Şimdi Ara

MCJ'den yeni LED TV sürprizi! 50 adetle sınırlı Panasonic 32X5E sadece 599 TL !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuner varsa ben alırım. seg, axen almaktan iyidir
  • 42" bekledik yalan olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

TV benim ihtiyacımı karşılayacağından almak istiyorum ama firma hakkında bir bilgim yok. Bir sorun çıkar mı acaba?

Önceki kampanyadan bende tv aldım sorunsuz elime ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

hd ready'e razı olan düşük bütçeli kişiler SEG fiyatına Panasonic almış olur..

bence sıcak..

katılıyorum muhtesem 2. tv
    bu fıyata seg led alanlardan bırı benım
    ısık sızması var
    usbden oynattıgı formatlar cok sınırlı ıllakı format cevırmekle saatlerce ugrasıp ızlemek gerekıyor
    mkv dahı oynatan cok guzel bır alternatıf 2. tv olarak
    ıhtıyacı olan dusunmesın alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Mcj küstük sana

• 7 Ağustos 2012 tarihinde darty aynı televizyonu bu fiyattan satmıştı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 22 Şubat 2013; 23:40:18 >
  • 20 adet stokla sınırlı internet satışı saat 00.00'da başlayacaktır.

Ürün sayfasına gitmek için tıklayın.
  • sadece panasonic üzerinemi çalışıyor firmanız?
  • Keşke 37ET5E satışa sunulsaydı, istedik ama vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Keşke 37ET5E satışa sunulsaydı, istedik ama vermediler.

ah sorma bende çok istedim ama olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Keşke 37ET5E satışa sunulsaydı, istedik ama vermediler.

ah sorma bende çok istedim ama olmadı

Mcj önceki model veya onun ayarında ürün bekliyoruz.

Bonus kartı olupta bu ayarda tv isteyenler için güzel fırsat bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Full HD olsa alınırdı da, normal HD almak ile tüplü TV almak arasında pek fark yok benim için.

Emin ol cok fark var. Aynı boyutta tüplü televizyonu almak cok daha güzel görüntüye sahip olmak demek.

Fulhd olursa başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat bencede hafif kalmış.Tv almayı düşünüyorum ama bu fiyat artık full hd bile olmayan bi tv ye verilmez diye düşünüyorum.Umarım yakın zamanda daha iyi kampanyalar yaparsınızda yararlanırız bizde
  • %10 bonus kart indirim hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
  • bence de fiyat gayet iyi, bundan daha uygununu isteyen seg ya da regal bakabilir
  • Ederi 450 TL (bence tabi)
    Bu fiyata olsa alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yariletken

Merhaba,

Daha önce çok ilgi gören Panasonic 37ET5E kampanyamızdan sonra merakla beklenen yeni kampanyamız belli oldu.

Sizden gelen taleplerden bir tanesi de uygun fiyatlı, ama global bir markaya ait 32" LED TV idi.

Piyasa fiyatı 800 TL üzerinde olan Panasonic 32X5E LED TV'yi sadece 599 TL'ye bu gece 00.00'dan itibaren Mcj.com.tr'den satışa sunacağız. Internetten satılacak adet 20 ile sınırlıdır. Kalan 30 adetin satışı ise Pazar günü TV kanalımızdan yapılacak canlı yayını yakalayan müşterilerimize yapılacaktır.

TV kanalımızı Digiturk 62, D-Smart 88. kanallardan ve Turksat'tan izleyebilirsiniz.

Ürün geceyarısından itibaren web sitemizden satılmaya başlanacak. Linkini gün içinde paylaşacağız.

Üstelik Bonus kartınız varsa +3 taksit ve %10 indirim de sizi bekliyor.

Ürünün temel özellikleri:

IPS LED ekran, 80 cm diyagonal ekran boyutu, SD-USB media oynatıcı, film altyazı desteği, 3 HDMI, 1 USB port, ortamdaki ışığa adaptasyon özelliği, dijital ses çıkışı

Hocam Bonus kart indirimi tek çekim siparişlerde geçerli değil mi?

• Ne nankör insanlarsınız böyle. Adamların illa ki bir önceki modelden daha yüksek bir modeli mi satışa sunmaları gerekiyor?
    Daha önce 37" tv satmış olmaları 32" tv yi fırsat olmaktan çıkarıyor mu yani? Bu bir ihtiyaç meselesidir. Ben babamın evine 32" tv bakıyordum, çok fazla bir özelliğe ihtiyacım yoktu. Öyle usb den film falan izlemezler, teknolojiye bu kadar aşina değiller sonuçta. Uydu yayını izlemekten başka birşey yaptıkları yok. 700 TL civarı bütçe ayırmıştık. Aradığım özelliklerin fazlası bu TV'de var. Üstelik kargo bedava ve 539,1 TL'ye 32" Panasonic almış oldum. Bu fiyata firmaya ancak teşekkür edilir.

Beklentinize hitap eden ürün satışa sunmadılar diye insafsız yorumlar yapmayı bir kenara bırakın. Bu yaptığınıza en hafif tabirle ayıp denir.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 23 Şubat 2013; 19:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beorn26

Bu mesaj silindi.
    %10 bonus indirimi nereden geliyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.