Şimdi Ara

Mecidiyeköy Fem Akademi veya diğer ilçeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Mecidiyeköy Fem Akademi B grubu yada A grubu öğrencisi var mı aramızda?Nasıl bir dersane,artıları-eksileri nelerdir?Başka ilçelerdeki Fem Akademi'deki arkadaşlar da yanıt verebilir fakat benim için önemli olan Mecidiyeköy'deki.Yazma gayretinde bulunacağınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cccideli

Arkadaşlar, Mecidiyeköy Fem Akademi B grubu yada A grubu öğrencisi var mı aramızda?Nasıl bir dersane,artıları-eksileri nelerdir?Başka ilçelerdeki Fem Akademi'deki arkadaşlar da yanıt verebilir fakat benim için önemli olan Mecidiyeköy'deki.Yazma gayretinde bulunacağınız için şimdiden teşekkürler

bende mecidiyekoyde bı dershaneye gıdıyorum a grubundan hazırlanıyorum ama femı tavsiye etmem,hiç ilgilenmıyolarmış bi de başka şeyler dönuyo orda, muratı tavsıye ederım pahalı dersen beyaz kalem ve pegem var mecıdıyekoyde tabı a grubundan gıreceksen bu üçu iyi b grubuysa hepsi veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

quote:

Arkadaşlar, Mecidiyeköy Fem Akademi B grubu yada A grubu öğrencisi var mı aramızda?Nasıl bir dersane,artıları-eksileri nelerdir?Başka ilçelerdeki Fem Akademi'deki arkadaşlar da yanıt verebilir fakat benim için önemli olan Mecidiyeköy'deki.Yazma gayretinde bulunacağınız için şimdiden teşekkürler

bende mecidiyekoyde bı dershaneye gıdıyorum a grubundan hazırlanıyorum ama femı tavsiye etmem,hiç ilgilenmıyolarmış bi de başka şeyler dönuyo orda, muratı tavsıye ederım pahalı dersen beyaz kalem ve pegem var mecıdıyekoyde tabı a grubundan gıreceksen bu üçu iyi b grubuysa hepsi veriyo

Başka şeyler derken hocam ? :)

• cemmat işleri falan benim siyasi görüşüme uymuyor yani aynı kafadaysan karar senin tabi
  • quote:

cemmat işleri falan benim siyasi görüşüme uymuyor yani aynı kafadaysan karar senin tabi

Anladım hocam.önemli olan ders,hoca,içerik ilişkisi benim için.Fiyatlar konusunda bilginiz var mı?hem B grubu dersleri hem A grubu ?

• fem le murat 4000 civarındaydı alan+gkgy şimdi daha da ucuzlamıstır çunku dersler baslayalı 1 ayı gectı iyi bi pazarlıkla 3250-3500e ındırebılırsın ha dersen ben sadece alan alacam 2500 den assagı olur gıbı gelıyo tabi benım tahmınım bu eger gıtmek ıstıyorsan sıkı pazarlık yap cünkü bu zamanda ögrencı kacırmak ıstemezler
  • quote:

fem le murat 4000 civarındaydı alan+gkgy şimdi daha da ucuzlamıstır çunku dersler baslayalı 1 ayı gectı iyi bi pazarlıkla 3250-3500e ındırebılırsın ha dersen ben sadece alan alacam 2500 den assagı olur gıbı gelıyo tabi benım tahmınım bu eger gıtmek ıstıyorsan sıkı pazarlık yap cünkü bu zamanda ögrencı kacırmak ıstemezler

Erken kayıtlarda ne olur peki bu durum?bariz fiyat farkları oluyor mu erken kayıtlarda?yüzde 40-50 civarı?bi de erken kayıt donemleri mayıs-haziran gibi m?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

fem le murat 4000 civarındaydı alan+gkgy şimdi daha da ucuzlamıstır çunku dersler baslayalı 1 ayı gectı iyi bi pazarlıkla 3250-3500e ındırebılırsın ha dersen ben sadece alan alacam 2500 den assagı olur gıbı gelıyo tabi benım tahmınım bu eger gıtmek ıstıyorsan sıkı pazarlık yap cünkü bu zamanda ögrencı kacırmak ıstemezler

Erken kayıtlarda ne olur peki bu durum?bariz fiyat farkları oluyor mu erken kayıtlarda?yüzde 40-50 civarı?bi de erken kayıt donemleri mayıs-haziran gibi m?

erken kayıt temmuz agustos falan gıbı desen bu sene girmicen mi sınava, bu sene gireceksen erken kayıt olayı halıyle bıttı dersler basladı hepsınde

• quote:

quote:

quote:

erken kayıt temmuz agustos falan gıbı desen bu sene girmicen mi sınava, bu sene gireceksen erken kayıt olayı halıyle bıttı dersler basladı hepsınde

Ben önümüzdeki yıl için düşünüyorum.Şimdiden bilgi edinmek istedim aklımdaki dershane hakkında. Teşekkür ederim yanıtlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.