Şimdi Ara

md athlon ii x4 740 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suanda 250 tl den aşagı ıslemcı yok, en ucuz md athlon ii x4 740 : 167 tl sıfır
    ekran kartı 7790

ne dersınız fıyat /performans dıyebılırmıyız ? bırde anakart olarak hangısını önerırsınız ?

http://www.vatanbilgisayar.com/a55bm-e-a55-soket-fm2--ddr3-2133mhzoc-sata-20-usb-20-vgadvi-anakart.html?srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/a55m-e33-fm2--amd-a55-ddr3-2133-oc-vgahdmi-anakart.html?srt=UP

• fx4100 gibi bir işlemci. çok ucuza anakartı bulunabiliyor. 7790 içinde gayet yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

fx4100 gibi bir işlemci. çok ucuza anakartı bulunabiliyor. 7790 içinde gayet yeterli olur.

Asus anakart aldım, vatandan lakın çok fena kazıklıyorlar bırdaha gıdıp vatandan çöp almam,
    2 gun once subeden aldıgım anakartı fm2 anakartla degıstırıyım dedım ınternette 8 tl fark vardı adam şubede 28 tl ıstedı, nedenı ıse ınternete özelmışşşşşşş eskıden böyle degıldı....
  • 740 alcaktım G3220'a yöneldim ama güzel işlemci quad core olması türkiyede bi üst modelleri 760k yada 750k olsaydı alıcaktım ama türkiyeye gelmemiş.
    Anarkatı FM2+ al ileriye dönük olsun belki Apu 7850k takarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaseyJones28 -- 6 Mayıs 2014; 22:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Story of Dark Passenger

quote:

fx4100 gibi bir işlemci. çok ucuza anakartı bulunabiliyor. 7790 içinde gayet yeterli olur.

Asus anakart aldım, vatandan lakın çok fena kazıklıyorlar bırdaha gıdıp vatandan çöp almam,
    2 gun once subeden aldıgım anakartı fm2 anakartla degıstırıyım dedım ınternette 8 tl fark vardı adam şubede 28 tl ıstedı, nedenı ıse ınternete özelmışşşşşşş eskıden böyle degıldı....

herkes bilir, şubelerden hafta sonu alışveriş yapılır. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Story of Dark Passenger

quote:

herkes bilir, şubelerden hafta sonu alışveriş yapılır. :)

olay haftasonu alısverısı degıl, zaten ılk anakart haftasonu %30 ındırım ıle alındı aralarında 7 tl fark vardı, sımdı %30 yerıne %20 ındırım yapıpta 28 tl fark neyın kafasıdır, ( ınternette aynı fıyat)

şimdı para ıadesı vermıyorlar, ınternetten alınamıyor, yanı dıyor kı seve seve ...

he ne oldu ?
    1 kasanın sadece anakartını vatandan aldım, dahada dılım yandı artık tum alacaklarımı ınternetten alacam töbe

• Story of Dark Passenger kullanıcısına yanıt
    dedim ya işlemini hafta sonu yapman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

karşılaştırma 1 [single performansı intelin daha iyi multi de aynılar]

karşılaştırma iki burda da pentium önde

yani ben 3220 tavsiye ederim

valla dedıklerınde haklısında alan arkadaş allah korusun yarın donma yaparsa oyunda benı anar saygısızca
    bu yuzden daha once anathon X3 kullanmıştı x4 aldım kı ses etmesın

zaten çift çekirdek destekli oyunlarda pentium açık ara önde
    online [lol,mt2,silkroad]oyun oynarım derse pentium'u düşünmeden al
  • quote:

zaten çift çekirdek destekli oyunlarda pentium açık ara önde
    online [lol,mt2,silkroad]oyun oynarım derse pentium'u düşünmeden al

adam knıght onlıne oynamak ıcın
    40'' tv
    7790
    x4 740
    4gb ram
    450w psu aldı

kasa olarakhttp://www.hizlial.com/tx-laser-450w-4x-sata-4-x-ide-ssd-ready-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-txchlaser450/10262012

bunu aldı, sormak ıstedıgım psu zorlanır mı ? ekran kartı 100w cekse ıslemcı 65w cekecek, 50 anakart desek,

psu zorlanmaz da alma dedim diy mi aldın
  • quote:

psu zorlanmaz da alma dedim diy mi aldın

adam yyangın, dıyorum kı 12 mayısı bekle n11 ceklerı yarı fıyatına gelıyor, yok dıyor hemen al, bak gold 500-100 ındırım yaptı kaçtı, lakın elden bışe gelmez,

o kasayı 50 kere sordum,benım masa ustu kasam xpretator full tower ıdı 400 tl ye almıştım, kasa ve psu dan anlıyorum fakat adam 100 lıraya hem kasa hem psu ıstıyor ne dıyım kı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.