Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p8p67b3

quote:

Orijinalden alıntı: butze

köfte yere düşerse alıp hamburgerin içine koyarmısınız

Yok Artık

/>

Bi arkadasin annesi Burger Kingde calismisti 3 ayligina. O demisti yere düsenleri kaldirip koyuyorlar diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

Kola işini bir aydınlığa kavuştur nasıl kola yapıyorsunuz cidden tozu var da makineye mi atıyorsunuz

Daha önce çalışmış biri olarak söyliyim

Kolalar , sprite'lar kutu içinde şurup halinde poşentlenmiş geliyo, o kolaların dolduğu makineye boru tesisatı gidiyor. Borulara kolalar bağlanıyor bittikce kesinlik o iş için tecrübe gerek. Ayrıca çok pis bi iştir kimse yapmak istemez heryerin yapış yapış olur.

Zamanında bende çalıştım zorluk yaşamadan güzek günler gelmiyor malesef.

Çok şükür şimdi kendi işimin sahibiyim. Allah bozmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Kola işini bir aydınlığa kavuştur nasıl kola yapıyorsunuz cidden tozu var da makineye mi atıyorsunuz

Daha önce çalışmış biri olarak söyliyim

Kolalar , sprite'lar kutu içinde şurup halinde poşentlenmiş geliyo, o kolaların dolduğu makineye boru tesisatı gidiyor. Borulara kolalar bağlanıyor bittikce kesinlik o iş için tecrübe gerek. Ayrıca çok pis bi iştir kimse yapmak istemez heryerin yapış yapış olur.

Zamanında bende çalıştım zorluk yaşamadan güzek günler gelmiyor malesef.

Çok şükür şimdi kendi işimin sahibiyim. Allah bozmasın

Alıntıları Göster
    tecrube dedigin 2 sok tak tamam muhendis olmaya gerek yok yani onlari takmak icin ucundaki kapagi cikartip makinanin hortumunu bagliyorsunundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 25 Nisan 2013; 9:35:56 >

• quote:

2 Tip kola vardır içecek servisi yapılan yerlerde.

Premix denilen büyük tüpler var içi hepimizin bildiği kola ile doludur.Bunu makineye bağlayıp direk kola doldurursun.
    Postmişx denilen diğer yöntemde ise Kola şurubu vardır bunu makineye bağlarsın ve makine bu şurup su ile karıştırıp sana verir.Bu daha ucuz ve miktar olarak daha fazla bardak doldurtur ama kalitesi kötüdür.

Mc ve Bk de Premix kullanıldığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

2 Tip kola vardır içecek servisi yapılan yerlerde.

Premix denilen büyük tüpler var içi hepimizin bildiği kola ile doludur.Bunu makineye bağlayıp direk kola doldurursun.
    Postmişx denilen diğer yöntemde ise Kola şurubu vardır bunu makineye bağlarsın ve makine bu şurup su ile karıştırıp sana verir.Bu daha ucuz ve miktar olarak daha fazla bardak doldurtur ama kalitesi kötüdür.

Mc ve Bk de Premix kullanıldığını düşünüyorum.

mc'ninkini bilemeyecegim fakat bk ve kfc'de postmix olarak kullaniliyor kolalar.
    Dedigin gibi surup su ve gaz yada sadece gazla karistirilip olusturuluyor.Gaz dedigimde Co2

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

Orijinalden alıntı: onur989

quote:

Orijinalden alıntı: BelRosso

quote:

Saati 2.5 tl mi abi bu nedir ya Ingiltere ogrenciyim arkadaslar bende Burger Kingde calistim saati 6.09 paund. 2.5 tl nedir hakketten. 6.09 tl olsa bari

orası ingiltere burası türkiye söylediğin fiyatı verırsen kaba bir hesapla aylık her çalışana 1800 lira vermen gerekir buda asgari ücretin yaklaşık 2,5 katı falan yapıyor.Ayrıca mesela şu açıdanda bak ıngılterede menuler 10 poundken burda 10 lira.Gelişmiş ülkelerde zaten mesela ingiltrede saatlik 2,5 tl ortalama(1 pound)a çalışan kimse yok

Hocam kim kandirdi seni menuler 10 paund diye,en pahali menu 5.79 paund standart classic menuler hep 4.20 paund civari arasi.10 paund olsa kimse gitmez burda Mc yada Burgera.Zaten resmi olarak burda en dusuk maas 6.09 heryerde verilen maas budur. Tabi kimse Turkiye`de Mc donaldsda calisana 1800 tl vermez bende biliyorum ama 2.5 tlde cok az hakketten,cogu herkes ogrenci olarak calisiyor zaten part time, haftalik 20 saat felan civari. 20 saat calisan adam haftada 200 tl felan kazaniyor o zaman, Cok cok az

Hocam dün conan'ın programında conan bahsetti, amerikadaki mc'lerde menülerin yanında oyuncak yerine kitap verilmeye başlanmış, ingilterede durum nedir ? tükiyede de yapılsa keşke güzel bir uygulama.

Türkiye'de de kitap veriyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: MORreyiz

yaş kaç demişler cevap ?

17
  • quote:

karbondiaksit tüpleri varkolanın içine basıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

6'lı Nuggets paketinden 5 tane çıktı? Bundan sonra alır almaz açıp bakacağım ama böyle şeyler 40 yılda bir olur, olan bir nugget'ıma oldu, bigmac'i yedikten sorna farkettim, baktım biri eksin. O saatten sonra söyleyemedim, önce farketseydim keşke

yoğun bi saatte aldıysan oluyo bunlar aceleyle dolduruyolar bizede oldu rahat ol aceleye geliyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saati 2.5 tl mi abi bu nedir ya Ingiltere ogrenciyim arkadaslar bende Burger Kingde calistim saati 6.09 paund. 2.5 tl nedir hakketten. 6.09 tl olsa bari

orası ingiltere burası türkiye söylediğin fiyatı verırsen kaba bir hesapla aylık her çalışana 1800 lira vermen gerekir buda asgari ücretin yaklaşık 2,5 katı falan yapıyor.Ayrıca mesela şu açıdanda bak ıngılterede menuler 10 poundken burda 10 lira.Gelişmiş ülkelerde zaten mesela ingiltrede saatlik 2,5 tl ortalama(1 pound)a çalışan kimse yok

Hocam kim kandirdi seni menuler 10 paund diye,en pahali menu 5.79 paund standart classic menuler hep 4.20 paund civari arasi.10 paund olsa kimse gitmez burda Mc yada Burgera.Zaten resmi olarak burda en dusuk maas 6.09 heryerde verilen maas budur. Tabi kimse Turkiye`de Mc donaldsda calisana 1800 tl vermez bende biliyorum ama 2.5 tlde cok az hakketten,cogu herkes ogrenci olarak calisiyor zaten part time, haftalik 20 saat felan civari. 20 saat calisan adam haftada 200 tl felan kazaniyor o zaman, Cok cok az

kimse kandırmadı benı ıntılteredekı fıyatları blmıorum ama avrupada 10 euro civarında menuler belkı orda daha farklı olabılır bılmıorum verilen para tabiki az bende bunun farkındayım ülkemizdeki düzen böyle asgarı ücret ile çalışıyorlar resmi alt limit burda bu orda daha fazla olabilir olmasıda normaldır ingiltrede hayat daha pahalı ve yaşam kalitesi olarak türkiyeden daha yüksek biryer o sebepten dolayı para farklarının olması normal ben şunu söylemek istemiştim ülkeleri kısaylama yapma sen mc donaldsda çalışan bir artısı olmayan bir elemana (çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın sonuç olarak bir bilgi yada bir beceri gerektiren bir iş değil) 1800 lira verirsen Türkiye'de olmaz ütopik bir düşünce olur şuanki bu ülkenin şartları ile.

Yoo Avrupada`da 10€ civari degil.Kendim 3 senedir Almanya`da BK da calisiyorum.En baba menu 6,79€

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tarif versenize

hamburger ekmeği olsun kaşar olsun köfte olsun nerden nasıl alınıyor nasıl yapılıyor nasıl pişiriliyor,birebir aynısını evde yapabilirmiyiz
    eve kız atınca ona karizma yapalım
     mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım

mc kendi üretiyo bunları bizde bilmiyoruz sosu felan çok güzel ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tarif versenize

hamburger ekmeği olsun kaşar olsun köfte olsun nerden nasıl alınıyor nasıl yapılıyor nasıl pişiriliyor,birebir aynısını evde yapabilirmiyiz
    eve kız atınca ona karizma yapalım
     mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım

mc kendi üretiyo bunları bizde bilmiyoruz sosu felan çok güzel ama

Alıntıları Göster
    NEYSE GENÇLER BEN İŞE GİDEYİM SORUN AKŞAM CEVAPLAYAYIM OK

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Saati 2.5 tl mi

ucuz köleler olmadan ülkemizin godomanları nasıl daha zengin olcak kardeş...maaş paspas madde in turkey doğal tabi..

eleman insaat'a gidip harc karistirsa daha fazla kazancak,haberi yok.

bk ve mc'de calisan kadinlara lafim yok tabi.bir tek bizim antepte mi boyle bilmiyorum.kizlar 10 numara.1.80-1.90 boylarinda manken gibi bakimli oluyor hep.yalarun gifi nerdeyse ondan

• Günde 8 saat haftada 6 gün çalışırsanız ve ayda 750 lira ise saati 3,6 liraya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: MORreyiz

yaş kaç demişler cevap ?

17

Ben 97 dogumluyum bizim ordada mc var nasil ise girebilirim nereye basvurabilirim

• Siparişlerin hepsını akılında tutup tam verebılıyo musun.Su ana kadar gıttıgım her mcdonald's ta sıparısım geldıkten sonra posetlerı acıp kontrol ettım cogunda eksık cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

Siparişlerin hepsını akılında tutup tam verebılıyo musun.Su ana kadar gıttıgım her mcdonald's ta sıparısım geldıkten sonra posetlerı acıp kontrol ettım cogunda eksık cıktı
    çinde 10 tl ye 2 bigmac menü süper boy artı pie yemıstım çinliler mal mal bakmıstı
  • quote:

2.50 TL

köle misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

quote:

2.50 TL

köle misali.

Alıntıları Göster
    Haftada kaç gün çalışıyorsun ? Bende Mc te işe giricemde Burger daki gibi gün ve saatleri sen belirliyebiliyor musun ? Yemek yemen için ayrılmış bi süre var mı oturup dinlenmek gibisinden yoksa kafana göre mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Allah sabır versin 10 lirayla ahkam kesenlerle uraşmak zor iş

10 lira kolay mı kazanılıyor sanıyorsun, bak bu adam saati 2,5 tl alıyor. Orada 4 saat dikiliyor 10 tl kazanabilmek için. Para kolay kazanılmıyor tabi ki harcarken de hakkının verilmesini isteyeceksin sonuna kadar.

Sen dediklerimi fakir edebiyatı modunda anlamışsın

Oraya gelip 10 lirayla oradaki insanın canına okuyan tipler var,yok şusu çok pişmiş yok osu olmamış evet arkadaş 10 lira kolay kazanılıyor başka işlerde var yapıcak, demek istediğim şu yani böyle kazandığı paralarla böyle işler çekilmez sabır işi insanlar çok çekilmez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.