Bildirim
MEB DENEMESİ CÖZDÜM 103 NET YORUMLAR MISINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aga komik değil be valla :( -
hocam ösym yayınlayalı 3 saat oldu forum yeni gördü anlamadım neden böyle yazdınız=? -
Yarim saat önce de forumda konu açmişsin geometriyle alakalı ? Hayirdir deneme bitmeden foruma mı girdin biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorular zamanımı çaldığı için sinirim bozuldu :) -
mezun hayırlı olsun -
Bu gidişle üniversitesiz avukatlığa hazırsın dostum. Haksız olan müvekkili savunan avukatın bile yalan söylerken bu kadar alçaldığını düşünmüyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabizade Nazım -- 2 Mayıs 2018; 22:47:23 > -
Senden daha kaliteli bi trollük beklerdim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlar daha çok troll oluyormuş indirelim bakalım biz kaç yapacağız ama şu son 1 haftadır gördüğüm troll ölüyken forum yoktu belki de ölü olduğu için forum öyleydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kısa ve net şekilde söylüyorum bu netleriniz
----->http://sketchtoy.com/68623015
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor Lazzers -- 3 Mayıs 2018; 0:3:38 > -
Helix ne ara fen öğrendin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X