Şimdi Ara

MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
91.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KHO Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
    ÇANKAYA ANKARA
  • acemiliği orda yapmış biri olarak
    mebs tatil köyüdür haberiniz olsun çok rahat olcaksınız
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 5'inci Zh. Tug. Top. Tb. 3'üncü 155/39 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    GAZİANTEP
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA) NA KATILINIZ.
  • MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Kr. Hvcl. K.lığı 1'inci Kr. Hvcl. A. Meydan Hrk. Tb. K.lığı
    GÜVERCİNLİK ANKARA

mebs iyi diyorlar.hayırlısı olsun
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 5'inci Zh. Tug. 1'inci Hd. A. 2'nci Hd. Tb. 3'üncü Hd. Bl. K.lığı
    HAVUZLUBAHÇE KİLİS
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 6'ncı Mknz. P. Tüm. MEBS Bl. K.lığı
    ADANA
    DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA) NA KATILINIZ.

hadi hayırlısı
  • bursadan MEBS Okl. ve EM K.lığı (MAMAK/ANKARA)
  • arkadaşlar buranın açık adresini bilen var mı? maps.google da bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoo

arkadaşlar buranın açık adresini bilen var mı? maps.google da bulamadım

http://goo.gl/maps/18LyZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 14 Ağustos 2012; 1:04:48 >
  • satral numarası bilen var mı
    bi de görüşme saatleri kaçla-kaç arası

telefonda cızırtı çoktu tam konuşamadık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler uzun dönem olarak acemiliği mamak mebs'de yapacağım, sizce usta birliği nereye çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

satral numarası bilen var mı
    bi de görüşme saatleri kaçla-kaç arası

telefonda cızırtı çoktu tam konuşamadık

up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEBS OK VE EĞT K.LIGI /ANKARA MAMAK
    25.08.2012 ACEMİLİK BAŞLAR :))
    YERTİPLERİM ULAŞIN BANA İSTERSENİZ :) 05373864052
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos4ever

quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: sd1987

Hayırlısıyla gittim acemiliğimi yaptım geldim. 1. tabur 3. bölükteydim. Bütün şartlar çok iyiydi. Zaten bizim bölüğün adı çıkmış "sosyete bölüğü"ydü :)

O bölük cok iyiydi. Bölük komuatını Murat adında biriydi. Hz. Murat diyorlardi adama. Hala orda mı bilmiyorum.

343 kd zamanında bölük komutanı Harun Danacı'ydı...

Hala öyle.
  • Bana Verilen Zarfta şunlar yazıo

MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/ANKARA/MAMAK

KUVVETİ :K.K.K.LIGI MUV.ÖZELLİĞİ :

SEVK TARİHİ : 19.11.2012
    YOL SÜRESİ : 1 GÜN
    KATILACAGI TARİH : 21.11.2012

Bende usta birliği felan yazmıor biraz bilen varsa bilgi verebilirmi eski yorumları okudum ama seneler once şimdi birşeyler değişmiştir sanırım.

Bide burdan dagıtım olunca nasıl şehirlere düşerim. doguyamı batıyamı biraz yorum yaparmısınız şimdiden herkze hayırlı tezkeler..
  • Beyler buraya araç ile ulaşım için basit bir güzergah verebilir misiniz acaba?
  • 2009 kış aylarında ordaydım
    yazılanları okuyorum da galiba biraz rahatlamış oralar
    o zaman yemekler kötüydü
    yarım saat yemek kuyrugu beklerdiniz
    kantini açık bulmak zordu açıksa yarım saat sıra beklerdiniz ve çeşit yoktu
    hasta olursanız işiniz zordu.doktor iyi bakmaz ilacı almak için sıra beklenirdi
    biraz zorlanmıştık açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracone En Valec

Acemilik ve ustabirliği mebs'de 341.kd olarak yapmış birisi olarak akıldaki soru işaretlerini biraz gidereyim.
    Sınıfınız muhabere ise kesinlikle mebs'de kalırsınız. Piyade ve benzeri olanlar için ise mebs'de kalma durumu olabiliyor. İlla yazan usta birliğe gitmeyebiliyorsunuz. Fakat o anki arz-talebe göre değişiyor. Dediğim gibi muhabere olanlar kesin kalıyor.
    Acemiliği 5. 6. bölükte olanlar (özellikle 6.bölük) yani karma bölüğe düşenler yaşadılar. Öğlene doğru gider iki uygun adım yürür gelirsiniz. Spor yok. Amacınız sadece yemin günü için hazırlanmak. Yani doğru dürüst hizada yürümesini öğrenmek. Acemilik bu kadar :D
    Ustabirlik için ise söyleyeceklerim:
    Öğrenci ve Kurslar taburuna düşen bilsin ki mebs'in en rahat yerine düştüler. Başçavuşunuz İsmail bçvş harika bir insandır. Sırtınızda 7/24 taş da taşısanız koymaz adama.
    Okul hizmet takımı da fena değildir. ya kütüphaneci olursunuz (şanslıysanız) ya da çevredeki binalardan birisinde temizlik için görevlendirilirsiniz. Yinede çok zor değildir.
    Gösteri tatbikat bölüğü biraz zordur. Haftanın belirli günleri hemen hemen neredeyse spor vardır. Tüm içtimalara katılmak durumundasınız. Hatta çoğunlukla silahlı bir şekilde. Orda birazcık öttürülürsünüz = )
    1. ve 2. taburda herhangi bir eğitim bölüğüne katılmışsanız işiniz biraz daha zordur. Askerlerin nizam, hiza ve eğitimi ile siz ilgilenirsiniz. Meşhur keçikıran tepesinde nöbetler ellerinizden öper.
    Sosyal tesislere düşmüşseniz eğer bildiğiniz ordu evinde hizmetli askerler gibi klasik kıyafet giyersiniz. Bir nevi komilik yaparsınız. Kısa dönemler genelde takımın başında olurlar. Çok fazla angarya işlere vermezler.
    Gelelim meşhur Lojistiğe = ) Burada en zorlu takım arkadaşları ve komutanları sizleri bekliyor. Buraya düşmüşseniz şayet elinizden geldiğince sabır taşınıza mukayet olun. Çatlatmamaya özen gösterin.

cok once yazılmıs farkındayım ama yazılanlar kafama takıldı benım acemılık mebs mamak usta bılıgı üsküdar kulelı askerı lıse istanbul gorunuyo benım ıstanbula gelmeyıp ankarada kalma ıhtımalım de varmı? bılgısı olan varsa cvplarsa cok sevınırım

• Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Atıcılık ve Uzm. Nişc. Eğt. Brl. K.lığı
    MAMAK ANKARA
    benim tam olarak durum bu izmirden geliceğim...mesleğim inşaat mühendisi...daha önce burada görev yapan ve buraya gelecek arkadaşlarım varsa her türlü yardımları için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.