< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 27 Kasım 2020; 19:55:6 > |
MEB Kitaplarını Çıkartanlar (yazıcıyla)
-
-
Hocam ben daha pdfleri bulamadım nerden buldunuz pdf şeklinde online kitap olarak değil -
Ben de bulmadım dahaca da bulurum diye düşünmüştüm. Çıkmamış mı?quote:
Orijinalden alıntı: cyclincer
Hocam ben daha pdfleri bulamadım nerden buldunuz pdf şeklinde online kitap olarak değil -
Eba da var güncel pdf ler -
2019'da girdiğimde 1 soru tarzı direk ünite sonu sorularındaki ile aynıydı. Başka bir yayında görmemiştim diye hatırlıyorum mesela. Ayrıca güzel kitap, yine de bakmakta fayda vardır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1
Bu mesaj silindi. -
arkadaşlar meb kitaplarını bulabilecegim güncel site var mı mezunum da
-
meb kitapları pdf link var mı
-
Up. Elinde olanlar bu konuda paylaşırsa güzel olur.quote:
Orijinalden alıntı: pichbombermeb kitapları pdf link var mı
-
google'a "12 sınıf matematik ders kitabı meb" şeklinde yazın istediğiniz kitapları, mebders.com olan linkten indirin.
-
Eyvallah hocam, sağolasınquote:
Orijinalden alıntı: laplasyengoogle'a "12 sınıf matematik ders kitabı meb" şeklinde yazın istediğiniz kitapları, mebders.com olan linkten indirin.
-
Sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçen sene ebadan çıkarmıştım
Biyoloji için renkli tavsiye ederim -
11 ve 12. sınıf FKB pdf linklerini konuya ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 27 Kasım 2020; 19:56:2 > -
Renkli pahalıya gelcek gibi ama bakalımquote:
Orijinalden alıntı: Carlsén
Ben geçen sene ebadan çıkarmıştım
Biyoloji için renkli tavsiye ederim -
Neden pc den açıp çalışmıyorsunuz ? O kadar kitabın pdf si çok fazla yer tutar kitaplıkta, ben rahatsız olurum açıkçası . :)
Ama belki pc den çalışırken odaklanamıyorsunuzdur , ona bir şey diyemem. -
Belki okuma yerlerini pdf'ten, soruları çıktıdan çalışabilirim. Haklısın. Hem siyah beyaz hoş olmaz hem de renkli çıkartsam fazlaya gelir.quote:
Orijinalden alıntı: ayetulkubra
Neden pc den açıp çalışmıyorsunuz ? O kadar kitabın pdf si çok fazla yer tutar kitaplıkta, ben rahatsız olurum açıkçası . :)
Ama belki pc den çalışırken odaklanamıyorsunuzdur , ona bir şey diyemem. -
Hocam ben de çıkartmayı düşünğyordum ancak tüm kitapları çıkartmadım. Pdflerden ufak ufak screenshot alıp kaydediyorum biyoloji için. Bunlara da günlük göz gezdiriyorum. Şu an canlıların temel bileşenlerinde bunu uyguluyorum ve gerçekten verim alıyorum. Biyolojinin diğer konularında da screenshotları alıp böylece biyolojiyi sindirmek planım.
Meb ders kitabından oturup konu çalışmak fizikte ve kimyada bence pek verimli olmaz. Belki modern fizik ve tyt kimya hariç. Onun yerine iyi anladığınız hocalardan konuyu dinleyip ufak ufak notlar almanızı tavsiye ederim.
-
👍🏻👍🏻quote:
Orijinalden alıntı: KeçiboynuzluHocam ben de çıkartmayı düşünğyordum ancak tüm kitapları çıkartmadım. Pdflerden ufak ufak screenshot alıp kaydediyorum biyoloji için. Bunlara da günlük göz gezdiriyorum. Şu an canlıların temel bileşenlerinde bunu uyguluyorum ve gerçekten verim alıyorum. Biyolojinin diğer konularında da screenshotları alıp böylece biyolojiyi sindirmek planım.
Meb ders kitabından oturup konu çalışmak fizikte ve kimyada bence pek verimli olmaz. Belki modern fizik ve tyt kimya hariç. Onun yerine iyi anladığınız hocalardan konuyu dinleyip ufak ufak notlar almanızı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X