Şimdi Ara

McAfee bilgisayarımı ele geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi güvenlik duvarını kendi yönetiyo özen izinleri değiştiremiyorum yetkim yok admin olmama rağmen bu nasıl antivürüs ya resmen en tehlikeli virüs programından farksız ne oyun oynuyorum ne internette adam akıllı gezinebiliyorum programı tamamen etkisiz hale nasıl getirebilirim oyun yükleyemiyorum bilgisayarıma sinirlerim bozuldu lanet programı kaldırmaya yetkim vardır heralde biri yardımcı olursa çok sevinicem

• http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS101331&lc=1055&pf=1 Bu sayfa yardımcı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden lanet birşey.laptop aldığımda yüklü gelmişti.güzel işlemci ram olmasına rağmen pc garip biçimde yavaştı.neyseki aldığım gün kaldırdımda mutlu mesut yaşıyorum pc'imle.prgram ekle kaldırdan kaldırılmıyor.kaldırılması için özel bir program yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

Abi güvenlik duvarını kendi yönetiyo özen izinleri değiştiremiyorum yetkim yok admin olmama rağmen bu nasıl antivürüs ya resmen en tehlikeli virüs programından farksız ne oyun oynuyorum ne internette adam akıllı gezinebiliyorum programı tamamen etkisiz hale nasıl getirebilirim oyun yükleyemiyorum bilgisayarıma sinirlerim bozuldu lanet programı kaldırmaya yetkim vardır heralde biri yardımcı olursa çok sevinicem

Merhaba, hiç bulaşma bu programa. Revo uninstaller yükle.

Güvenli modda başlat.

Sil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.