Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
10
Favori
187.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adı ve Soyadı MELİHCAN MEHMETOĞLU
    Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA

sakaryadan geliyorum tertiplerim :) orda görüşmek üzere
  • Aday Nu. ---
    Adı ve Soyadı ---
    Baba Adı ---
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı ÇOK KANALLI MUHABERE SİSTEMLERİ TK.K.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MAMAK ANKARA
  • MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA
  • Bursa'dan geliyorum beyler. irtibat kurmaya çalışalım.
  • nasıl gidilir buraya bilen varsa söyleyebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmeh86

Aday Nu. 80145
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MAMAK ANKARA

Trabzondan geliyorum, Orda sahip çık bana teğmenim :)))
  • İçimden bi ses çok güzel günler bizi bekliyor diyor. Şort mayo almayı unutmayın yanınıza. Hamam usulü duşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepserkan

quote:

Aday Nu. 80145
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MAMAK ANKARA

Trabzondan geliyorum, Orda sahip çık bana teğmenim :)))

acemiliğimiz bitince çıkarım tertip ayıp ettin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfind

Aday Nu. ---
    Adı ve Soyadı ---
    Baba Adı ---
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MAMAK ANKARA

tertip!!!! sen de yedek subaysın ha? çok az var ya. hakkımızda hayırlısı olsun :))
  • kısa dönem er. piyade. mebs ankara.

kuzeykara@gmail.com
  • bu tugay nerde arkadaşlar asker verebilecek varmı? birde AŞTİ de inzibatlara mı teslim olacaksınız tek mi gideceksiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orfind

Aday Nu. ---
    Adı ve Soyadı ---
    Baba Adı ---
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Yedek Subay
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MAMAK ANKARA

tertip!!!! sen de yedek subaysın ha? çok az var ya. hakkımızda hayırlısı olsun :))

evet tertip, bana da yedek subaylık çıktı. sayımız gerçekten çok az :) hayırlısı :)
  • 333. dönem sayfasında bi arkadaş yol tarifi yapmış. belki işimize yarayabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: devilsunti2

mamak var olur mu :)

nasıl gidildiğini biliyormusun?

quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

çankırı yolcusu varsa yardımcı olabilirim. hayırlı teskereler...

otobüs ile geleceksen aşti de ineceksin. metro ile dikimevi (son istasyon) da ineceksin. oradan bi dolmuşa bin. söyle mamak mebs de ineceğim de yol üstünde indirirler. bi 5 dk lık yürüme mesafesinde..

ya da ulusta Bentderesi dolmuş durakları var. orada altmışevler dolmuşlarına binersen tam önünde indirir.

hava yolu ile geleceksen... havaş ın otobüsleri var. aştiye kadar getiriyor. ya da ego nun halk otobüsleri var. kızılaya kadar getiriyor. kızılayda inersin. 220-221 numara Mamak otobüsleri var. Mavi renkli paralıdır bilet almadan binersin. Mamak Mebs de ineceğim dersin yardımcı olurlar. Ya da mamak pazar yeri duragında inersin. 2 si de aynı şey.
    dikimevinde metrodan indiğinde taksi ile de gidebilirsin. en fazla 6-8 tl yazar o mesafeye. cok yakın arası taksi seni 5 dk da götürür...

• Adı ve Soyadı CİHAN
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA

ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN, BENDE MAMAK'A GİDİYORUM PİYADE OLARAK, PAZARTESİ SABAHTAN KARAYOLU İLE İSTANBULDAN GELİCEM, ÖĞLEN 2'Yİ GEÇMEDEN BİRLİĞE KATILICAM, ORDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ARTIK...
  • quote:

İçimden bi ses çok güzel günler bizi bekliyor diyor. Şort mayo almayı unutmayın yanınıza. Hamam usulü duşlar..

İnşallah dediğin gibi olur. Ben de kısa dönem piyadeyim. Bu akşam İstanbul'dan trenle yola çıkıyorum.
    Bu kısa dönem piyadeler de dağıtım oluyor mu, yoksa olduğu yerde mi kalıyorlar.
  • Ben de 331. dönemde Mamak'ta yedek subay olarak askerlik kariyerime başladım. İnşallah teğmen olup emekli olucam kasımda :)

Mamak a yedek subay olarak gidecek olan arkadaşlar bol bol para alın yanınıza. İlk günler gidince neye lazım olucağını anlıycaksınız. Bi 300 TL olsun. İlk günleriniz çok yoğun geçicek gece yarılarına kadar form doldurucaksınız. Ortam iyi erlerden ayrı bir taburda 6 kişilk odalarda yaklaşık 50 kişi beraber kalıcaksınız. Ayrı gazinonuz ayrı duşlarınız var.

İlk 2-3 hafta baya zorlanırsınız yorulursunuz ama sonra alışırsınız. 4 hafta sonunda yemin töreniniz olucak. Sonra dersleriniz başlıycak. O zaman biraz daha rahat edersiniz.

Spor çok önemli şınav, mekik, barfiks, koşu her bi şey yapıcaksınız.

İçerde para öekmek için akbank atm si var. Bi de postane var.

Daha özel bigiler için pm atarsanız bu akşam cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Ben de 331. dönemde Mamak'ta yedek subay olarak askerlik kariyerime başladım. İnşallah teğmen olup emekli olucam kasımda :)

Mamak a yedek subay olarak gidecek olan arkadaşlar bol bol para alın yanınıza. İlk günler gidince neye lazım olucağını anlıycaksınız. Bi 300 TL olsun. İlk günleriniz çok yoğun geçicek gece yarılarına kadar form doldurucaksınız. Ortam iyi erlerden ayrı bir taburda 6 kişilk odalarda yaklaşık 50 kişi beraber kalıcaksınız. Ayrı gazinonuz ayrı duşlarınız var.

İlk 2-3 hafta baya zorlanırsınız yorulursunuz ama sonra alışırsınız. 4 hafta sonunda yemin töreniniz olucak. Sonra dersleriniz başlıycak. O zaman biraz daha rahat edersiniz.

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için :)

• quote:

quote:

Ben de 331. dönemde Mamak'ta yedek subay olarak askerlik kariyerime başladım. İnşallah teğmen olup emekli olucam kasımda :)

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için :)

Bişey diil. Duyduğuma göre bölük komutanınız değişmiş. Yeni gelen iyi diyolar. İnşallah size çok çektirmez. Bi de iki tane asteğmen olucak takım komutanı olarak. Biri bizim dönemden kaldı. Sizin dönemdende kalıcak bi kişi.

Bi de yedek subay olarak gidecekler yanlarına iç çamaşırı ve çorap dışında öyle ekstra şeyler almasın. Orda çoğu şeyi bulabilirler. Lazım olan şeylerde veriliyo zaten. Daha doğrusu zorla satılacak size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberclops -- 11 Nisan 2010; 18:16:52 >

• Burada 331. K.D olarak askerligimi yapiyorum..Buraya gelecek olan arkadaslara simdiden gecmis olsun
  • quote:

Weezer : Burada 331. K.D olarak askerligimi yapiyorum..Buraya gelecek olan arkadaslara simdiden gecmis olsun

neden ki? :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.