Şimdi Ara

McDonalds Fuse Tea Çekilişi Fiş Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McDonalds Fuse Tea kampanyasından Samsung galaxy s4 kazandım ancak bir problem var ki çekiliş kuponu duruyor olsa da alışveriş fişini herkes gibi tepside bırakarak çıkmışım. Kredi kartıyla almıştım ve pos cihazından çıkan fiş duruyor sizce ürünü alabilme şansım nedir ? Eğer elinde 19.08.2013 - 11.10.2013 Tarihleri arasında McDonalds tan alınmış Fuse Tea li bir menü fişinide satın alabilirim .

---Asil talihli, başvuru için en geç 12 .11.2013 tarihine kadar; yedek talihliler ise, başvuru için en geç 27 .11.2013 tarihine kadar kimlikleri, şifreli kart ve alışveriş fişi ile Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanac aklardır .
    ---Bu tarihlere kadar kimliği ve ikramiye kazandığı şifreli kart ve alışveriş fişi ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gothrak

McDonalds Fuse Tea kampanyasından Samsung galaxy s4 kazandım ancak bir problem var ki çekiliş kuponu duruyor olsa da alışveriş fişini herkes gibi tepside bırakarak çıkmışım. Kredi kartıyla almıştım ve pos cihazından çıkan fiş duruyor sizce ürünü alabilme şansım nedir ? Eğer elinde 19.08.2013 - 11.10.2013 Tarihleri arasında McDonalds tan alınmış Fuse Tea li bir menü fişinide satın alabilirim .

---Asil talihli, başvuru için en geç 12 .11.2013 tarihine kadar; yedek talihliler ise, başvuru için en geç 27 .11.2013 tarihine kadar kimlikleri, şifreli kart ve alışveriş fişi ile Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanac aklardır .
    ---Bu tarihlere kadar kimliği ve ikramiye kazandığı şifreli kart ve alışveriş fişi ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Büyük hitmal alırsın.Umarım alırsın ben kaç yıldır oydu buydu katılıyorum çıka çıka ne çıktı ülkerden hesap makınesi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

McDonalds Fuse Tea kampanyasından Samsung galaxy s4 kazandım ancak bir problem var ki çekiliş kuponu duruyor olsa da alışveriş fişini herkes gibi tepside bırakarak çıkmışım. Kredi kartıyla almıştım ve pos cihazından çıkan fiş duruyor sizce ürünü alabilme şansım nedir ? Eğer elinde 19.08.2013 - 11.10.2013 Tarihleri arasında McDonalds tan alınmış Fuse Tea li bir menü fişinide satın alabilirim .

Büyük hitmal alırsın.Umarım alırsın ben kaç yıldır oydu buydu katılıyorum çıka çıka ne çıktı ülkerden hesap makınesi :(

Bende hayatım boyunca ilk defa böyle bir işe kalkıştım hiç okumadım bile arkasını fiş gerektiğini dahi hayal etmezdim olmadı çirkinliğe yatıcam kasiyeriniz vermedi tarzında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Bende hayatım boyunca ilk defa böyle bir işe kalkıştım hiç okumadım bile arkasını fiş gerektiğini dahi hayal etmezdim olmadı çirkinliğe yatıcam kasiyeriniz vermedi tarzında

Verirler zaten fişteki amaç , hile olmaması içindir.Pepsi şifresi vs gibi kampanyalardan verilen şeylerde bile kapak ibrazı zorunlu.Burdanda alırsanız bizede söyleyin :D

• Benzer durum bende de var kart var ancak fiş yok. Kredi kartı ekstresi bunun yerine kabul edilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle tebrik ederim kazanan talihli arkadaşları. Bende aynı çekilişte yedek talihli olarak çıktım.
    Şimdi konunuzu okudum, ben tüm fişlerimi saklamıştım, satın almak isteyen arkadaşlara satabilirim diye düşündüm ama sonra size satarsam yedek olarak çekilişten ürünü kazanamama ihtimalim var.

Fiş konusunu araştırdım vehttp://www.millipiyango.gov.tr/node/69 buradaki yönetmeliği buldum. Madde 24 2. fıkrayı gördüm.

"(2) Talihlilere ikramiyeleri, süresi içerisinde başvurmaları ve talep edilen belgeleri ibraz etmeleri halinde teslim edilir."

Şimdi haklı olarak şöyle düşünüyorum, kazanmış ama fişi olmayan asiller, çekiliş kuralı ve yukarıdaki yönetmelik gereği fişi ibraz ederek hediyeyi teslim alabilirler, eğer asil olarak fişi olmadan hediyesini alabilecekse benim yedek talihli olarak hak kaybı yaşamama sebep olacak yani yedek talihlilerin çekilişten ürün kazanmaları ihtimalini düşürecek. Ama aksinin de olabileceğini düşünüyorum çünkü biliyorsunuz ki ülkemizde kurumları dürtmeden yasal zeminde yürümüyor zaman zaman bu tip olaylar. Bu sebeple aynı yönetmelikte madde 30 ve 31 ile bu tip çekilişlerin denetlenmesi, çekilişlere itiraz ve şikayetler de bahsedilmiş.

Can sıkıcı olabilir üstteki üç arkadaşımız için ama asıl talihliyseniz fiş bulun bir şekilde çünkü mevzuatta belirtilmiş süresi geldiğinde şikayette bulunarak hediye teslimlerinin olması gerektiği gibi olması için idareye resmi başvuruda bulunacağım. İşin özeti fiş olmadan hediye teslimi yapılırsa yedek talihli olmanın bir anlamı kalmıyor sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.