eskiden organik kimya, mekanik ve Elektrik manyetizma varmış şu an yok bence önümüzdeki senelerde tekrardan piyasaya sokacak fakat neden başta piyasadan çekildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 3 Mart 2023; 10:14:56 > |
APOTEMİ Neden piyasadan bazı Kitaplarını Çekti
-
-
log dizi hiç çıkmadı diğerleri de aşırı işlemseldi ondan olabilir
-
doğru hocam sonradan baktım değiştirdim mesajı
-
Modern Kimya fasikülünde Organik var hocam yine değişiklik lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gozumde canlandi mazi optik kitabini 1 gunde bitirmeye calismistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafamı skim
-
Bu sene sınav o kadar kolay olacak ki bu kitaplara gerek kalmayacak diye
idris ustam için bir şarkı istiyorum idris usta yütuba geri dön gitme ! hooşgeldinizz hooşbullduk ya idris usta nerdesin kahve aldım geliyorum geliyorum auw sana demedim manyak karı bazı yorumlara bakıyorsun mesela benim motivisyon yorumlarıma "idris usta hayata beni geri döndür,senin sayende yaşama tutundum" yani bu kelimeler var ya bu kelimelerle başka videoların altındaki yorumların kelimelerinin arasında dağlar kadar fark var yani arkadaşlar anladınız mı yani benim size öğretmek istediğim anlatmak istediğim başımızdan her zaman fırtına geçicek BANA YARDIM EDİN TAKIM KURALIM İDRİS USTAYI BÜYÜTELİM BU SİZİN KANALINIZ PİÜ ONU DİYORUM SİZE KAÇ SEFER SÖYLİCEM SİZE KAÇ SEFER ANLATICAM SİZE KENDİM İÇİN Mİ YAPIYORUM BUNLARI SİZLER İÇİN YAPIYORUM ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ YAPTILAR BİZİ GÖTÜNDE DON KALMADI UYANIN OĞLUM GİDİYOORUZ ÜLKE ELDEN GİDİYOR BİZ GİDİYORUZ sen benim videolarımı ne zannediyorsun beni aptal mı zannediyorsun sen İDRİS ustayı sen hafife mi alıyorsun İDRİS usta senin tanıdığın çoğu ünlüyü cebine koyar simit yaparım deli misin nesin sen abicim gerçek ustaya bakıyorsun benimle çoğu müteahit iş adamı zengin milyoner insanlar yarışamaz oğlum benimle kimse baş edemez sen ne zannediyorsun benimle mütehait dedem baş edemedi DOSTLAR SENİ SÖYLÜYOR SAHİ MUTSUZ MUSUN(şarkıdır) AUUW bugün sarhoş olmak istiyorum bügün ağlamak istiyorum bugün mutlu oolmak istiyorum bugün dans etmek istiyorum KİMLER GELDİ HAYATIMDAN KİMLER GEÇTİ HİÇBİRİSİ HASRETİNİ GİDERMEDİ EN GÜZELİ SENİN KADAR SEVİLMEDİ KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ(şarkıdır)
-
oh be oh yemin ediyorum rahatlattın beni twix auwwww
-
İmza
tek sebep var o da
y ı ğ ı l m a
kimse çözmez ki ne gerek var
-
Yığılma olacağına dair onlarca ipucu varken bazıları hala kabullenmemekte ısrar ediyor.
Optikten fasikul çözecek adam hayatsizdir. İnsan haklarına aykırı bir fasikul olduğu için AİHM tarafından basımı durdurulmuştur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrik ve Manyetizma ve Mekanik fasiküllerini mevcut müfredata göre yenileyip tekrar bassalar baya rağbet görür esasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 3 Mart 2023; 18:41:23 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu sene sınav o kadar kolay olacak ki bu kitaplara gerek kalmayacak diye
|
Optikten fasikul çözecek adam hayatsizdir. İnsan haklarına aykırı bir fasikul olduğu için AİHM tarafından basımı durdurulmuştur
|
log dizi hiç çıkmadı diğerleri de aşırı işlemseldi ondan olabilir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X