Şimdi Ara

Mecburi araç değişimi. Alındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dabaya

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

http://www.sahibinden.com/2000_mercedes_e200_komp_avatgarde_e2-97WQQaXQQ18659492WQQpXQQdisplayitem

Kasa budur..186 beygirlik kompressör keyfi..

aracın eksiği yok fazlası var bence alanası bir araç ayrıca iyi bir pazarlıkla istediğiniz fiyata alınabilir

Yahu hangi pazarlıktan bahsediyorsun Serkan. Nerede gördün sen 8.000 lira düşüldüğünü. Pazarlık dediğin şey bir şahin parası olmuyor malesef.

kızma yaww ben nedense senin fiyatını bi an 40 bin olduğunu sanmıştım yanılmışım kusura bakma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

eğer lpg takıntınız yoksa en mantıklı tercih 2004 1.8 t

Lpg takıntınız yoksa demişsiniz. Eğer bunu lpg takılmaz anlamında söylediyseniz lpg takılabiliyor hemde oldukça güzel uyum gösteriyor. FSI veya TSI gibi lpg konusunda sorunlu değil.

o konuda kastetmedim bazı kullanıcılar lpg den hoşnut olmayabiliryorlar onun için dedim kaldıkı 1.8 t de biraz fazla yakan bir araç onun için lpg takıntınız yoksa diyorum

• bence arabanızdan memnunsanız satmayın. arabadan memnun olup ekonomik skıntı olmadığı halde araba değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyo.
  • Hic dusunmeden 1ci secenege yonel ,inan avrupada diyerleri para etmez 1.9 tdi passat disinda
    E200 cdi diyorsan ayri mesele

gerci secenek senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 6 Aralık 2009; 1:48:29 >
  • quote:

quote:

quote:

eğer lpg takıntınız yoksa en mantıklı tercih 2004 1.8 t

Lpg takıntınız yoksa demişsiniz. Eğer bunu lpg takılmaz anlamında söylediyseniz lpg takılabiliyor hemde oldukça güzel uyum gösteriyor. FSI veya TSI gibi lpg konusunda sorunlu değil.

o konuda kastetmedim bazı kullanıcılar lpg den hoşnut olmayabiliryorlar onun için dedim kaldıkı 1.8 t de biraz fazla yakan bir araç onun için lpg takıntınız yoksa diyorum

O şekilde bir takıntım yok. Yanlış anlamışım pardon.

@deli_mnyk; Ben zaten değişimi hiç düşünmüyorum ama malesef babamın alışamaması sebebi ile değiştirmemiz gerekiyor. Benim elimde olsa zaten 2006 model aracı değiştirmek hele de yaşı büyük bir araçla değiştirmek asla yapmayacağım birşeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 6 Aralık 2009; 9:13:26 >

• 3. seçeneğin 98 modeli var babamda, keyifle biniyoruz. 400 bin km.de şu an,

LPG olmadan 7,5 lt civarı yakıyor(çok az şehiriçi, gerisi şehir dışı)

Hiç passat sürmedim fakat mercedes'i sürdükten sonra 1-2 gün kadar diğer araçların yol tutuşuna alışmam gerekiyor, hatta kendi aracım 2 tekermiş gibi geliyor

bence takipte kalın, bu tür araçlar değerindeyse internete düştüğü günden kapılır, aceleniz yoksa gözlem yapmanızı tavsiye ederim.

illa ki bu 4 secenek ise 4. seçenek derim.
  • Az önce 2000 Model bir E200 Kompressör için 37.000 Fiyat aldım. Aracın paketini bilmiyorum(ben görüşmedim). Pazarlık yapılmadı henüz. Bende sizlere bir sorayım dedim.

186 Beygir, boya olmadığı söyleniyor. Km'si 105.000 imiş(şüpheli geldi, 2000 model için) Triptronik vites, siyah ve ilk sahibindenmiş, acil satılık...
    Sizce bu araca şuan ne kadar fiyat vermeliyim. Ben 35.500-36.000 arası düşündüm. Sizinde görüşlerinizi alıp yarın kesinleştirmeyi düşünüyorum. ( Bunlara 40.000 isteniyor diye demiştim ama 37.000+ pazarlık denince...)

5. seçenek denebilir.

Ekleme: Bu seçenek birinci mesajıma eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 6 Aralık 2009; 14:50:53 >
  • Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Yorumlar hala devam edebilir birşey kesinleşmedi hala. Hafta ortalarına doğru kesinleşir diye umuyorum.

Araç alınınca mutlaka konuyu hortlatır ( eğer yorum gelmezde gerilere düşerse) ve paylaşırım. Dediğim gibi yorumlarınızı hala bekliyorum.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 6 Aralık 2009; 16:18:09 >
  • e200 alıyorsanız kesinlikle makyajlı olsun...(çok fazla iyileştirme yapıldı makyajda.)
    ayrıca diğerlerinde yol bilgisayarı bile yok bildiğim kadarıyla...

ayrıca iihs güvenlik testinde 2000 ve sonrası modeller güvenlik testinde bambaşka halde....
    sanırım şasi yapısı komple değişmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

e200 alıyorsanız kesinlikle makyajlı olsun...(çok fazla iyileştirme yapıldı makyajda.)
    ayrıca diğerlerinde yol bilgisayarı bile yok bildiğim kadarıyla...

ayrıca iihs güvenlik testinde 2000 ve sonrası modeller güvenlik testinde bambaşka halde....
    sanırım şasi yapısı komple değişmiş...

Bilgiler için çok teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar, bugün 5. seçenekteki araç sahibi ile görüştüm. Aracı satmaktan vazgeçmişmiş. Böylelerine neler neler diyesim geliyor da... Her neyse... kısmet diyelim.

Bu yüzden o 5. seçenek elenmiş bulunuyor ( en azından o araç) ama yine de kompressör bulurum umuduyla o seçeneği silmiyorum.

Arayışım devam ediyor ama Whisper911 mesajı üzerine sanırım makyajsız Mercedesi eledim. Bunu da eklemek isterim ki yorum gelirse onlara göre gelsin.
  • Whisper; hepimizin gozunden kacan, cok onemli bir noktaya deginmis. Siz tercih edeceginiz modeli belirledikten sonra araci bulmasi kolay.
  • Arkadaşlar işler biraz değişti. Bunca ilginize teşekkür ediyorum hepinizin. Araç işine dönersekte iki araç birden alındı. Bu sebeple Mercedes yerine 2004 model passat alındı bu başlıkta aranan araç olarak 1 tercih gerçekleşmiş oldu.

Yani araçlardan birincisi 2004 VW Passat 1.9 TDI oldu. ( Ki bu başlıkta belirttiğim tercihlerden birincisiydi.)
    ikinci olarak 1.5 DCİ Megane Expression 2006 Model alındı. ( Bu hiç söylemediğim, beklemediğim birşeydi. )

Zaten 2. bir araç arıyordum, hatta başlık bile açmıştım ( ama pek ilgi görmedi) ama fiyatım düşüktü şimdi biraz bütçe zorlayarak (baya bi) böyle birşey yaptık.
  • quote:

Arkadaşlar işler biraz değişti. Bunca ilginize teşekkür ediyorum hepinizin. Araç işine dönersekte iki araç birden alındı. Bu sebeple Mercedes yerine 2004 model passat alındı bu başlıkta aranan araç olarak 1 tercih gerçekleşmiş oldu.

Yani araçlardan birincisi 2004 VW Passat 1.9 TDI oldu. ( Ki bu başlıkta belirttiğim tercihlerden birincisiydi.)
    ikinci olarak 1.5 DCİ Megane Expression 2006 Model alındı. ( Bu hiç söylemediğim, beklemediğim birşeydi. )

Zaten 2. bir araç arıyordum, hatta başlık bile açmıştım ( ama pek ilgi görmedi) ama fiyatım düşüktü şimdi biraz bütçe zorlayarak (baya bi) böyle birşey yaptık.

hayırlı olsun iki dizel araç birden almışsınız,çok yol yapıyo olmalısınız.

• Hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla kullanın.
  • Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Bu arada merak ettim Passat'ı kim kullanacak . . .

• Hayırlı olsun , güle güle kazasız belasız günlerde binin
  • hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın
  • @enoman; Megane on beş günde iki defa şehirler arası gidip gelecek. Zaten Meganeyi sırf o yüzden aldık. ( Passat çok yapmaz ama babam dizel olsun dedi. )

@Teşekkürler.

@Auto CAD; Passat babamın. Bana pek nasip olmaz o.

@~Trabzon61~; Teşekkür ediyorum.

@Warrıor Sako; Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 12 Aralık 2009; 22:54:48 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 12 Aralık 2009; 22:43:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.