Bildirim
McAfee, Intel Security oldu; Yeni güvenlik teknolojileri ve dahası...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Microsoft Security Essentials yaşadığı sürece başka bir virüs programı kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Windows kullanıyorsanız tabiki.
-
Ses yok görüntü yok? Neyi izledin de yorum attın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
Microsoft Security Essentials yaşadığı sürece başka bir virüs programı kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Windows kullanıyorsanız tabiki.
Evet belli ki sizin hiçbir şeyden haberiniz yok.
-
sakallar gidince erdi bey 10 yaş gençleşmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce sahibinin üzerine adi bir suç at, yok köpeği sorun çıkarıyormuş diye komşusunu öldürmüşmüş, sonra sahibi Yurtdışına kaçak durumuna düşsün, sonra da yakalanınca adamın şirketini satın al, McAfee oldu sana İntel security, pöh...
-
McAfee kendisi spam'ci , yükledigim yazilimlar ve acilan sitelerde canimi daraltiyor.
yüklenmesi ile silinmesi bir oluyor. Saklayip koruyacagim birsey yok zaten pc'de :D
intel almis hayirli olsun ,
-
özetle; Intel'de virüs yazimi isine girdi diyor hanimefendi :)
-
İsmi intel değil nvidia olsada mcafee bilgisayarıma kurmam.
Bir ara bilgisayara kurdum tarama yaptıktan sonra format atmak zorunda kaldım. -
intelin canı sıkılmış heralde ne satın alalım ne satın alalım diye düşünmüşler ve parlak fikir geliyor akıllarına hadi mccafee yi satın alalım demişler :) ne gerek varsa
-
Erdi ; Biz senin arkadaşın değiliz şu tabirini değiştir. Biraz seyirciye saygın olsun !
Şahsen ben rahatsız oluyorum.
-
Gelecegin en buyukleri guvenlik sirketleri olabilir..
-
Hiç değilse İntel adam eder bu programı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pc251
Erdi ; Biz senin arkadaşın değiliz şu tabirini değiştir. Biraz seyirciye saygın olsun !Şahsen ben rahatsız oluyorum.
erdi bey konumu gereği size cevap vermez belki ama onun yerine ben cevap vereyim siz normal hayatta tanıştığınızda arkadaş olmıyacağınız bir insanın neden videolarını izliyorsunuz ki, madem erdi beyin arkadaşlar demesinden rahatsız oluyorsunuz sizinde ozaman erdi diye hitap etmemeniz gerekir benim gibi erdi bey demeniz lazım belki erdi beyde kendisine erdi denilmesinden rahatsız oluyordur. bir video yaparken herkezin istediği gibi hitap etmeye çalışırsa ozaman videonun sonu gelmez. ben erdi beyin arkadaşlar demesinden rahatsız değilim videolarının devamını bekliyorum. teşekkürler
-
Video otomatik başlamasını seçiyorum ama videolar otomatik başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
İntel işlemcili tüm cihazlarla bu security gelir artık.
-
Hobbitlerin yüzüğü yok ettikten sonraki en büyük başarıları antivirüs programı tanıtımında kullanılmaları oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eticin16
erdi bey konumu gereği size cevap vermez belki ama onun yerine ben cevap vereyim siz normal hayatta tanıştığınızda arkadaş olmıyacağınız bir insanın neden videolarını izliyorsunuz ki, madem erdi beyin arkadaşlar demesinden rahatsız oluyorsunuz sizinde ozaman erdi diye hitap etmemeniz gerekir benim gibi erdi bey demeniz lazım belki erdi beyde kendisine erdi denilmesinden rahatsız oluyordur. bir video yaparken herkezin istediği gibi hitap etmeye çalışırsa ozaman videonun sonu gelmez. ben erdi beyin arkadaşlar demesinden rahatsız değilim videolarının devamını bekliyorum. teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: pc251Erdi ; Biz senin arkadaşın değiliz şu tabirini değiştir. Biraz seyirciye saygın olsun !Şahsen ben rahatsız oluyorum.
Anlaşılan meslek avukat :).Burası bi medya. Bir kişinin özel youtube kanalı değil ki insanlara bu şekilde hitap etsin. Siz bi haber sunan bir muhabirinin arkadaşlar dediğini duydunuz mu ? Yok. burda benim bey dememden öncelik sunum yapan kişinin düşünmesi.
-
Şu ana kadar çıkan hiçbir antivirüs kaspersky kadar gelişmiş değil. Kendim birçoğunu gözlemledim. Gerçekten kaspersky başka. Microsoftunki kadar dandiğini de görmedim. Ayrıca şu kadının ağzını yayması çok kulağıma battı rleri söylerken niye ağzını yayar bir insan. Onun dışında hakkını verelim diğer müdürler gibi yaptığı işten bir haber değil konuşabilecek birikime sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 22 Mayıs 2015; 16:48:30 >
-
Video oynatıcıyı yenilemişsiniz, hepimize hayırlı olsun.
Bir ev kullanıcısı olarak eski donanıma sahip dizüstü bilgisayarımda Norton AntiVirus kullanıyorum, memnunum. NT mağazalarında belli zamanlarda 1 kullanıcılı Norton AntiVirus 15 TL'ye düşüyor. 2 seferdir oradan temin ediyorum. McAfee bana hep, yeni alınan bilgisayarla zorla verilen 30 gün sonra güncelleme uyarılarıyla çileden çıkaran bir güvenlik yazılımını hatırlatıyor. Ayrıca bir uygulama yüklenirken zorla bilgisayara indirilmesi veya kurulması da cabası. Bilgisayardan ilk kaldırılan uygulamalardan birisi. İsim bilinirliği fazla ancak negatif olarak. Bakalım yeni yüzü neler getirecek, bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.b. -- 22 Mayıs 2015; 19:15:22 >
Benzer içerikler
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- fake fotoğraf sorgulama
- telegram hesap silme
- youtube video indir -- mp4
- whatsapp numara gizleme var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X