Şimdi Ara

MEB Fatih Projesi SAMSUNG Galaxy 10.1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
45.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Her öğrenciye 600 liralık tablet almakla eğitimde çağ falan atlanmaz. Fatih projesi devletin parasını çatır çutur yeme projesinden başka birşey değildir.

Ben bu projeye yazılım desteği veren bir firmada çalışıyorum projenin bizzat içindeyim. Bir çok öğretmen ile müdür ile muattap oluyorum.

Burada bir sürü öğretmen var alınacaklar belki ama şunu kabul edelim ki Türkiye'nin yetiştirdiği üniversite mezunları arasında belli başlı fakülteleri baz alırsak(Tıp, Hukuk, Mühendislik, Mimarlık, İşletme, Ekonomi, Eğitim) bunların arasında en bilgisiz, en donanımsız olanları malesef öğretmenler.

Üniversite sınavından saçma sapan bir puan alıp neresinden tutsan dökülecek bir fakültenin 4 senelik eğitimi + dandirikten bir formasyon sürecinden geçip, neyi ölçtüğü belli olmayan bir sınav ile(KPSS) bir okula atanan; vizyondan, donanımdan yoksun bir adamdan sen bekliyorsun ki zaten? Senin okulunda böyle öğretmenler olduktan sonra sen bütün gelecek neslini böyle kalitesiz, donanımsız adamlara emanet ettikten sonra okulundaki her şey elektronik olsa ne olur?

Eğitimde çağ atlaman istiyorsan okuldaki donanımdan önce yeni neslini emanet ettiğin öğretmenlerinin kalitesini arttır.

Bir ogretmen olarak @neuro nun mesajında bazı haklılık paylarını kabul etmemiz gerektigini soylemek istiyorum. Kendini geliştirmeye kapalı, lafa gelince bilmiş bilmiş konuşanlar çok maalesef.
    Fakat diğer meslek gruplarıyla da muhattap olduğumuzda durumun pek de farklı olmadığını görüyoruz. "adam olmanın ilk şartı karşındakine saygılı olmaktır" derdi bir büyümüz.
    Saygılı insan kendini de geliştirir, kurallara da uyar, lafını tartıp konuşur.
    Yoksa doktor olmuşsun, öğretmen ya da yazılım mühendisi hiç farketmez.
    Bu tür genellemeleri doğru bulmuyorum.

Her ikinizde belli noktalarda anlaşmışsınız.
    neuro gerçeği ifade etmiş, bazı ifadeleri aşırıya kaçmış olsa bile. Koskoca bakanlıkta (MEB) bunu anlayamayan onlarca ve tonlarca adam var iken, dışarıdan birinin bunları görmeside ayrı bir iç acıtıcı durum.
    Hala bu öğretmenin yeterliliğinin yetiştiği fakültede sağlanması gerektiğini iddia edenlerin bulunduğu bakanlıkta neyin doğru olması0nı bekleyebilirsiniz ki.

Diyelim ki bugün sisteme RESET attık. Ve öğretmen adaylarını gerekli şartlarda yetiştirdik. Mezun oldu göreve başladı. Adam 1-0 yenik başladı. Çünkü teknoloji durmuyor, teknoloji durmadığı gibi eğitimde durmuyor ve çarklar birbirini döndürüyor.

Misal ben öğrenci iken PASCAL nam ile bilgisayar dersini, siyah zemin ekranda beyaz yazı ile ve sadece yazı resim falan yok iken alıştım. İlk bilgisayar tanışıklığım oradan gelir. Şimdi bunu nerede ve nasıl kullanabilirim! Böyle bir bilgisayarı bulamam bile!

ÇÖZÜM: Öğretmenlik gelişen ve devamlılık isteyen bir sistemin içinde tutulmalı ve hizmetiçi eğitimlerin özendirildiği, desteklendiği bir yapıya dönüştürülmelidir.
    En son okullar tatile girdikten sonra uzaktan eğitim diye bir şey türetmişler hizmetiçi eğitim diye. Rezaletin daniskası. Öğretmenleri 5 saat bir mekana tıkıyorlar adam uzaktan bağlantı ile cızırtılı bir sesle saatlerce hiç bir şey yapmadan konuşurken, öğretmende oturduğu yerde kurdeşen döküyor.
    Araçlarımız ne kadar teknolojik ve modern ise bakış açımızda ÖYLE OLMALI

quote:

Eğitimde çağ atlamaK istiyorsan okuldaki donanımdan önce yeni neslini emanet ettiğin öğretmenlerinin kalitesini arttır.

Bu tesbitine %100 katılıyorum.

• Beyler simdi dikkat. Icine nasil program vs vs atilacagini anlaticam. Bende de var bu tabletten ve bu islemle birlikte okuldaki 150 ogrenci ve ogretmenin tabletini yuklemeye acik hale getirmis bulunmaktayim. Ee tabi bu biraz uzun bi is oldu ama kendim ve arkadaslarimla gurur duyuyorum. Oncelikle takvimden ayarlar sekmesine girip hesap ekleye tikliyoruz. Karsimiza cikan bolumde takvimler kismina basarak local sekmesini kapatiyoruz. Hesap eklerken hesaba bi isim vs vs koyup, orda bulunan tum tick isaretlerini kaldirip hesap olustura basiyoruz. Hesabimiz olustu. Yine takvim ayarlar yolunu izleyerek actigimiz hesaba giriyoruz. Sonra hesaplar ve senkrn. diye bi buton beliricek. Buna basip ayarlara girmeyi basariyoruz. ayarlar bolumunden istediginiz ayarlari yapabilirsiniz wifi vs. Simdi ayarlar uygulama bolumune gelip gelisime asiyoruz ve usb hata ayiklama modunu aktiflestiriyoruz. Simdi isimize bilgisayardan devam ediyoruz. google a mobile go yazip aratiyoruz ve wondershare sitesinden indiriyoruz. bu bir pc suite ve hic bi zarari yoktur. tablette mebe hic bir sekilde zarar gelmemektedir. simdi tabletimizi aliyoruz ve usb kablosu ile bilgisayara bagliyoruz. mobile go programini aciyoruz. kendini senkronize etmesi gerek. ve bunun sonucunda tabletimizde mobile go uygulamasi beliricek. artik her istedigimizi yapabiliriz. simdi bilgisayarimiza opera,dolphin veya tercih ettiginiz bi tarayicinin apk dosyasini indiriyoruz. tabletten mobile go yu acip "bilgisayarimizla ayni wifi agina baglaniyoruz" bunu ayarlardan yapabilirdik. simdi tabletten mobile goyu acip scan with qr code yazisina tiklayip kameranin pcdeki qr codu gormesini sagliyoruz ve tabletimizin icerigine erisiyoruz. apps kismina basarak icine onceden indirdigimiz tarayiciyi atiyoruz. bundan sonrasini isteyen pcde isteyen tablette apk dosyalari indirip kurarak halledebilir. cihazi rootlayamayacagimiz icin google play store yukleyemiyoruz. bunun yerine blackmart alpha, one mobile market, snappz market gibi uygulamalarla istedigimiz icerige erisebiliyoruz. kamera uygulamasi olarak ics camera+ uygulamasini oneririm. bluetooth ile veri aktarmak icin bluetooth file transfer a ihtiyacimiz olacak. dosya yoneticisi icin es file explorer isinizi gorucektir diye umuyorum. herhangi baska sorunuz olacak olursa bana ulasabiliceginiz eposta ve facebook adresim su sekilde:
    facebook : facebook.com/cgnskmn
    eposta : cgnskmn@gmail.com
    cagansokmen@hotmail.com.
    umarim yarari dokunur. herkes tabletini ozgur kullanmali. ayrica temple run ve real football yuklemeyi de unutmayin :))) tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cgnskmnnn

Beyler simdi dikkat. Icine nasil program vs vs atilacagini anlaticam. Bende de var bu tabletten ve bu islemle birlikte okuldaki 150 ogrenci ve ogretmenin tabletini yuklemeye acik hale getirmis bulunmaktayim. Ee tabi bu biraz uzun bi is oldu ama kendim ve arkadaslarimla gurur duyuyorum. Oncelikle takvimden ayarlar sekmesine girip hesap ekleye tikliyoruz. Karsimiza cikan bolumde takvimler kismina basarak local sekmesini kapatiyoruz. Hesap eklerken hesaba bi isim vs vs koyup, orda bulunan tum tick isaretlerini kaldirip hesap olustura basiyoruz. Hesabimiz olustu. Yine takvim ayarlar yolunu izleyerek actigimiz hesaba giriyoruz. Sonra hesaplar ve senkrn. diye bi buton beliricek. Buna basip ayarlara girmeyi basariyoruz. ayarlar bolumunden istediginiz ayarlari yapabilirsiniz wifi vs. Simdi ayarlar uygulama bolumune gelip gelisime asiyoruz ve usb hata ayiklama modunu aktiflestiriyoruz. Simdi isimize bilgisayardan devam ediyoruz. google a mobile go yazip aratiyoruz ve wondershare sitesinden indiriyoruz. bu bir pc suite ve hic bi zarari yoktur. tablette mebe hic bir sekilde zarar gelmemektedir. simdi tabletimizi aliyoruz ve usb kablosu ile bilgisayara bagliyoruz. mobile go programini aciyoruz. kendini senkronize etmesi gerek. ve bunun sonucunda tabletimizde mobile go uygulamasi beliricek. artik her istedigimizi yapabiliriz. simdi bilgisayarimiza opera,dolphin veya tercih ettiginiz bi tarayicinin apk dosyasini indiriyoruz. tabletten mobile go yu acip "bilgisayarimizla ayni wifi agina baglaniyoruz" bunu ayarlardan yapabilirdik. simdi tabletten mobile goyu acip scan with qr code yazisina tiklayip kameranin pcdeki qr codu gormesini sagliyoruz ve tabletimizin icerigine erisiyoruz. apps kismina basarak icine onceden indirdigimiz tarayiciyi atiyoruz. bundan sonrasini isteyen pcde isteyen tablette apk dosyalari indirip kurarak halledebilir. cihazi rootlayamayacagimiz icin google play store yukleyemiyoruz. bunun yerine blackmart alpha, one mobile market, snappz market gibi uygulamalarla istedigimiz icerige erisebiliyoruz. kamera uygulamasi olarak ics camera+ uygulamasini oneririm. bluetooth ile veri aktarmak icin bluetooth file transfer a ihtiyacimiz olacak. dosya yoneticisi icin es file explorer isinizi gorucektir diye umuyorum. herhangi baska sorunuz olacak olursa bana ulasabiliceginiz eposta ve facebook adresim su sekilde:
    cagansokmen@hotmail.com.
    umarim yarari dokunur. herkes tabletini ozgur kullanmali. ayrica temple run ve real football yuklemeyi de unutmayin :))) tesekkur ederim

Cok iyi. :)

• ...kırılamayacak güvenlik uygulaması bu muydu? Sadece ayarları yarım yamalak saklamak? İhaleyi alan firmayı tebrik etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
  • quote:

Beyler simdi dikkat. Icine nasil program vs vs atilacagini anlaticam. Bende de var bu tabletten ve bu islemle birlikte okuldaki 150 ogrenci ve ogretmenin tabletini yuklemeye acik hale getirmis bulunmaktayim. Ee tabi bu biraz uzun bi is oldu ama kendim ve arkadaslarimla gurur duyuyorum. Oncelikle takvimden ayarlar sekmesine girip hesap ekleye tikliyoruz. Karsimiza cikan bolumde takvimler kismina basarak local sekmesini kapatiyoruz. Hesap eklerken hesaba bi isim vs vs koyup, orda bulunan tum tick isaretlerini kaldirip hesap olustura basiyoruz. Hesabimiz olustu. Yine takvim ayarlar yolunu izleyerek actigimiz hesaba giriyoruz. Sonra hesaplar ve senkrn. diye bi buton beliricek. Buna basip ayarlara girmeyi basariyoruz. ayarlar bolumunden istediginiz ayarlari yapabilirsiniz wifi vs. Simdi ayarlar uygulama bolumune gelip gelisime asiyoruz ve usb hata ayiklama modunu aktiflestiriyoruz. Simdi isimize bilgisayardan devam ediyoruz. google a mobile go yazip aratiyoruz ve wondershare sitesinden indiriyoruz. bu bir pc suite ve hic bi zarari yoktur. tablette mebe hic bir sekilde zarar gelmemektedir. simdi tabletimizi aliyoruz ve usb kablosu ile bilgisayara bagliyoruz. mobile go programini aciyoruz. kendini senkronize etmesi gerek. ve bunun sonucunda tabletimizde mobile go uygulamasi beliricek. artik her istedigimizi yapabiliriz. simdi bilgisayarimiza opera,dolphin veya tercih ettiginiz bi tarayicinin apk dosyasini indiriyoruz. tabletten mobile go yu acip "bilgisayarimizla ayni wifi agina baglaniyoruz" bunu ayarlardan yapabilirdik. simdi tabletten mobile goyu acip scan with qr code yazisina tiklayip kameranin pcdeki qr codu gormesini sagliyoruz ve tabletimizin icerigine erisiyoruz. apps kismina basarak icine onceden indirdigimiz tarayiciyi atiyoruz. bundan sonrasini isteyen pcde isteyen tablette apk dosyalari indirip kurarak halledebilir. cihazi rootlayamayacagimiz icin google play store yukleyemiyoruz. bunun yerine blackmart alpha, one mobile market, snappz market gibi uygulamalarla istedigimiz icerige erisebiliyoruz. kamera uygulamasi olarak ics camera+ uygulamasini oneririm. bluetooth ile veri aktarmak icin bluetooth file transfer a ihtiyacimiz olacak. dosya yoneticisi icin es file explorer isinizi gorucektir diye umuyorum. herhangi baska sorunuz olacak olursa bana ulasabiliceginiz eposta ve facebook adresim su sekilde:
    cagansokmen@hotmail.com.

Takvim ayarlar sekmesinde soylediginiz hesap ekle secenegi cikmamakta. Alternatif bir secenegimiz mevcut mudur?

• F klavye mi ?
  • Bu aleti kırmak benim de elimde fakat korkuyorum. Herhangi bir cezası var mı?
  • quote:

Her öğrenciye 600 liralık tablet almakla eğitimde çağ falan atlanmaz. Fatih projesi devletin parasını çatır çutur yeme projesinden başka birşey değildir.

Ben bu projeye yazılım desteği veren bir firmada çalışıyorum projenin bizzat içindeyim. Bir çok öğretmen ile müdür ile muattap oluyorum.

Burada bir sürü öğretmen var alınacaklar belki ama şunu kabul edelim ki Türkiye'nin yetiştirdiği üniversite mezunları arasında belli başlı fakülteleri baz alırsak(Tıp, Hukuk, Mühendislik, Mimarlık, İşletme, Ekonomi, Eğitim) bunların arasında en bilgisiz, en donanımsız olanları malesef öğretmenler.

Üniversite sınavından saçma sapan bir puan alıp neresinden tutsan dökülecek bir fakültenin 4 senelik eğitimi + dandirikten bir formasyon sürecinden geçip, neyi ölçtüğü belli olmayan bir sınav ile(KPSS) bir okula atanan; vizyondan, donanımdan yoksun bir adamdan sen bekliyorsun ki zaten? Senin okulunda böyle öğretmenler olduktan sonra sen bütün gelecek neslini böyle kalitesiz, donanımsız adamlara emanet ettikten sonra okulundaki her şey elektronik olsa ne olur?

Eğitimde çağ atlaman istiyorsan okuldaki donanımdan önce yeni neslini emanet ettiğin öğretmenlerinin kalitesini arttır.

Öğretmenlerin içinde belki en son kitabı üniversitede okumuş olan olabilir.Ama tüm öğretmenleri bu şekilde vizyonsuz vb. şekilde suçlama hakkını nereden alıyorsunuz.Öğretmeniniz küçükken sizin kafanıza fazla vurmuş herhalde.Çok ama çok ayıp.Tipik herşeyi öğretmenin üzerine atma taktiği.Vizyonsuzmuş öğretmenler.Senin her tarafın vizyon olsa ne olur.Yazılım uzmanı olsan,vizyonlu olsan ne olur.Adam olamamışsın.

• quote:

cagansokmen@hotmail.com.

Devlet bu tabletleri dağıtmakla iyimi,yaptı?Bence yapmadı.Ama bu fırsatı geri tepecek değilim.Bu sene dagıtacaklar.Bizede bunu kullanmak düşer.

b]Tabletin Usb çıkışının çalışmadığı söyleniyordu?

• Bizim okula da gelmiş bakalım ama tablet var mı bakalım. Sadece akıllı tahta geçiyor. Hayırlısı neyse o olsun

http://www.vmgaol.k12.tr/2012/08/24/fatih-projesi-okulumuzda-uygulandi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

...kırılamayacak güvenlik uygulaması bu muydu? Sadece ayarları yarım yamalak saklamak? İhaleyi alan firmayı tebrik etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Ağa açık kaynak işletim sisteminden ne beklersin ki
  • kardeşim evet usb portu çalışmıyo, ancak ayarlar sekmesine söylediğim gibi giriş yaparak, usb hata ayıklama modunu aktif ettiğiniz takdirde pc suite'ler tableti görüyo. ben wondershare mobile go kullanarak yaptım. şöyle ki root yapamadığım için, daha doğrusu yapılamadığı için GAPPS yani google app'lerini yükleyemiyorum. bunu recoveryden flashlamak gerek. ancak pc tableti görmediği için hiç bişey yapamıyorum. dolayısıyla market yüklenemiyor.

Mindflow çok teşekkür ederim :)
    runic çok haklısın kardeşim. ki bundan önce bi ara topladılar galeriyi falan kapattılar. kapatmadan önce galeriden de giriliyodu ayarlara..
    bek10 kardeşim dikkatli okudun mu? ordaki seçenekleri işaretleme işaretlememe gibisinden şeyler var. dikkatli okuyup tekrar dene, olmazsa facebook'tan beni ekle yardımcı olmaya çalışıyım

Seriously Sirius hayır f kalvye değil. samsung orijinal tuş takımı da açılıyo bunun sonucunda..
    tef-ox ben herhangi bi ceza almadım
    yılmaz058 gerekli açıklamayı yukarıda yaptım
    açık kaynak işletim sistemi ama koruma amacıyla yapılan yanlışlıklar o kadar fazla ki, apple'dan farkı kalmamış. tabi ki meb'in iş yapamayan mühendisleri açık bırakmış bize de bunu kullanmak düşer

• quote:

kardeşim evet usb portu çalışmıyo, ancak ayarlar sekmesine söylediğim gibi giriş yaparak, usb hata ayıklama modunu aktif ettiğiniz takdirde pc suite'ler tableti görüyo. ben wondershare mobile go kullanarak yaptım. şöyle ki root yapamadığım için, daha doğrusu yapılamadığı için GAPPS yani google app'lerini yükleyemiyorum. bunu recoveryden flashlamak gerek. ancak pc tableti görmediği için hiç bişey yapamıyorum. dolayısıyla market yüklenemiyor.

runic çok haklısın kardeşim. ki bundan önce bi ara topladılar galeriyi falan kapattılar. kapatmadan önce galeriden de giriliyodu ayarlara..
    bek10 kardeşim dikkatli okudun mu? ordaki seçenekleri işaretleme işaretlememe gibisinden şeyler var. dikkatli okuyup tekrar dene, olmazsa facebook'tan beni ekle yardımcı olmaya çalışıyım

Seriously Sirius hayır f kalvye değil. samsung orijinal tuş takımı da açılıyo bunun sonucunda..
    açık kaynak işletim sistemi ama koruma amacıyla yapılan yanlışlıklar o kadar fazla ki, apple'dan farkı kalmamış. tabi ki meb'in iş yapamayan mühendisleri açık bırakmış bize de bunu kullanmak düşer

Dostum sayende 2 gündür rahat rahat internete giriyorum,oyun oynuyorum... Ne kadar teşekkür etsem azdır.Bi de son olarak oyunlara girince alttaki geri,home tuşunun olduğu yer gidiyo. Çıkılmıyo bazı oyunlardan. Yardımcı olursan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tableti 5 ya da 6 defa yeniden başlatmayı dene olmazsa oyunu sil son versiyonunu yükle yine olmazsa bi önceki versiyon işini görür
  • xda developers'tan usb portunu aktif etmeye çalışıyorum. başarabilirsem, usb modu açılmış olucak ve odin üzerinden istediğim gibi root vs. yapabilicem. yaptığım zaman haberdar ederim. böylelikle market de aktif olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

quote:

kardeşim evet usb portu çalışmıyo, ancak ayarlar sekmesine söylediğim gibi giriş yaparak, usb hata ayıklama modunu aktif ettiğiniz takdirde pc suite'ler tableti görüyo. ben wondershare mobile go kullanarak yaptım. şöyle ki root yapamadığım için, daha doğrusu yapılamadığı için GAPPS yani google app'lerini yükleyemiyorum. bunu recoveryden flashlamak gerek. ancak pc tableti görmediği için hiç bişey yapamıyorum. dolayısıyla market yüklenemiyor.

Dostum sayende 2 gündür rahat rahat internete giriyorum,oyun oynuyorum... Ne kadar teşekkür etsem azdır.Bi de son olarak oyunlara girince alttaki geri,home tuşunun olduğu yer gidiyo. Çıkılmıyo bazı oyunlardan. Yardımcı olursan sevinirim

forumda yeniyim ama baya ses getirdi sanırım yaptıklarım

arkadaşlarınıza da önerirseniz sevinirim

ufak bi teşekkürünüz bile beni mutlu eder.

çünkü bunları yapabilmem tamı tamına 4 günümü aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: runic

...kırılamayacak güvenlik uygulaması bu muydu? Sadece ayarları yarım yamalak saklamak? İhaleyi alan firmayı tebrik etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Ağa açık kaynak işletim sisteminden ne beklersin ki

ihaleyi alan firma mühendisleri sadece meb mühendis (çakma mühendis) lerine yardımcı oldu. ve onlar da bunu gözetememişler demek ki. fazla da bişey beklememek gerek nolursa olsun başka bi çözüm yolum daha var onu kapatamıycaklarına göre hiç bi sorunum yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

quote:

forumda yeniyim ama baya ses getirdi sanırım yaptıklarım

arkadaşlarınıza da önerirseniz sevinirim

ufak bi teşekkürünüz bile beni mutlu eder.

çünkü bunları yapabilmem tamı tamına 4 günümü aldı

Bi önceki mesajımda da yazmıştım farketmedin sanırım.Oyunlarda çıkma sorunu nasıl halledilecek yardımcı olursan sevinirim.

• bu da ikinci yöntem beyler çok dikkatli olmazsanız brick olur tabletiniz ve bunun garantisini meb karşılamıyor!!! lütfen dikkat. Bu sadece uygulama yüklemek için geliştirdiğim bir yöntem. bu biraz daha karın ağrısı ama yakın tarihte mebden gelip takvim ayarlarını kapatırlarsa buna mecbur kalıcaz.

1)https://www.dropbox.com/s/dwrszze0dzcudk2/CSC_P7510OXAKFC.tar.md5 bu sitedeki dosyayı indiriyoruz.
    2)sonrasında samsung kies'i indirip, siliyoruz ki driver seçenekleri yüklensin
    3)Odin3v1.85 i indirip csc kısmına indirdiğimiz dosyayı seçiyoruz
    4) tableti kapatıyoruz ve ses kısma+power tuşuna basarak download moduna alıp bilgisayarımıza bağlıyoruz
    5)Start'a basıyoruz ve az sonra PASS! yazısı çıkınca tableti bilgisayardan çıkarıyoruz. tablet reboot yapıp yeniden açılıcak
    6)Açılınca meb'in yüklü orijinal romundan bi wifi bulup bağlanıyoruz. (Dikkat şifreli wifi olmalı!)
    7)eba marketten bi uygulama indiriyoruz ve bize sorduğu sorudan settings'e giriyoruz.
    8) usb debugging yani usb hata ayıklama modunu aktifleştirip pcye bağlıyoruz.
    9)http://developer.android.com/sdk/index.html sitesinden android sdk indiriyoruz(java yüklemesi gerekli)
    10) sdk manager'ı açıp her şeyi işaretliyoruz. ve install packages ' a basıyoruz. işlem oldukça uzun sürer. endişelenmeye gerek yok
    11) c:/kullanıcılar/(pc adı)/appdata/local/android/android-sdk/ içindeki platform-tools dosyasını alıp d: ye kopyalıyoruz ki bu kadar şey yazmayalım
    12) kopyaladığımız dosyanın adını Android yapıyoruz
    13) başlat çalıştır kullanarak cmd yazıp enterliyoruz ve command prompt açılıyor.
    14) şimdi d: yazıyoruz, sonrasında cd android yazıyoruz cls yazıp enterliyoruz.
    15) yüklemek istediğimiz uygulamanın apk dosyasını d:/android dizinine atıyoruz
    16) yeniden command prompt'a gelip adb install -uygulama adı- yazıp enterliyoruz. bazen iki sefer denettirebiliyor.

bunların sonucunda tabletiniz brick olmadıysa ve uygulamaları kullanabiliyorsanız ne mutlu size
    bu da karın ağrılı bi uğraş sonucu ortaya çıktı. lütfen emeğe saygı arkadaşlar.
    size tavsiyem ilk yöntemi kullanın

• quote:

tableti 5 ya da 6 defa yeniden başlatmayı dene olmazsa oyunu sil son versiyonunu yükle yine olmazsa bi önceki versiyon işini görür

bak dostum söyledim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.