Şimdi Ara

mcdonaldsa iş başvurusu yaptım hala aramadılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mcdonaldsa başvurusu yaptım en son 6gün önce aradılar ailenin kimlik fotokobisini unutmuşsun dediler götürdüm tmm dediler biz giriş işlemlerini yapıyoruz dediler 6gün oldu hala arayan soran yok sizede böyle oldumu uzun sürdümü eğer yarında aramazlarsa gidip dosyalarımı geri alacam bıktık artık sizce ne yapayım

• biz sizi arıycaz
  • biz sizi arariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz seni ararız dedilerse kesin alımışlardır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Adam

Biz seni ararız dedilerse kesin alımışlardır hocam

almışlarmıdır almamışlarmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkslim

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Adam

Biz seni ararız dedilerse kesin alımışlardır hocam

almışlarmıdır almamışlarmıdır

Vallahi bilmiyorum ama inşallah almışlardır
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkslim

mcdonaldsa iş başvurusu yaptım en son 6gün önce aradılar ailenin kimlik fotokobisini unutmuşsun dediler götürdüm tmm dediler biz giriş işlemlerini yapıyoruz dediler 6gün oldu hala arayan soran yok sizede böyle oldumu uzun sürdümü eğer yarında aramazlarsa gidip dosyalarımı geri alacam bıktık artık sizce ne yapayım

durdugun kabahat git al dosyan be calıstım mc. hep ezıyolar onlarda yıldız sıstemı var ve gırdıgınde yıldızın olmuyo olması ıcın en az 7 ay calısman lazım kı dayanabılırsen 3 veya 4 yıldız bırı gelıp sana laf soluyor ve yapmak zorunda kalıyon bu ınsan senden kucuk olsa bıle genelde lanlı lunlu konusrlar yıldızı olmayara bn 2 ay calsıtım en son 4 yıldızlı bırını dövdum sonrada cıktım ıste ama sabırlı bı ınsanm dersen belkı hee bide maas konusunda pekte ıyı oldugu soylenmz sana 8 saat calısma zorunlulugu koyar basındakı mudur 10 saat calıstırır karar senın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.