Şimdi Ara

McDonald's kaç tane sos hakkı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McDonald's kaç tane sos hakkı veriyor eskiden yaşadığım şehirde sınırsızdı şimdi 3 olmuş neden böyle bir kısıtlamaya gidiyorlar

• Senin gibi açlar sosları bitirmesin diye
  • 3 tane yetmiyor belki diğerlerini parayla satın alacağım ne kadar ?
  • Evlere serviste 6 restoranlarda 3 tane , ayrıca ek ürün alırsanız nuggets,dippers,chicken wings gibi +2 sos hakkınız daha oluyor.Bu arada bu sene ki sosumuz tatlı köriyi denemenizi şiddetle tavsiye ederim Sayın abdal sultan

Saygılarımla,
    Mc Donalds Türkiye
  • ben hep 2 ranch sos , 2 mayonez, 1 buffalo alıyorum para istemiyorlar. Sanırım müdavimleri olduğumdan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

ben hep 2 ranch sos , 2 mayonez, 1 buffalo alıyorum para istemiyorlar. Sanırım müdavimleri olduğumdan dolayı

Her patates için 2 adet ketçap ve ya mayonez alabilirsiniz , her menüde 3 tane sos hakkınız oldugu için 2 ranch ve 1 buffalo almışsınız yani müdavimliğinizle bir ilgisi yok ama ayrıyetten bir sos isterseniz kimse hayır demez

Mc Donalds Türkiye
  • hocam 10 a yakın alıyorum mc donalds da sos ücretsiz ses çıkarmıyorlar takmayın iş yaptığını sanan trolleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

hocam 10 a yakın alıyorum mc donalds da sos ücretsiz ses çıkarmıyorlar takmayın iş yaptığını sanan trolleri

Ne satın alıyorsunuz ki 10 tane sos alabiliyorsunuz ? Eve mi sipariş veriyorsunuz ?

Mc Donalds Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

hocam 10 a yakın alıyorum mc donalds da sos ücretsiz ses çıkarmıyorlar takmayın iş yaptığını sanan trolleri

Ne satın alıyorsunuz ki 10 tane sos alabiliyorsunuz ? Eve mi sipariş veriyorsunuz ?

Mc Donalds Türkiye

Cidden boş yaşamak hoşunuza mı gidiyor zamanınızı böyle şeylerle israf etmek. Sizin vaktiniz bol olabilir ama bir daha alıntılarsanız ben sizle vakit kaybetmemeyi daha uygun buluyorum.
  • Ben yemek sepetinden her sostan iki tane istedim.Hepsini göndermişlerdi ama patates eksik gelmişti.
  • O değilde Ballı Hardal kalkmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

O değilde Ballı Hardal kalkmiş :(

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

evet

Arbys yediğimde bile gidip Burger'den alıyordum ben, şimdi McDonalds'ta bile gidip 25 kuruşa burgere gidicez
  • o da iyi, burger de 50 kuruş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman aldığım BK'de istediğim kadar sos alıyorum, yeni oyuncaklar geldiğinde de beğendiğimi istiyorum veriyorlar.

Yakınımda McD yok, test edemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

evet

Arbys yediğimde bile gidip Burger'den alıyordum ben, şimdi McDonalds'ta bile gidip 25 kuruşa burgere gidicez

öyle

• mcdonalds, burger king gibi rezil değil ya bu konuda ya
    ne zaman gitsem istediğim kadar verdiler hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2014; 21:09:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.