Şimdi Ara

MEASERV BEN SOZUMU TUTTUM YA SIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen sor bakalım tayfın a nasıl kastıgımı benım :D:D BEles account la bıle herkezı gecerım bırak belesı paralıyı aldıgım zaman tutamaz kımse benı fullerım statsı :D
  • paralı servarlar tutunamaz bence
  • Sanane Fazla konusma gene Her zaman Ki gibi her serverda kastığım gibi Gene 1.Quess kasarsam tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

lem zengin dediğinadam 1 hafta bir tarafını yırtıyo haftalık eline 50ytl weriyolarsende paralı alırsın koklatırıs sanada1.lik konusunda $üpelerim var

olm ben meteliksizim Sen zengin adamsin
  • paralı oynayanlar 1 .olsa bile bence ortalıkda hava atamaz parasız oynayanların emeği olcak daha çok benim fikrim bu size kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Sen sor bakalım tayfın a nasıl kastıgımı benım :D:D BEles account la bıle herkezı gecerım bırak belesı paralıyı aldıgım zaman tutamaz kımse benı fullerım statsı :D

Bencede bu oyunun birincisi Sanane olur eger işi bide inat'a baglarsa makinasini öldürür yine 1.ci olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuMasterOne

paralı oynayanlar 1 .olsa bile bence ortalıkda hava atamaz parasız oynayanların emeği olcak daha çok benim fikrim bu size kalmış

ben sadece çalı$tığım için ve geceleri oynadığım için paralıyı seccem3 ay 10 ytl hiç bi$i aslında sigaraya verceğiniz sakıza net kafeye verceğiniz parayı orya verin paralı oynayın
  • bende bir bakayım merak ettim ama servar inmiyor siz indirdinizmi?
  • haftaya indircem ayba$ı,kota olayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 28 Temmuz 2006; 20:42:15 >
  • ee servar bugün açılıyormuş galiba sen haftaya geir kalırsın
  • eee serverde bişeyin mutlaka paralı olması lazım yok ben çok zenginim kotayı öderim dersen ozaman parasızyap.Serverinde geliri olması lazım.

bende geliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan25 -- 28 Temmuz 2006; 21:57:43 >
  • hani servar hala açılmadı bırak bugün acılcak yazıyo yok servar
  • Adam şu anda işde ok mi Geldiginde eminimki açicaktir
  • site ney??
  • acc nasıl alcam?????
  • sitesi www.measerv.com olacak Şu anda kapali
  • ok saol.
  • Server'de Geçen gün test yapıldı Mu Messenger 0layına baktık Çok Zevkli Farklı bişey. ( Şahsi Düşüncem )
  • bırak ya hala açmadılar oyunu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.