Şimdi Ara

MEASERV BEN SOZUMU TUTTUM YA SIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler en sonunda 2 gb ram.+100 mbps baglanti mea.v.17 version serveri actim.accountlar bedava.
    arti premium account 3 aylik 10 ytl olacak.normal charlara resetten 350point gelecek premiumlara ise 600 point+50resette bir istedigi bir item full alacak.server 99.62T,100L,101H,101E,100H clientleri destekliyor.fakat tum opsiyonlari calistirabilmeniz icin bizim kendi clientimizi kullanmaniz iyi olucaktir.server ozellikler:
    100 exp
    75 drop
    full options calisir durumda ( mu messenger,friend,personal store vs vs)
    darklord calsiir durumda.
    caos castle calisir durumda...
    sizce daha ne olsun?
    BEN SOZUMU TUTTUM YA SİZ?
    account almak ve aciklamali bilgi almak icin
    ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 9 Ağustos 2010; 18:27:35 >

• bu super bi haber murat abi hemen gelcem hayirli olsun serwerin inş uzu omurlu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGameee

bu super bi haber murat abi hemen gelcem hayirli olsun serwerin inş uzu omurlu olur

saol canim
  • du ekliyim seni
  • msn de konu$tum vz..güzel server olcak in$..kralına değil alayına gider destek bolben bu serverda oynucam....gelmek istiyeni beklerimbenim le beraber serverlarda kasanlar beni bilir maqara yapmak eğlenmek mu dan zevk almak istiyenler gelsin
  • mu-turkiyede olmasan gelirdim
  • Hayirli olsun Bende Varim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli olsun kanka Bende Geliyorum Çok süper olcak tam istedigimiz gibi Sendende bu beklenirdi Sen Söz Dedimmi Biter digimi
  • bence acıldımı gelin bi bakın derimlem ben kascam burda yetmezmigene sabahlıcas..$arkılar sölices..(teyfo bilir)
  • Yeah Aynen öle Eray Süper olcak kardeşim Benim Zatn sen OSIRIS le konuştugunda ben yanindaydim Benden slm söledik Çok süper olcak gerçektende çünkü çok büyük bir özenle Yapiyor herşeyin kusursuz olmasini istiyor uzun yillar gitsin dige bu server gerçektende çok süper olacak gelmeyenler büyük pişman olacak(Gelin Bizim Tayfa Hayde)
  • Pre. yada Parayla Point Alacak ARkadaşlar var mı aranızda ?
  • aslında paralı olması çok güzel olur..oratlık da 2 küfür örenmi$ 0-6 ya$ arası bebe kaynamaz
  • Zaten merak etme 0~14 yaş arasının sabredeceği bi server değil ufak bir açıkta ufak bir yanlış ta
  • ben ve teyfo var sati..gelen gelir

gelene git gidene gel denmez.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 27 Temmuz 2006; 23:58:46 >
  • gelene git gidene gel demedik zaten kendi kendine trip lere girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

ben ve teyfo var sati..gelen gelir

gelene git gidene gel denmez.....

Aynen öle Kasariz Yine Gecelerce
  • Servarın sitesi nerde bide o msn kapalı nasıl acc alacam servarı nerden download edecem???
  • Site Yapılıyor ZAten SErver acık değil merak etmeyin önce site acılacak herkes acc lerini download larını yapacak daha sonra server acılacak 3 kişi önden başlayip 30 kişi sonradan girerse haksızlık olur
  • hala çalı$ılıyor bu gece çalı$maları var osiris in(bana öle dedi)in$ hazır olcak ..bu arada hıphop trip atmıom..benim ortim var sati oyunda..diyorum ki isteyen oynar istemeyen canı sağ olsun
  • hayirli olsun super servere benziyo bu server
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.