Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aaksu

Koftelerinde çok fazla koruyucu madde olduğunu duymuştum. Uzunca bir süre (yıllarca bile denebilir) dolaba koymasaniz dahi ne bir böcek sinek yaklaşıyor, ne de bozulma meydana geliyor demişlerdi. Bu doğru mu? Bi deneme şansınız var mi?

hayır köfteler -20 derecedeki bi soğuk odada depolanır öyle bişi yok dükkan müdürüde dükkan sahibide mcden yemek yer eğe öyle biş olsa onlar bile yemezdi yani
  • Mc Donald's da 2 yılı geçik süredir çalışıyorum. Şuan senin vardiya müdürlüğünü ben yapıyorum merak ettiğin şey varsa sorabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: butze

köfte yere düşerse alıp hamburgerin içine koyarmısınız

hayır ıskarta kovasına atılır bu kova müşteyiye ulaşmadan zarara giden mallardır gün içinde bu çöp sayılır ve dükkan günde ne kadar zarar yapmış ona bakılır

saatlik ücreti ne kadar? yazın bende girmeyi düşünüyorum bakalım

valla onu bilimiyorum ama galiba 2.50 aylık 750tl işte hesapla greceksen kardeşim hemen gir (avm içindeki) tavdiyem valla çok eğlenceli geçiyo gırgır şamata işte zor bi yanı yok tabi sen işten sıkılmadıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Mc Donald's da 2 yılı geçik süredir çalışıyorum. Şuan senin vardiya müdürlüğünü ben yapıyorum merak ettiğin şey varsa sorabilirsin :)

elemanlara azıcık insaf edin başkada bişi söylemiyorum ok
  • kasaya geçince kıl müşteriler gelip sinirini bozuyor mu ?
  • Yaş kaç?/Hayatımda hiç çalışmadım hep öğrenci modundaydım ama yazın çalışıp para kazanmak istiyorum.Ancak insanları tanımak için hiç çaba göstermem.Hemen arkadaş canlısı olan biri değilim yani asosyalim galibaBu tarz bir işe tahammül edebilir miyim?
  • Haftada kaç gün çalışıyorsun ?
  • 6'lı Nuggets paketinden 5 tane çıktı? Bundan sonra alır almaz açıp bakacağım ama böyle şeyler 40 yılda bir olur, olan bir nugget'ıma oldu, bigmac'i yedikten sorna farkettim, baktım biri eksin. O saatten sonra söyleyemedim, önce farketseydim keşke
  • yaş kaç demişler cevap ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırıkOlsaDuramazsınAbi -- 25 Nisan 2013; 0:26:16 >
  • Allah sabır versin 10 lirayla ahkam kesenlerle uraşmak zor iş
  • günde 20liraya geliyor ama 7günde çalışsan 750 lira olmuyor nası oluyor o iş? günde 8 saatten fazla çalışıyosun heralde?
  • o tarz bir yerde çalışamam dik başlılığımdan. adam 10 lira verecek bi ton şımarıklık yapacak. emir felan verecek. tavuk kanadıyla döverim okuyamazsak ucunu tuttuk Allah sabır versin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Allah sabır versin 10 lirayla ahkam kesenlerle uraşmak zor iş

10 lira kolay mı kazanılıyor sanıyorsun, bak bu adam saati 2,5 tl alıyor. Orada 4 saat dikiliyor 10 tl kazanabilmek için. Para kolay kazanılmıyor tabi ki harcarken de hakkının verilmesini isteyeceksin sonuna kadar.
  • Saati 2.5 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Allah sabır versin 10 lirayla ahkam kesenlerle uraşmak zor iş

10 lira kolay mı kazanılıyor sanıyorsun, bak bu adam saati 2,5 tl alıyor. Orada 4 saat dikiliyor 10 tl kazanabilmek için. Para kolay kazanılmıyor tabi ki harcarken de hakkının verilmesini isteyeceksin sonuna kadar.

helal olsun hocam.dediklerine aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Saati 2.5 tl mi

ucuz köleler olmadan ülkemizin godomanları nasıl daha zengin olcak kardeş...maaş paspas madde in turkey doğal tabi..

• Part time durumları nedir? Yazın çalışıcam son sınıf olduk bari uzattığımız okulun harcını biz yatıralım.
  • Gelsek bedava hamburger yedirir misin
  • Yaş sınırı kaç Aylık maaş kaç Kaç saat çalışma tatil günleri oluyormu ? yemeği karşılıyorlarmı burger mi yiyorsun yoksa ara verip dışarıdamı ?
  • puanınız hala 18 mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.