Şimdi Ara

MEASERV BEN SOZUMU TUTTUM YA SIZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi serverde biraz etkinlik olcakmı mesela atyarısı pk event drop event falan filan olcakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan25

abi serverde biraz etkinlik olcakmı mesela atyarısı pk event drop event falan filan olcakmı?

ooo olmaz mi om okadarda zor olmucak server abartinz
  • bakin bakalm yeni sitemiz az bitti daha sadece yuzeyselimzami tikla
  • anasayfaya yazmışın seçiniz mu online ve warcraft ama warcraft seçince bişey olmuyor onu ayarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: spellsilver

anasayfaya yazmışın seçiniz mu online ve warcraft ama warcraft seçince bişey olmuyor onu ayarla

ayarlicaz
  • nerde görüldü TURK yapimi serverinin parasiz tutunduguda neye güvenerek neyin garantisini vererek utanmadan 10 milyon yaziliyor oraya ? Sallamadigin ne malum arkadasim? Dalga gecmeyin gidin globalda oynayin yazik etmeyin zamaninizi veya gelin alayiniz MU-NOOB da kasalim eger ziyan edecek boş zamaniniz bolsa. hayir yani ufakdan premium dalgasini biraz hafifden alir insan daha tanınmamis edmemis bir server kimsenin bilmedigi yeni acilmis bir server NEYINE GUVENEREK PARALI yapar yahu hemde göze carpan bi ara farkla. O servera para verip oynayaninda aklina sasarim sen ne safsin be arkadasim.
    Böyle bir halt yapılacaksa kendini kanıtlamis olmanız lazım baya bir süre acık oldugunu sunmanız lazim böle insanlarla dalga gecmeyin ben sözümü tuttum ya siz adida cok rüküs olmus belirtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 30 Temmuz 2006; 4:46:28 >

• Gingers Sen Kalk git kumda oyna yada sütünü iç yatma vaktin geldi hadi canım.Osirisi herkes tanır mumythologdan o açtımı servarı tam açar Gingers 15 yaş çocuk oldugu içi böle laflar atıyo düşük xp de kasamadı ya
  • Gingersin bence haklı olduğu yanları var.
    ilk önce server kendini kanıtlayıp sonra premium olayları filan sonra paralı olması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDyingBride -- 30 Temmuz 2006; 10:01:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

Gingersin bence haklı olduğu yanları var.
    ilk önce server kendini kanıtlayıp sonra premium olayları filan sonra paralı olması gerekir

gingers arkadasimiz gibi insanlar olduktan sonra turkeyede server olmaz bu bir.ikincisi gelin hemen premium alin diyen yok free server!sadece zor artı ben 3 aylik 10 ytl parayi biyerime sokmicam!dedicated 100 megabt baglanti parasi 250 ytl saglam bise olsun die bole yaptim.son olarak beni bilen bilir.dandik işlerle ugrasmicamida!.gerisi size kalmis beyler zorla gusellik olmaz.mu-noob ta amcasinin oglunun serveri sanirim.baksana gelin kasalim filan..zorla gusellik olmaz ben sozumu tuttum siz tutmuyorsaniz bise diemem..

• Yaw ayıb olacak ama bişe soracam

hesabı nerden alacam sitedeki çalışmıyo hatta sitenin serverle bi alakası yok sanırım.Download bölümündede buna ait şeyler bulamadım...
    onu geçtim wow oynayacam ama heralde açmamışsınız ne zaman açılır . Ayrıca versiyon ne olacak Çünkü eski versiyonlarda çok hileci var (Gerçi yenilerindede varda)

Çabucak Testten çıkmanızı bekliyorum
    Ben bu 2 oyunun hastasıyım Hangisini oynayacağımı şaşırdım birde CS 1.6 non stream kurun

• quote:

Orjinalden alıntı: chaevton

Yaw ayıb olacak ama bişe soracam

hesabı nerden alacam sitedeki çalışmıyo hatta sitenin serverle bi alakası yok sanırım.Download bölümündede buna ait şeyler bulamadım...
    onu geçtim wow oynayacam ama heralde açmamışsınız ne zaman açılır . Ayrıca versiyon ne olacak Çünkü eski versiyonlarda çok hileci var (Gerçi yenilerindede varda)

Ben bu 2 oyunun hastasıyım Hangisini oynayacağımı şaşırdım birde CS 1.6 non stream kurun

/>

mu online warcraaft III suan hazr dierlerini ben kendi makinamda test ediorm.sonradan sunucuya aticam.arti accountu benden alcan aksam 8 gibi nette ol. ekle muratefearslan@hotmail.com
    exp bu arada 200 e yukselttim!

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

/>

mu online warcraaft III suan hazr dierlerini ben kendi makinamda test ediorm.sonradan sunucuya aticam.arti accountu benden alcan aksam 8 gibi nette ol. ekle muratefearslan@hotmail.com

acc alimlari ne zaman aktif olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

/>

acc alimlari ne zaman aktif olur

md5 koruması war accountlarda oyle daha saglikli v e guvenli oluyor.bu yuzden siteden acmayi dusunmuorm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Muonline_

Gingers Sen Kalk git kumda oyna yada sütünü iç yatma vaktin geldi hadi canım.Osirisi herkes tanır mumythologdan o açtımı servarı tam açar Gingers 15 yaş çocuk oldugu içi böle laflar atıyo düşük xp de kasamadı ya

gel sana göstereyim 15 yaşi. pm olarak msn adresini verirsen daha ayrintili konusuruz.
    Ikincisi arkadas gerektigi icin istiyormus o parayi. E bundan oynayanlara ne kardesim? Bi ise bulasiyorsan bunun sorumlulugu sana ait yapamiyorsan hic girmiceksin. ßizi nie sklesin bu olay? ve bir diger olay seni tanimiyorum dogru ancak birkac kisinin dedigine göre kurdugun bütün serverlar kapanmis yani hic kimseye bir konuda kanıtlayamamissin kendini anca arkadas cevre veya yardakcin var ki bana böyle düsman kesiliyor. ne yani fikrimi söylemeyim mi ve haklıyımda.

• bu ne ya elf actim elf skill calis miyoo goblin ve stone golem cıkar ma di bi bakarsa niz ii olur
  • şükür ban kalkmış nese murat hangi ara yaptın la bunları hiç haberim yok nese akşama görüşelim kanka server herkese hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

nerde görüldü TURK yapimi serverinin parasiz tutunduguda neye güvenerek neyin garantisini vererek utanmadan 10 milyon yaziliyor oraya ? Sallamadigin ne malum arkadasim? Dalga gecmeyin gidin globalda oynayin yazik etmeyin zamaninizi veya gelin alayiniz MU-NOOB da kasalim eger ziyan edecek boş zamaniniz bolsa. hayir yani ufakdan premium dalgasini biraz hafifden alir insan daha tanınmamis edmemis bir server kimsenin bilmedigi yeni acilmis bir server NEYINE GUVENEREK PARALI yapar yahu hemde göze carpan bi ara farkla. O servera para verip oynayaninda aklina sasarim sen ne safsin be arkadasim.
    Böyle bir halt yapılacaksa kendini kanıtlamis olmanız lazım baya bir süre acık oldugunu sunmanız lazim böle insanlarla dalga gecmeyin ben sözümü tuttum ya siz adida cok rüküs olmus belirtim.

Bazı arkadaşlar kendilerine yada tanıdıklarına ait olan serverlara oyuncu cekmek için boyle yalakacı ve yapmacık konuşmalarda bulunuyorlar arkadaşım bizi herkes tanır zaten bizim servermızın açık kalıpta insanların o serverı tanımasına gerek yok bu konu iki aydır konuşuluyor tabii bu arada sen bknlka oynyodun heralde git sen oynamaya devam et bizim kendimizi tanıtmamıza ihtiyacımız yok zaten herkes bizi tanıyo capito senin gibi kendini bilmez idiotlarda kendilerine yer yapmak için bizi kullanmaya çalışıyor yemezler güzelim aklını başına topla yoksa yoplamayı oğretecek biri cıkar bidahada abilerinle saygılı konuş.işte bizim serverın farkı bu saygısızlar gelemeyecek onu kıskandıgından yapıyor.

• elf skilleri calis miyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlords

elf skilleri calis miyo

oky ayarlariz mesela neler?
  • yardim cilar cık mıyo diye biraktim elf i

gob lin ve stone golem cikmiyaca

adami degistirdim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.