Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelRosso

quote:

Orijinalden alıntı: onur989

quote:

quote:

Saati 2.5 tl mi abi bu nedir ya Ingiltere ogrenciyim arkadaslar bende Burger Kingde calistim saati 6.09 paund. 2.5 tl nedir hakketten. 6.09 tl olsa bari

orası ingiltere burası türkiye söylediğin fiyatı verırsen kaba bir hesapla aylık her çalışana 1800 lira vermen gerekir buda asgari ücretin yaklaşık 2,5 katı falan yapıyor.Ayrıca mesela şu açıdanda bak ıngılterede menuler 10 poundken burda 10 lira.Gelişmiş ülkelerde zaten mesela ingiltrede saatlik 2,5 tl ortalama(1 pound)a çalışan kimse yok

Hocam kim kandirdi seni menuler 10 paund diye,en pahali menu 5.79 paund standart classic menuler hep 4.20 paund civari arasi.10 paund olsa kimse gitmez burda Mc yada Burgera.Zaten resmi olarak burda en dusuk maas 6.09 heryerde verilen maas budur. Tabi kimse Turkiye`de Mc donaldsda calisana 1800 tl vermez bende biliyorum ama 2.5 tlde cok az hakketten,cogu herkes ogrenci olarak calisiyor zaten part time, haftalik 20 saat felan civari. 20 saat calisan adam haftada 200 tl felan kazaniyor o zaman, Cok cok az

kimse kandırmadı benı ıntılteredekı fıyatları blmıorum ama avrupada 10 euro civarında menuler belkı orda daha farklı olabılır bılmıorum verilen para tabiki az bende bunun farkındayım ülkemizdeki düzen böyle asgarı ücret ile çalışıyorlar resmi alt limit burda bu orda daha fazla olabilir olmasıda normaldır ingiltrede hayat daha pahalı ve yaşam kalitesi olarak türkiyeden daha yüksek biryer o sebepten dolayı para farklarının olması normal ben şunu söylemek istemiştim ülkeleri kısaylama yapma sen mc donaldsda çalışan bir artısı olmayan bir elemana (çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın sonuç olarak bir bilgi yada bir beceri gerektiren bir iş değil) 1800 lira verirsen Türkiye'de olmaz ütopik bir düşünce olur şuanki bu ülkenin şartları ile.

Bunu söylemek istemezdim ama 2. fail

Avrupada 1 menü ortalama 6.5 euro civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mc de calismak icin nereye basvurdun bide bn kasada calismak istemesem olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kızartma yağı kaç günde bir değişiyor? ve eski yağı ne yapıyorsunuz?

Benim de en çok merak ettiğim şey o
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kızartma yağı kaç günde bir değişiyor? ve eski yağı ne yapıyorsunuz?

Benim de en çok merak ettiğim şey o

+2

ve deneme amaçlı bir hamburger alıp bir kapalı kutundan bekletebilirmisin bak bi kaç günde heder olacak
  • Saatine 2.5 TL veriyim gel benim yanımda çalış
  • Maaş ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: butze

köfte yere düşerse alıp hamburgerin içine koyarmısınız

hayır ıskarta kovasına atılır bu kova müşteyiye ulaşmadan zarara giden mallardır gün içinde bu çöp sayılır ve dükkan günde ne kadar zarar yapmış ona bakılır

arkadsım dıyo hıc takmıyolar direk koyuyorlar hatta bazılar p.lik olsun noye ıcıne sumuk fılan atıyolarmıs dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butze

köfte yere düşerse alıp hamburgerin içine koyarmısınız

hayır ıskarta kovasına atılır bu kova müşteyiye ulaşmadan zarara giden mallardır gün içinde bu çöp sayılır ve dükkan günde ne kadar zarar yapmış ona bakılır

arkadsım dıyo hıc takmıyolar direk koyuyorlar hatta bazılar p.lik olsun noye ıcıne sumuk fılan atıyolarmıs dedim

Hocam müdürler ve ekip yere düşen bir yiyeceği ıskarta kovasına atmakla yükümlüdür.İki yıl çalışmış biri olarak bizde böyle yapıyorduk.Yoğun saatlerde acayip yoruluyor çalışanları içinde Allah korkusuda yoksa yerden kaldırır müşteriye verir ancak.

• patatesler doymuş yağla mi kızartılıyor?

• Beyler Optimum alışveriş merkezindeki Mcdonalds'ı gezmeye isteyen herkes girebiliyordu biz gezdik cidden çok titizler 30 Dkda bir alarm çalıyor eller yıkanıyor etler soğukta saklanıyor vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuvalet temizletiyorlarmış?
  • quote:

evet genşler buyrun sorun gerçi kötü bişeyleri yokya

soğuk depoya indiğinde doğranmış olarak saklanan patateslerin tedarikçisini ve menşei'sini öğrenebilirsen sevinirim. Ne işime yarayacak dersen yediğimiz patateslerin gdo'lu mu değil mi ve daha fazlasını öğreneceğiz.
  • Bugün gittim başvurdum. Bir AVM'nin şubesinde akşam 5-9 arası için başvurdum. Haftasonunda full-time çalışacağım 30 saat limit verdiler haftalık. 3,18 TL imiş benim başvurduğum yerin saatlik fiyatı. İşe alınırsam bende yardımcı olmaya çalışırım.
  • kimse kusura bakmasın gider komilik yaparım garsonluk yaparım amelelik bile yaparım ama fast-food'da bir daha çalışmam

robot gibi çalıştırıyorlar her gün yediğin yemek fast-food ayaktasın sürekli pantalonlarda cep bile yok vasıfsız insanlar başında bilgisayar gibi onu yap bunu yap şunu yap kafayı yedirtiyor..

o kolanın şurubuda yere dökülsün varya yapış yapış çöp gibi kokar iğrenç birşeydir..

bu arada Antalya Mc Donaldsda 2 yıl önce yemek puanları 21'di neden 18'e düşmüş acaba..
  • bk , chicken royal candir bana her gun ondan getir maasini ben vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

quote:

quote:

quote:

Saati 2.5 tl mi abi bu nedir ya Ingiltere ogrenciyim arkadaslar bende Burger Kingde calistim saati 6.09 paund. 2.5 tl nedir hakketten. 6.09 tl olsa bari

orası ingiltere burası türkiye söylediğin fiyatı verırsen kaba bir hesapla aylık her çalışana 1800 lira vermen gerekir buda asgari ücretin yaklaşık 2,5 katı falan yapıyor.Ayrıca mesela şu açıdanda bak ıngılterede menuler 10 poundken burda 10 lira.Gelişmiş ülkelerde zaten mesela ingiltrede saatlik 2,5 tl ortalama(1 pound)a çalışan kimse yok

Hocam kim kandirdi seni menuler 10 paund diye,en pahali menu 5.79 paund standart classic menuler hep 4.20 paund civari arasi.10 paund olsa kimse gitmez burda Mc yada Burgera.Zaten resmi olarak burda en dusuk maas 6.09 heryerde verilen maas budur. Tabi kimse Turkiye`de Mc donaldsda calisana 1800 tl vermez bende biliyorum ama 2.5 tlde cok az hakketten,cogu herkes ogrenci olarak calisiyor zaten part time, haftalik 20 saat felan civari. 20 saat calisan adam haftada 200 tl felan kazaniyor o zaman, Cok cok az

kimse kandırmadı benı ıntılteredekı fıyatları blmıorum ama avrupada 10 euro civarında menuler belkı orda daha farklı olabılır bılmıorum verilen para tabiki az bende bunun farkındayım ülkemizdeki düzen böyle asgarı ücret ile çalışıyorlar resmi alt limit burda bu orda daha fazla olabilir olmasıda normaldır ingiltrede hayat daha pahalı ve yaşam kalitesi olarak türkiyeden daha yüksek biryer o sebepten dolayı para farklarının olması normal ben şunu söylemek istemiştim ülkeleri kısaylama yapma sen mc donaldsda çalışan bir artısı olmayan bir elemana (çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın sonuç olarak bir bilgi yada bir beceri gerektiren bir iş değil) 1800 lira verirsen Türkiye'de olmaz ütopik bir düşünce olur şuanki bu ülkenin şartları ile.

Bunu söylemek istemezdim ama 2. fail

Avrupada 1 menü ortalama 6.5 euro civarı.

walla bilmiorum arkadaşım ben hollandada hergün burgerda 15 euro harcıodum tek öğünde öyle kalmış kafamda ama yazdığım onca şeyden menu fiyatını çıkardıysan bravo

• takip bir pizzacıda çalışan varmı orda işler nasıl oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tarif versenize

hamburger ekmeği olsun kaşar olsun köfte olsun nerden nasıl alınıyor nasıl yapılıyor nasıl pişiriliyor,birebir aynısını evde yapabilirmiyiz
    eve kız atınca ona karizma yapalım
     mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım

+1 o ekmek evde yapılabilir mi ?

bu hazır malzemeleri alsak bile köfte kızartma usülü var eğer yapamazsak kömür gibi oluyor onunda tiyosu lazım

köfteyi çok yüksek ateşte 30 saniye pişirceksin. Sırrı bu.

• istanbul popeyes restaurantinda müdürüm bende. Sorulariniz varsa alabilirim

• Yaş?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.