Şimdi Ara

mecidiyeköy ve zekeriyaköye nasıl giderim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın kısmetse ankaradan istanbula gidicem. önce mecidiyeköye oradan da zekeriyaköy e gitmem gerekiyor. yolu tarif ederseniz sevinirim. iyi günler...

• Ankara'dan gelirken Boğaziçi köprüsü sapağını takip etmelisin (Boğaziçi köprüsünden sadece OGS ve KGS'si olanlar geçebiliyor. Bunlar yoksa hemen edin). Köprüden geçtikten sonra 1. çıkış Beşiktaş, 2. çıkış Levent-Sarıyer, 3. Çıkış da Mecidiyeköy. Buradan sağa girdin mi Mecidiyeköyün göbeğindesin.
    Zekeriyaöye gelince.. Bence Mecidiyeköydeki işini hallettikten sonra orada sor. Çünkü Mecidiyeköyden çıkış karışıktır ilk gelen kişi için.
  • gelirken geçiş ücretsiz olduğu için hangi köprüden geldiğin önemli değil. ancak fsm(fatih sultan mehmet) köprüsünden gelirsen mecidiyeköye gitmen daha kolay olacaktır. yinede sen bilirsin ama ben sana fsmden gitmeni öneririm neredeyse tek bir sapaktan çıkarak mecidiyeköye ulaşabilirsin.

iyi yolculuklar ayrıca.
  • arkadaşlar teşekkür ederim. sabah 9 gibi çıkıcam yola bu arada gittim ziraat bankasından kgs aldım geçen sene kuyrukta çok beklemiştim. tekrar teşekkür ederim...
  • mecidiyeköye gelince sarıyer yolunu sor.sarıyerden kilyosa doğrı tabelaları izle yolun solunda ıfak bi sapağı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.