Bildirim
Mecidiyeköyde Otopark sorunsalı?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Perpa da yapıyodum onu .
Gerçi orda da olabilir sonuçta çıktım tekrar girdim. -
Üniversitede ilk yil hazirligi orada okudum araci Trumpa birakirdim 3 saat sonra cikar geri girerdim kimsede anlamazdi,zaten otopark kartinizi odeme noktasina goturmeniz gerekmiyor 3 saat dolmadigi icin,oyuzden kimse cakmiyordu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Migros13
Üniversitede ilk yil hazirligi orada okudum araci Trumpa birakirdim 3 saat sonra cikar geri girerdim kimsede anlamazdi,zaten otopark kartinizi odeme noktasina goturmeniz gerekmiyor 3 saat dolmadigi icin,oyuzden kimse cakmiyordu :)
bende orda okumaktayım bu yöntemi izlesem bir sıkıntı olmaz değil mi sizce? diyiceksiniz öğrenci adamsın bin metrobüse zaten toplu taşıma kullanıyorum özel bir gün olur yada getirmem gerekir bir kaç gün o yüzden soruyorum.. -
Gir-Çık yapabilirsiniz. Kuştepe'de halısahanın yanına da park edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
Gir-Çık yapabilirsiniz. Kuştepe'de halısahanın yanına da park edebilirsiniz.
hocam o halısahanın önündeki dükkanlarda değnekçilik işine girişmişler sakallı şalvarlı amca bile dükkanın önünde değnekçilik yapıyor örneğin okul önü 25 TL alıyorlarmış o yan kısımda 10 falan parasında değilde güvenlik çok sıkıntı nolur nolmaz geçen birinin mercedesine arkadan vurmuşlar kaporta çökmüş bir oralar sıkış tıkış biliyosunuzdur belki. -
Hic bi sikinti olmaz rahat etsin icin :) bazi zamanlar Trumpa birakirdim birde okulun arka tarafinda yokusun orda kapali otopark var,vale gibi adami otoparktan aliyorsun okula geliyorsun sonra arabayi adama teslim ediyorsun okul cikis saatinde adami ariyorsun arabani kapiya getiriyor guvenlidir 1 sene boyunca birsey gelmedi aracima,zaten kapali otoparka sahipler. -
Kuştepe'ye gelenler eğer yol ters olmuyorsa aracı Santral'e bırakıp Shuttle ile gidebilirler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X