Şimdi Ara

MEASERV BEN SOZUMU TUTTUM YA SIZ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMasterOne -- 29 Temmuz 2006; 11:52:01 >
  • serwer acik mi yaff ben giremiorumda cvp pls!!!!!!!!!!!!!!
  • helppls iyi oyunda party pls item pls derseniz ana hatırlatırım bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __MirOgLU__ -- 29 Temmuz 2006; 11:53:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MirOgLU__

yok ya böle imkansız oynanmaz hade exp'ye bişi demiyoz 100 ama spot yok 1 can tüpü adam gibi alamıyom tanesi 400 bin öbürküler vermiyo az potiler can yere en fazla 20 bin düştü +9 legenry set satılsa iyi olur ok

fun serveri degil bu.spotlar ayarlanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MirOgLU__

helppls iyi oyunda party pls item pls derseniz ana hatırlatırım bunları

Ben sana hiç bi zmn öle bişey demedimki
  • hicbise demiorm bu TELEKOMUIN ALLAH BELASINI VERSIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 29 Temmuz 2006; 13:15:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

hicbise demiorm bu TELEKOMUIN ALLAH BELASINI VERSIN!!!

Metin OL Bnlarda Geçer Türk telekom ne diyo hayla
  • açık server girmek isteyen girsin
  • abi hiç spot yok ya biraz spot yaparsan sevinirim devias2,devias3 bide blessbug yaprsan daha iyi olur.hee buarada unutmadan stada giremiyorum tam kapıdan geçiyorum lorenciayatıyor.Bide map işlemiyor "m"
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan25

abi hiç spot yok ya biraz spot yaparsan sevinirim devias2,devias3 bide blessbug yaprsan daha iyi olur.hee buarada unutmadan stada giremiyorum tam kapıdan geçiyorum lorenciayatıyor.Bide map işlemiyor "m"

bless bug yapamam bu bir ikincisi spot aslinda var ucuncusu m komutu calisior sende bise swar dorduncusu stadium a arena komutu ile gideilirsin.en son olarak ta accountlar free olanlar res ler 400 de setler cikior premium olan arkadaslar 300 de 700 point gelicek sekilde setler cikmior artı olarak premium olan arkadaslar yada olmak isteyen arkadaslar premium olduktan sonra frree accounta gecme imkanlar yok zaten ucret cok az 3 aylik 10 ytl toplamini dusunurseniz 15 ayda 50 ytl vermis olcaksiniz.bide soyle dusunun dedicated 250 ytl yıllık 3 bin ytl yapar.sizde katkida bulunmus olur;serverin surekliligini saglamis oluruz.

• 1 arena komutuyla gittigini bende biliyorum kapıdan geçerken lorenciaya atıyor 2.si m işlemiyor sana neden yalan atayım öbür arkadaşlarada sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan25 -- 29 Temmuz 2006; 18:20:08 >
  • bide canavarlara vuruyorum birden kayboluyor.
  • Murat abi şu msn i açsandaa acc alsak ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quess

Murat abi şu msn i açsandaa acc alsak ya..

pm at acayim
    ogushan45 arkadasımız hangı map ta bu hata olusuuor?yaratıkların kaybolma muabbetı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 29 Temmuz 2006; 19:55:28 >
  • Gönderdim ama hala acılmadı sanırım.
  • İŞTEYMİŞ GELİNCE AÇAR BENDE BEKLİYORUM
  • Yarım saat önce PM attı buraya
  • bana msg gelmemis bana pm atin
  • losttower devias dungeon lorencia.Öbür bölümlere gidemedigim için bilmiyorum.
  • murat abi hala mı gelmedi yaw 2 kere gönderdimmmm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.