek. Alışverişiniz daha da ucuza gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrkrdmn -- 28 Ekim 2015; 10:08:17 >

• Haber için teşekkür ederim.Daha öncede kampanya olmuş o zaman almıştık.Almayı düşünen arkadaşlar aynı zamanda sesli bir ürün.Fiyatına göre oldukça iyi.
  • Bu hafta sonu sinemaya gitmek yerine kendime hediye peluş (hediye paketini seçtim) aldım. Umarım güzeldir, haber verene teşekkürler. Kızlar arabaları sevmez derler ama bakalım, olmadı kardeşime veririm.
  • 2 yaşındaki erkek çocuğa gider mi?

Edit: Aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 27 Ekim 2015; 12:51:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldim 1 tane bilgilendirme icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=G7UUBkoYjfE
    Yukarıdaki ürün mü?
  • Ücretsiz hediye paketi, Ücretsiz hediye kartı, Ücretsiz Kargo, Yüzde 75 indirim.

Oldukça uygun fiyat...

Teşekkür ederim haber veren arkadaşa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaptım bir tane kargo ve hediye paketi bedava fiyat çok iyi hazırda bekleyen bir hediye oldu

• ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için aldım bir adet oğluma
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeser

https://www.youtube.com/watch?v=G7UUBkoYjfE
    Yukarıdaki ürün mü?

hayır aynısı değil sadece üstünden 3 farklı ses cıkarıyor. hareket yok ama bu fiyata güzel ürünler. diğer indirimde tum seriyi almıştım hala taş gibi duruyorlar.
  • warland kullanıcısına yanıt
    http://www.toyzzshop.com/oyuncak-pelus-oyuncaklar/li-fung-mc-queen-pelus-araba-30-cm./8912e91d3485c2a517aeaebe68ae47e9/

O videodaki oyuncak bu sanırım. Videonun altında linki var ordan gördüm bende :)

Bu arada bende aldım yeğenime bi tane :)
  • Geçen defaki kampanyadan kargo dahil 7,90a almıştık. Kaliteli güzel bir oyuncak. Yalnız benimkine özel bir durum mu bilmiyorum ama ses çıkaran butonun yerini bulmak ustalık istiyor. Bir yönden iyi küçük çocuklar ikide bir öttürüp kafanızı şişiremiyor. Arada bir yanlışlıkla basıyorlar o kadar.

Bu arada küçük bir şey değil haberiniz olsun. Pofuduk bir a4 sayfası kadar düşünün. Benim beklediğimden bi hayli büyük çıkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 27 Ekim 2015; 13:29:56 >
  • Yeğene bir adet bende aldım teşekkür ederim :)
  • Onceden almıştım bi tane daha aldım
    Haber veren arkadaşa teşekkürler

• Kutlarız!
    En iyi oyuncağı, en hızlı şekilde, en güvenilir adresten aldınız!

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Geçen defaki kampanyadan kargo dahil 7,90a almıştık. Kaliteli güzel bir oyuncak. Yalnız benimkine özel bir durum mu bilmiyorum ama ses çıkaran butonun yerini bulmak ustalık istiyor biraz bir yönden iyi küçük çocuklar ikide bir öttürüp kafanızı şişiremiyor. Arada bir yanlışlıkla basıyorlar o kadar.

Bu arada küçük bir şey değil haberiniz olsun. Pofuduk bir a4 sayfası kadar düşünün. Benim beklediğimden bi hayli büyük çıkmıştı

geçen kampanyadan 5 tane almistim. 2 tanesi Mc Queen.
    ses nerden cikiyor? bozuk diye ugrasmamistim.
  • Kaç yaşında adamım kendime alasım geldi
  • inceyol İ kullanıcısına yanıt
    Linkten açıp fotoğrafı büyütünce resimde arabanın tavanında PRESS HERE görünüyor. Üst kısımdan bastığında içerdeki küçük kutu hissediliyor Direk üsten aşağı basınca çalışmıyor. Ön camdan arabanın arkasına doğru basmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Geçen defaki kampanyadan kargo dahil 7,90a almıştık. Kaliteli güzel bir oyuncak. Yalnız benimkine özel bir durum mu bilmiyorum ama ses çıkaran butonun yerini bulmak ustalık istiyor biraz bir yönden iyi küçük çocuklar ikide bir öttürüp kafanızı şişiremiyor. Arada bir yanlışlıkla basıyorlar o kadar.

benim arabada da aynı durum var, bayağı bir içeri gitti düğme, tesadüfen basabilirsen ne ala :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.